• Dzwoniłem dziś do sklepu Autor: ~maruś [165.225.72.*]
    Działa normalnie można złożyć zamówienie. Koleś który odebrał telefon odpowiedział że jest pracownikiem nie udziela informacji n/t tego co się dzieje na giełdzie/w spółce. Zjazd ceny tak jak podejrzewałem wcześniej zrobił ten koleś który zszedł z progu. Zresztą sypał nieumiejętnie i wywołał panikę. Pozostali nie wytrzymali ciśnienia i się podpięli. Do tego dołączył brak doradcy. Zarząd ma w nosie iż spółka nie jest notowana bo swoją dolę i tak maja a kwity mogą sobie trzymać latami. Jak będzie potrzeba spieniężyć to się wszystko odkręci. Taka prawda. Zobaczymy czy pojawi się miesięczny (wątpię). Może kwartalny i ta umowa z doradcą. Z tego co pamiętam już chyba spółka przerabiała taką sytuację (zawiasy).
  • Re: Dzwoniłem dziś do sklepu Autor: ~als [109.207.108.*]
    Do piachu, komu takie kity? Jak można zaufać takiej spółce? Moim skromnym zdaniem nikt nie będzie takim desperatem by kupić coś takiego, tutaj się nie szanuje akcjonariuszy.
  • Re: Dzwoniłem dziś do sklepu Autor: ~Tata [31.0.46.*]
    A ty als to chyba nie masz akcji ja mam 150 tys wiec cieszę się ze firma prosperuje i ze powinno się wszystko wyjaśnić a jak tak chcesz piach to foremki i do piaskownicy
  • Re: Dzwoniłem dziś do sklepu Autor: ~Daria [5.173.96.*]
    Sobie mozecie chciec, nie bedziecie bez zadnych konsekwencji wypisywac bredni w celu naganiania leszcza na tego smieciucha.
  • Re: Dzwoniłem dziś do sklepu Autor: ~Investa [109.196.49.*]
    Dokładnie trafione , akcjonariusze którzy mają akcje mniej lub więcej zależy im na tym by spółka działała aby mogli sprzedawać lub kupować akcje . A hejter który nie posiada akcji to tylko do piach i do piachu , mnie to nie śmieszy bo posiadam prawie 300 tys. Mnie ciekawi rozwiązanie problemu lub zawiązanie układu . Alek i jeszcze kilku chłopaków mających niezły pakiecik mogą to zrobić , napisaliśmy na tego maila razem z Piotrem z Żor co stworzył Alek ale cisza , czekamy bo cały czas mamy nadzieje bo mamy akcje tej spółki , pozdrawiam
  • Re: Dzwoniłem dziś do sklepu Autor: ~adam [5.172.236.*]
    lek jak widać jeszcze nikomu nie odpowiedział
  • Re: Dzwoniłem dziś do sklepu Autor: ~Investa [5.173.96.*]
    A jak czytam ciagle ze strony Darii :chodźcie na stopa to odbijecie i chodźcie i chodźcie
    Może i to byłoby dobre , ale nie zrobię tego w tej chwili stop ma prawie 333 mln akcji z czego 20% w posiadaniu ulicy , obrotów nie widać . Poczekam na notowania ciągłe lub jak pojawią się jakieś obroty lub jakiś sensowny dochód spółki
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.