• Brak raportów Autor: ~Antoni [37.47.152.*]
    Brak mi słów żeby opisać głupotę niektórych ludzi, dlatego powstał nowy wątek. Raczej nie zrozumiecie i nie musicie. Pobawcie się jednak i potraktujcie to jako zagadkę. W sieci dostępne jest nagranie. Zagadka na jego podstawie. W jakiej hurtowni zaopatrują się polskie sklepy motoryzacyjne? Podpowiedź. Sponsorowała film o pewnej katastrofie, zaś siedzibę ma w Warszawie. Z biegiem czasu podam nazwę firmy jak nikt nie odgadnie.
  • Re: Brak raportów Autor: ~Pasztet [31.182.134.*]
    No i co?
  • Re: Brak raportów Autor: ~rewop [178.255.168.*]
    Wyslanniku prezesika ile ci placa za pisanie sciemy?

Przekaz prezisikowi ze mogl lepiej tego wała zrobic a nie slabiutke 1.5 ledwo
  • Re: Brak raportów Autor: ~Daria [5.173.104.*]
    To nie dziwota ze sie biora za waly w tej branzy zrobia pozadek z cyprami i wesprza monopol
  • Re: Brak raportów Autor: ~Lolo [31.0.45.*]
    Czytać nie umiecie w piątek dzwoniłem ponownie do firmy działają normalnie sprzedają części a co do informacji giełdowych to chłopak nie wie ale firma działa
  • Re: Brak raportów Autor: ~Andi [37.47.172.*]
    Firma działa ale jej cel to nie uczciwe prowadzenie biznesu ale wyrolowanie każdego kto wpadł w ich pole rażenia. Metody zza wschodniej granicy. Jak najdalej od tego wała .
    Ty wiesz przecież na giełdzie są juz pare lat i co nagle teraz im się odwidziało
  • Re: Brak raportów Autor: ~bill [188.146.34.*]
    Może i działają ale na opineo przybywa negatywów w tempie b.szybkim, przy kompletnym braku pozytywów. Prawdopodobnie po wyrolowaniu akcjonariuszy chcą jeszcze nadrapać ile się da poprzez sklep
    Gdzie znaleść ta prezesie ktoś wie
  • Re: Brak raportów Autor: ~Antoni [37.47.152.*]
    Co poniektórzy powinni czym prędzej się przebadać. Objawy upośledzenia umysłowego nic dobrego nie wróżą. Jak zwykle najwięcej mają do powiedzenia ci bez akcji i bez interesu. Ciepłego weekendu.
  • Re: Brak raportów Autor: ~Wujodobrarada [188.146.99.*]
    Antoni więc mnie oświeć o co Ci chodzi i co masz do powiedzenia. Nie jestem kobietą nie jestem domyślny. Jak faktycznie masz informację to albo się podziel albo nie zawracaj gitary. Ja akcje mam i to sporo.
  • Re: Brak raportów Autor: ~pazur [185.46.212.*]
    Ta... wie. Prawda taka że znowu jakiś kolo udaje wtajemniczonego i oświeconego. Będzie następny guru. Masz akcje to trzymaj. Teraz to już i tak bez znaczenia. Albo okaże się że to wszystko jedna wielka samo nakręcająca się panika ze strony akcjonariatu albo jak padnie to i tak nie będzie co zbierać. Sprzedać akcje teraz za 20-30 groszy? Chyba każdy dorosły człowiek inwestując na giełdzie powinien mieć świadomość utraty zainwestowanych środków. A jak nie to lokaty w banku. Mnie tez w....milczenie ze strony spółki na cały temat. W swoim czasie Wiktor mocno się udzielał na forum jak miała być emisja. Akcjonariusze niepotrzebni to po co się produkować. A wystarczyło by w paru zdaniach napisać co się dzieje i kiedy załatwi sprawę z audytorem.
  • Re: Brak raportów Autor: ~Lolo [79.124.107.*]
    Ja tez mam sporo kasy w aleje wsadzone i mam nadzieje ze to tylko chwilowa niekompetencja zarządu
  • Re: Brak raportów Autor: ~rewop [178.255.168.*]
    Po waszych wpisac ze udalo im sie upchnac makulature ulicy

