• W 4 q 10mln zysku netto mało wam? Autor: ~Henryk77 [78.11.29.*]
    Będzie się działo panowie....Wspomnicie moje słowa celowa robota....
  • Re: W 4 q 10mln zysku netto mało wam? Autor: ~wykres [78.28.34.*]
    tiaa...
    wciąż ze śmiechem wspominam twe prognozy przychodów za sierpień i wrzesień... :D

i starłeś już wazelinę na klawiaturze przy odgrzewaniu starych kotletów...? :D

a jak tam pogoda w znikających saturnach? :D
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Sklepy-Saturn-znikna-z-polskiego-rynku-7590212.html

dalej robisz tłum ze swym kolesiem od pogody, który ogłaszał 450 M przychodów za wrzesień, bo była gorsza pogoda niz w sierpniu?? :D

0,90... - tak mi przykro :D
  • Re: W 4 q 10mln zysku netto mało wam? Autor: ~Franek [37.248.214.*]
    Nie rozumiem na jakiej podstawie twierdzisz, że spółka nie przyniesie wyższych zysków w kokejnych miesiacach patrząc z perspektywy lat ubiegłych. Poza jedną wtopa zyski sukcesywnie rosną
    Dnia 2018-10-19 o godz. 16:31 ~Franek napisał(a):
    > Nie rozumiem na jakiej podstawie twierdzisz, że spółka nie przyniesie wyższych zysków w kokejnych miesiacach patrząc z perspektywy lat ubiegłych. Poza jedną wtopa zyski sukcesywnie rosną

nie pisałem, ze spółka nie przyniesie wyższych zysków - wyśmiałem tylko niektóre prognozy wzięte z sufitu przez róznych heniów...

a zyski wciąż za mało rosną, zaś wtopy chyba wszystkie jeszcze nie są rozliczone, o czym pisał fox i w tym problem - spółka ma problem z wizerunkiem, transparentnoscią, a najlepiej zarabia tylko prezeska
  • Re: W 4 q 10mln zysku netto mało wam? Autor: ~niedzielniak [82.214.136.*]
    Zniknięcie Saturna nie wpłynie negatywnie. Popyt nadal będzie taki sam, a inwestycja w rozrastające się Xiaomi, które do salanów zamawiają handlowcy da swoje korzyści.
    Dnia 2018-10-19 o godz. 17:17 ~niedzielniak napisał(a):
    > Zniknięcie Saturna nie wpłynie negatywnie. Popyt nadal będzie taki sam, a inwestycja w rozrastające się Xiaomi, które do salanów zamawiają handlowcy da swoje korzyści.

Dnia 2018-10-19 o godz. 17:17 ~niedzielniak napisał(a):
    > Zniknięcie Saturna nie wpłynie negatywnie. Popyt nadal będzie taki sam, a inwestycja w rozrastające się Xiaomi, które do salanów zamawiają handlowcy da swoje korzyści.

odpowiem tak: od jak dawna xiaomi jest w dacie i jak to przełożyło sie na kurs?
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: W 4 q 10mln zysku netto mało wam? Autor: ~ares [82.214.136.*]
    statystyki za tym przemawiają. Też jestem przekonany, że rynek konsumentów zareaguje jednak zgoła odmiennie i będą wyższe zyski
  • Re: W 4 q 10mln zysku netto mało wam? Autor: ~ZrobionyNaABC [188.146.64.*]
    W 4 lata defraudacja kapitalizacji o 75%

https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/skarbowka-na-wojnie-wrogowie-to,182,0,2419126.html
[x]
ABCDATA 0,00% 1,43 2019-07-22 13:14:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.