Panowie wydaje mi się, że niepotrzebnie tracicie czas. Nie szukajmy winnych naszych porażek i nie zrzucamy ich na innych. Zwracajmy większą uwagę natomiast na fakt, że możemy być manipulowani i sami docieramy do informacji.
Też mogłem ścigać wykresa po innych forach jak on to robił np z elemelkopłaczek tylko po co ? Trolli są setki na bankierze i najważniejsze jest to, żeby o tym zdawać sobie sprawę i nie ulegać ich wpływom.
tutaj muł akurat się z Tobą nie zgodzę, bez waszego sporu i po przeczytaniu akrykułu, kto pojawił się w Twojej głowie, czyje to zachowania zostały przedstawione?
Nie otwiera mi się link podany powyżej. Natomiast piszę ogólnie, bo to nie my powinniśmy osądzać, możemy jedynie coś udowadniać - natomiast granica jest dosyć cienka
Ok przeczytałem. Macie poniekąd rację tylko weźcie jedną rzecz pod uwagę ścigając trolla sam możesz stać się trollem. Czy o to wam chodzi ?
Wykres też kiedyś pisał normalnie, rzeczowo i bez większej uszczypliwości czy obrażania. Zastanówcie się czy chcecie się tak zmienić (niekoniecznie będąc tego świadomym)