• Co tu taka cisza Autor: ~Cisza [5.173.104.*]
    Sprzedaż wysyłkowa na focie kwitnie
  • Re: Co tu taka cisza Autor: ~Umoczony [78.8.56.*]
    Czy to dobra czy zła wiadomość???Napisz coś więcej.Już myślałem że tylko ja zostałem na forum.
  • Re: Co tu taka cisza Autor: ~Cisza [5.173.96.*]
    Proszę...
    http://www.fota5.integra.com.pl/login/index.rails
  • Re: Co tu taka cisza Autor: ~Umoczony [78.8.56.*]
    Dziękuję za info.Jest telefon może się coś dowiem.
  • Re: Co tu taka cisza Autor: ~Cisza [5.173.104.*]
    Umoczony i dowiedziałeś się coś
    Umoczony i dowiedziałeś się coś?
  • Re: Co tu taka cisza Autor: ~Umoczony [178.36.231.*]
    Tak.Zadzwoniłem pod ten nr tel na Fota Direktor(sprzedaż wysyłkowa).Tam otrzymałem nr tel do prawnika Foty.Wyjaśnił mi że mogę zwrócić się z prośbą o wydanie mi przez Firmę zaświadczenia o tym że posiadałem akcje Foty.Oni mają te dane z biur maklerskich w całej Polsce.Ja jestem z Jeleniej Góry i rachunek miałem w PKO BP.Powiedział żebym napisał prośbę o wydanie zaświadczenia na adres Fota SA ul.Stryjska24 81-506Gdynia.Wspomniał że jak postępowanie upadłościowe się zakończy to może zostaną jakieś pieniądze dla akcjonariuszy.
  • Re: Co tu taka cisza Autor: ~obserwator_leszcz [83.28.229.*]
    Dnia 2018-10-29 o godz. 18:24 ~Umoczony napisał(a):
    > Tak.Zadzwoniłem pod ten nr tel na Fota Direktor(sprzedaż wysyłkowa).Tam otrzymałem nr tel do prawnika Foty.Wyjaśnił mi że mogę zwrócić się z prośbą o wydanie mi przez Firmę zaświadczenia o tym że posiadałem akcje Foty.Oni mają te dane z biur maklerskich w całej Polsce.Ja jestem z Jeleniej Góry i rachunek miałem w PKO BP.Powiedział żebym napisał prośbę o wydanie zaświadczenia na adres Fota SA ul.Stryjska24 81-506Gdynia.Wspomniał że jak postępowanie upadłościowe się zakończy to może zostaną jakieś pieniądze dla akcjonariuszy.

PO CO TY TU sie produkujęsz
    Jaki masz cel????????
  • Re: Co tu taka cisza Autor: ~Umoczony [178.36.236.*]
    Napisałem odpowiedź na pytanie które zadał mi "Cisza"Mój cel to odzyskać pieniądze zainwestowane w akcję Fota SA.Ja mam powód a Ty czemu się produkujesz?
    Ok dzięki za informacje
[x]
FOTA -57,14% 0,03 2018-01-12 15:22:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.