• Tak na poważnie Autor: ~leszku [62.87.160.*]
    Obecny rok bedzie prawdopodobnie nalepszy pod względem przychodów ( jest szansa na dojście do 110 mln ).
    Zarząd w swoich "wizjach " widzi rozwój spólki do max 120 mln rocznie . Dalej bez inwestycji ( strategiczny inwestor ?) nie ma co liczyć na dynamiczny wzrost przychodów. W ostatni (pólrocznym raporcie ) w przepływach z inwestycji jest zapisana kwota bodajże ok 7 000 000 zł - tyle firma zainwestowała jak pisza w ubrania osobiste ( cokolwiek to znaczy - wynajem ?) , remonty .
    Wydaje mi sie że spólka osiaga max swoich mozliwosci - czyli następny rok będzie się dusiła , o ile nie będzie inwestowała w nowe projekty , strategicznych partnerów. W/g mnie nie ma żadnych szans na ruszenie kursu , jesli nie pojawi sie informacja o partnerze strategicznym i inwestycjach.
    Spólka zatrudnia prawie 500 osób co jest bardzo pozytywnym sygnałem , negatywnie odbieram jednak tylko kilkuprocentowy wzrost przychodów i kilkudziesięcioprocentowy wzrost liczby pracowników , nie tak powinno to wyglądać.
    Pytanie czy zarząd szuka inwestora strategicznego , czy poprzestaje na tym co ma .
  • Re: Tak na poważnie Autor: ~mewa13 [78.9.164.*]
    Tak na poważnie to proszę o kontakt z zarządem spółki - pisać - upominać i żądać wyjaśnień !!!!
  • Re: Tak na poważnie Autor: ~leszku [217.99.93.*]
    Jesli pisałaś do zarządu (tak jak ja) , to co Ci zarząd odpowiedział ?
    Niech zgadne - kurs jest wypadkową wielu czynników występujących na giełdzie , zarzad nie ingeruje w kur ani teraz , ani w chwili gdy nastapiło odbicie do 1,7 zł .
    Czyż nie mam racji ?
[x]
HOLLYWOOD -1,00% 0,99 2019-09-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.