• Do MM Autor: ~iks [94.130.38.*]
    Pani Małgorzato, pozwoliłem sobie zaadresować wiadomość bezpośrednio do Pani, jako do osoby zaangażowanej kiedyś dosyć mocno w kwestie związane z UTD. Widziałem sporo Pani wypowiedzi na forum, a także Pani nazwisko na liście obecności z walnego zgromadzenia.

W kontekście tego, co się od dłuższego czasu dzieje na tej spółce, a także na innych podmiotach związanych z familią K., myślę że nadszedł już najwyższy czas żeby zacząć działać.

Jednocześnie, mam pełną świadomość tego, że pewnie 90% osób piszących na tym forum to niekoniecznie akcjonariusze United...

Dlatego wydaje mi się, że najlepiej byłoby, gdybyśmy skontaktowali się osobiście, wymienili się doświadczeniami i zastanowili się wspólnie, czy możemy jakoś połączyć siły.

Jeżeli będzie Pani zainteresowana takim rozwiązaniem - poproszę o kontakt na adres mailowy utdsa.ks@gmail.com
  • Re: Do MM Autor: ~Shareholder [37.47.175.*]
    Wysłałem maila na podany adres. Już parę dni temu, ale jak dotąd żadnej odpowiedzi.

Co prawda nie mam na imię Malgorzata, ale mam całkiem sporo akcji United i chętnie przyłącze się do działań nakierowanych na ochronę akcjonariuszy. Czekam na kontakt zwrotny.
  • Re: Do MM Autor: ~fanelus [80.53.122.*]
    Ja również mogę się przyłączyć
  • Re: Do MM Autor: ~fanelus [80.53.122.*]
    Ponawiam wątek może znajdą się chętni ?? aby coś z tym zrobić ?
  • Re: Do MM Autor: ~mm [193.162.26.*]
    Witam,
    przestałam juz śledzić wątki na tym forum.

Mam kontakt telefoniczny z fanelusem i w przyszłym tygodniu zamierzamy się spotkać i porozmawiać.

Zapraszamy chętnych do kontaktu.

Napiszę do utdsa.ks@gmail.com 

Pozdrawiam, Małgorzata
  • Re: Do MM Autor: ~fanelus [31.182.230.*]
    Chętnych brak ???
[x]
NTVSA 0,00% 0,20 2025-09-19 09:37:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.