Jakie wezwanie , człowieku , warranty za frico dla wybranych a potem walenie w rynek po 8-10 grocholi. Leszcz wszystko łyknie , spokojna głowa , .......23 mln szt po 10 gr to 2,3 miliona zł zysku do prywatnej kieszeni ...... banda złodziei w majestacie prawa. Skoro KSH pozwala w majestacie prawa okradać drobnych akcjonariuszy to o czym my tutaj dyskutujemy ....... bananowa i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baca nie łyknie już . Piszę że wezwanie tyłko może ich uratować przed wykluczeniem z giełdy. Nie podają wszystkich informacji rzetelnie. Te uchwały to już teraz satule warte co nic. Cena nominalna akcji wynosi nadal 1.2 i żadna poprzednia uchwała nie weszła w życie bo nie miała prawa być uchwalona. Ja za dużo straciłem na Minoxie żeby teraz pisać dla samego pisania. Spółkę już przeswietliłem dobrze i żadna uchwała o dodruku nie wejdzie w życie bo będzie zaskarżona.
Nie będę zdradzał się kim jestem i nie odpowiem jakie czynności wykonałem. Był tu kiedyś nijaki orzeł co robił wywiad . Dwóch panów celebrytów będzie miało nieprzyjemności prawne. Zresztą już raczej mają. Niech sobie krowy doją a nie ludzi na giełdzie.
Zapomnij o emisji hahaha beda warranty czyli akcje za free lub za wklady niepienierzne czyli jakies wzajemne rozliczenia spolki z tym kto te akcje za free dostanie.
Pisalem juz kiedys o tym jak to sie robi by akcje nawet gdy nominal jest 100 zl dostac za darmo oczywiscie za zgodza zarzadu i rady nadzorczej...