Działa normalnie można złożyć zamówienie. Koleś który odebrał telefon odpowiedział że jest pracownikiem nie udziela informacji n/t tego co się dzieje na giełdzie/w spółce. Zjazd ceny tak jak podejrzewałem wcześniej zrobił ten koleś który zszedł z progu. Zresztą sypał nieumiejętnie i wywołał panikę. Pozostali nie wytrzymali ciśnienia i się podpięli. Do tego dołączył brak doradcy. Zarząd ma w nosie iż spółka nie jest notowana bo swoją dolę i tak maja a kwity mogą sobie trzymać latami. Jak będzie potrzeba spieniężyć to się wszystko odkręci. Taka prawda. Zobaczymy czy pojawi się miesięczny (wątpię). Może kwartalny i ta umowa z doradcą. Z tego co pamiętam już chyba spółka przerabiała taką sytuację (zawiasy).
Do piachu, komu takie kity? Jak można zaufać takiej spółce? Moim skromnym zdaniem nikt nie będzie takim desperatem by kupić coś takiego, tutaj się nie szanuje akcjonariuszy.
A ty als to chyba nie masz akcji ja mam 150 tys wiec cieszę się ze firma prosperuje i ze powinno się wszystko wyjaśnić a jak tak chcesz piach to foremki i do piaskownicy
Dokładnie trafione , akcjonariusze którzy mają akcje mniej lub więcej zależy im na tym by spółka działała aby mogli sprzedawać lub kupować akcje . A hejter który nie posiada akcji to tylko do piach i do piachu , mnie to nie śmieszy bo posiadam prawie 300 tys. Mnie ciekawi rozwiązanie problemu lub zawiązanie układu . Alek i jeszcze kilku chłopaków mających niezły pakiecik mogą to zrobić , napisaliśmy na tego maila razem z Piotrem z Żor co stworzył Alek ale cisza , czekamy bo cały czas mamy nadzieje bo mamy akcje tej spółki , pozdrawiam
A jak czytam ciagle ze strony Darii :chodźcie na stopa to odbijecie i chodźcie i chodźcie
Może i to byłoby dobre , ale nie zrobię tego w tej chwili stop ma prawie 333 mln akcji z czego 20% w posiadaniu ulicy , obrotów nie widać . Poczekam na notowania ciągłe lub jak pojawią się jakieś obroty lub jakiś sensowny dochód spółki