Odpowie ktoś ??? Lecimy jak rakieta, a tu cisza ..... a może akcje wykupione przez kogoś jednego w ostatnim czasie i dlatego taka cisza. Jest tu kto ???
po tylu latach marazmu wzrost, w ujęciu %, jest imponujący. Wolumen jednak niewielki, więc trudno ocenić na ile sytuacja z ostatnich dni może wskazywać na przełom w firmie, a na ile jest to tylko książkowe odbicie "zdechłego kota". pożyjemy, zobaczymy. Pozdrowienia dla pamiętających Atona po 6 zł.
Teraz tylko to się liczy.Musi być równowaga między ilością osób czekających na wejście tutaj i już siedzących bo przy tej cenie papier będzie chciało się wciągać setkami tysięcy a więc jak za dużo tu meliny najdzie to będzie pozamiatane i dużo nie zarobimy.Pakiet kontrolny 100tysięcy akcji każdy z nas powinien tu mieć tylko prosiłbym nie udawanie się na inne fora i komunikowanie tego bo chcę wejść tutaj jeże za cenę 50tysięcy złotych a przez takie osoby mogę nie mieć tej możliwości.
No dobra, ale poważnie. To jeszcze istnieje? Na papierze pewnie tak, ale tak realnie?
Wieki temu miałem Atona, nawet dużo zarobiłem, niestety tylko wirtualnie, acz udało się z grubsza nie stracić. Tak mnie dziś tknęło żeby spojrzeć i się zdziwiłem że w ogóle ktoś tu coś pisze.
ktos kupil a ktos sprzedal ponad 5 procent wiec zaraz sie oglosi to sie dowiesz a jak nie oglosi to daj znac do KNF , oni tam spragnieni sukcesów to chetnie zamkna jakiegos cwaniaka
Ktoś wie, ile mogą tak trzymać kurs bez dopuszczania do transakcji? "Równoważenie" i "równoważenie" na obu fiksingach od kilku dni, chociaż są zlecenia po obu stronach...?
Sprawdzałem na attrader.pl i tam jest data aktualizacji zmniejszenia lub zwiększenia pakietu. Kilka dni temu są wpisy o zmianie zaangażowania dwóch podstawowych udziałowców. i tak: Robert Barczyk ma teraz 2 696 841 akcji. Maciej Piotr Kowalski ma teraz 1 989 160 akcji
Ja też prywatnie Wam powiem, że trochę kupuję.Niezbyt dużo, ale na tyle by w razie jakiejś ciekawej informacji być zadowolonym. Najwyzej stracę. Ale z doświadczenia wiem, że takie spółki groszowe mają jeszcze swoje 5 minut.