Lepiej szybko zbierajcie 5% i zwolac walne

Albo zostaniecie z makulatura
  • Re: Brak raportów Autor: ~als [109.207.108.*]
    Ci co mają akcje kreują własną prawdę i tylko w nią wieżą ;)
  • Re: Brak raportów Autor: ~Wujodobrarada [31.182.134.*]
    A po co wypowiadają się Ci co nie mają akcji? Co chcą wykreować? Zaistnieć w wirtualnym świecie?
    Antoni zaczął grać dobrze znaną kartą, czyli "leczcie się" albo "jesteście naganiaczami". Brak merytorycznego odniesienia do faktów a fakty są takie że np na opineo ludzie chcą składać pozew zbiorowy.. To odsłania kim jest. Kolejnym wcieleniem jakiegoś dani, gordona albo samego prezesa :p
  • Re: Brak raportów Autor: ~adam [37.248.152.*]
    Dnia 2018-10-28 o godz. 12:29 ~bill napisał(a):
    > Antoni zaczął grać dobrze znaną kartą, czyli "leczcie się" albo "jesteście naganiaczami". Brak merytorycznego odniesienia do faktów a fakty są takie że np na opineo ludzie chcą składać pozew zbiorowy.. To odsłania kim jest. Kolejnym wcieleniem jakiegoś dani, gordona albo samego prezesa :p

szkoda,że przy tych wpisach na opineo nie ma nr.IP, tak jak tu, bo mogłoby być ciekawie i pozew ale z drugiej strony?
    @adam nie musisz wierzyć jednak od firmy "pachnie" na odległość. Sprawdziłem z ciekawości też konto (właściwie konta) na fb. no sorry same negatywy, można oczywiście wierzyć że to piszą fałszywe konta, booty czy tam konkurencja. Jednak wobec sytuacji na giełdzie, podejścia zarządu np w sprawie raportu w czerwcu albo autoryzowanego doradcy to sorry ale nie kupuję tej teorii
    Rok temu powtarzano jak mantre na tym forum że spółka wzięła lekcję z przeszłości i teraz traktuje poważnie akcjonariat, te wszystkie informacje, raporty..
    Teraz nic żadnego odzewu a wypadałoby chociaż dać raportem info dlaczego doradca nie został zatrudniony
    Ja myślę że oni jeszcze spróbują ożywić tego trupa i jeszcze raz nabrać naiwnych. I tego - tego ożywienia - wam życzę, bo będziecie mieli okazję pozbyć się tego balastu. Może zrobią znów jakiś wałek jak z tą emisją rok temu i pójdzie w górę 2-3x Ale z drugiej strony szkoda kolejnych naiwnych.
  • Re: Brak raportów Autor: ~adam [37.248.152.*]
    Dnia 2018-10-28 o godz. 12:57 ~bill napisał(a):
    > @adam nie musisz wierzyć jednak od firmy "pachnie" na odległość. Sprawdziłem z ciekawości też konto (właściwie konta) na fb. no sorry same negatywy, można oczywiście wierzyć że to piszą fałszywe konta, booty czy tam konkurencja. Jednak wobec sytuacji na giełdzie, podejścia zarządu np w sprawie raportu w czerwcu albo autoryzowanego doradcy to sorry ale nie kupuję tej teorii
    > Rok temu powtarzano jak mantre na tym forum że spółka wzięła lekcję z przeszłości i teraz traktuje poważnie akcjonariat, te wszystkie informacje, raporty..
    > Teraz nic żadnego odzewu a wypadałoby chociaż dać raportem info dlaczego doradca nie został zatrudniony
    > Ja myślę że oni jeszcze spróbują ożywić tego trupa i jeszcze raz nabrać naiwnych. I tego - tego ożywienia - wam życzę, bo będziecie mieli okazję pozbyć się tego balastu. Może zrobią znów jakiś wałek jak z tą emisją rok temu i pójdzie w górę 2-3x Ale z drugiej strony szkoda kolejnych naiwnych.

w większości się z Tobą zgadzam
  • Re: Brak raportów Autor: ~Wujodobrarada [31.182.134.*]
    A jaka jest teoria jeśli chodzi o brak raportów i autoryzowanego doradcy? Bo z tego co wiem o ile raporty miesięczne nie są obowiązkowe to doradca tak.
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.