• obroty Autor: ~hp [83.30.110.*]
    W przeciągu ostatniego miesiąca mocno wzrosły obroty, za dużo tego na samego Altusa, ktos jeszcze sypie, a końca nie widać, słabo to wygląda, za duża ta podaż.
  • Re: obroty Autor: ~altus_ist_kaputt [46.170.197.*]
    Kolega widać liczyć niespecjalnie umie.
    Od meldunku o zejściu poniżej 5% ALTUS miał ok. 230K. Obroty od tamtego czasu to ok 400K. Niech Altus robi nawet 50% obrotu. Moim zdaniem Altus ma jeszcze kilkadziesiąt K, ale raczej bliżej 0K. niż 100K.

• Re: obroty Autor: ~hej [178.42.27.*]
    co tu duzo gadac 14-15zl za akcje
    nalezy sie jak psu buda :)
  • Re: obroty Autor: ~hp [83.30.240.*]
    Od komunikatu Altus miał 220k, do wczoraj przemieliło się 467k akcji, więc podaż jest większa niż tylko ALI, nawet wliczając kółkowiczów. Ktoś jeszcze sypie i nie jest to dobra wiadomość.
    no to rzeczywiście tym razem kolega lepiej ode mnie poilczył. Myślałem, że przemieliło się dotad ok 400k, a to już 470k. Tu już bym stawiał, że ALTUS ma 0 lub zbliżył się do 0.
    Od dwóch dni obroty są już małe i jedna transakcja na koniec ściąga kurs o 5%. Dopóki świadomość jest, że się za 7 kupi, to pompować nikt nie będzie. Czy jeszcze podaż po 7 będzie. Zobaczymy.,,
    Zestawienie dzienne do wczoraj.
    https://stooq.pl/q/d/?s=cld&c=0
    Coraz bardziej zaczyna wyglądać, że się Altus wysypał. Ktoś tam sprzedaje w dół 500 sztuk i przy tym predzie cena spada o kilka procent, ale żeby kupić więcej, trzeba brać z prawej, a nie ustawiać się na kupno. Pożyjemy, zobaczymy. Wygląda to na największą okazję inwestycyjną w noych technologiach na gpw. Dodatkowo kreują się na onaudience.com i rzeczywiście są cytowani w jakichś tam artykułach. Know-how znaczy mają. Pożyjemy, zobaczymy, ale wygląda coraz lepiej. Ciekawe tylko, jaki minus będzie w Q3. No i łyżka dziegciu to docelowy kapitał pozwalający na dodruk 4mil. papiera.

• Re: obroty Autor: ~konek [198.21.21.*]
    kursy walut moga troche pomoc
  • Re: obroty Autor: ~Baca [83.26.218.*]
    A altus to na tym interesie zarobił czy może stracił , nie pamiętam po ile brał ............ !!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: obroty Autor: ~konek [198.21.21.*]
    Czy to wazne czy stracil czy zarobil?
    Ale stracil, dla mnie powoli sypacze sie koncza albo przerzucaja sie wyzej, tylko trzeba poczekac na popyt.
  • Re: obroty Autor: ~Makler [94.254.128.*]
    Poczekaj na wyniki, według mnie będzie znowu zjazd
  • Re: obroty Autor: ~Konek [5.173.41.*]
    Tak może być, ja wtedy więcej dobiorę :-) Ale jak kolejne wyniki będą słabe to ewakuacja
[x]
CLOUD 3,23% 64,00 2026-05-18 15:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.