• sposób na internetowych troli Autor: ~plmokn [57.66.70.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: sposób na internetowych troli Autor: mul_roboczy [159.205.25.*]
    Panowie wydaje mi się, że niepotrzebnie tracicie czas. Nie szukajmy winnych naszych porażek i nie zrzucamy ich na innych. Zwracajmy większą uwagę natomiast na fakt, że możemy być manipulowani i sami docieramy do informacji.
    Też mogłem ścigać wykresa po innych forach jak on to robił np z elemelkopłaczek tylko po co ? Trolli są setki na bankierze i najważniejsze jest to, żeby o tym zdawać sobie sprawę i nie ulegać ich wpływom.
    Wyciągnijcie wnioski z naszego sporu na tutejszym forum.
  • Re: sposób na internetowych troli Autor: ~qwerty [188.146.43.*]
    tutaj muł akurat się z Tobą nie zgodzę, bez waszego sporu i po przeczytaniu akrykułu, kto pojawił się w Twojej głowie, czyje to zachowania zostały przedstawione?

absolutny brak szacunku dla tej osoby!
    Nie otwiera mi się link podany powyżej. Natomiast piszę ogólnie, bo to nie my powinniśmy osądzać, możemy jedynie coś udowadniać - natomiast granica jest dosyć cienka
  • poprawny link Autor: ~qwerty [188.146.43.*]
    wystarczy tytuł posta w Google wpisać
    https://www.google.pl/amp/s/tech.wp.pl/sposob-na-internetowych-trolli-i-hejterow-6034811830030977a%3famp=1

przeczytaj ostatnie punkty, co sądzisz?
  • Re: poprawny link Autor: mul_roboczy [159.205.25.*]
    Ok przeczytałem. Macie poniekąd rację tylko weźcie jedną rzecz pod uwagę ścigając trolla sam możesz stać się trollem. Czy o to wam chodzi ?
    Wykres też kiedyś pisał normalnie, rzeczowo i bez większej uszczypliwości czy obrażania. Zastanówcie się czy chcecie się tak zmienić (niekoniecznie będąc tego świadomym)
  • Re: poprawny link Autor: ~qwerty [188.146.43.*]
    święta racja!

ale brak szacunku pozostaje!
  • Re: poprawny link Autor: ~wiatrak [89.76.224.*]
    wykres to nie jest troll tylko trollisko bezwzględny bezczelny typ!!!! zero wiedzy wrzuty linków i przepisywanie czyjś komentarzy !!!!
  • Re: poprawny link Autor: ~ares [82.214.136.*]
    tak tak. ostatnio kopiował bodaj z Parkietu. oczywiscie nie musze pisac, ze same negatywne smaczki...
[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.