Moze zejsc nieco nizej, ale nie dramatyzowalbym i biadolil, ze bedzie duzo nizej. Okolice 80gr +- 2 gronie siegnac moze. Jest tez wiadomosc dobra, ze nie ma bata odbije od tych historycznych minimow, i wowczas bedzie mozna zajac sie jakakolwiek technika. Problemem, jest brak reakcji zarzadu spolki, co powoduje bezlad w akcjonariacie i bezsilnosc. Panika sie powoli konczy, a to dobry znak do powrotu na 9x
Panika na dacie może tak ale sytuacja na szerokim hmmm. Nie wiem czy warto analizować w tym momencie szczegółowo datę bo dalej będziemy jechać na emocjach.
Realista proponuję zerknąć w stronę kontraktów - przedwczoraj Marshall Wace LLP zarejestrował sporą pozycję krótką w KNFie (zobacz co działo się z cd projektem po tym jak tam otwarli pozycję krótką)
Pozycja krótka dotyczy oczywiście KGHM u a nie daty :)
Co do daty nie znalazłem do tej pory ani pozycji krótkich ani informacji o wyprzedaży akcji przez jakiś fund więc wg mnie potwierdza się fakt uświadomienia sobie przez drobnych ryzyka i napędzenie emocjami efektu kuli śnieżnej lub jak kto woli paniki.
Straceńców zawsze przyciągają okazje haha ABC zjedzie na 60 groni bez złudzeń , tylko raporcik się ukarze , masz pech Polimex na Haku Abc, na Haku , Kup se coś stabilnego i poczekaj spokojnie.
Ja wszedlem w zloto i WIG 20 i F500 short. Moze odbije strate na DATA. Tu mam resztkowki tylko. Powodzenia i grajcie tu tylko za kase ktorej nie potrzebujecie.
Widac jak rysuje sie RGR, tz. mamy dopiero czesc glowy. Tak jak pisalem 80gr +-2 gr dolek. Na dzis jest 82, ale sadze ze dotknie 80gr.i tam warto brac pod uwage ewentualne wejscie.