• PiP i Bać Pol Autor: ~Praownik [37.47.1.*]
    Inwestycje w PIP i w BaćPol kompletnie nie trafione obydwie Spółki pewnie niedługo upadną , sporo kasy zainwestowane w PIP a chętnych na zakup sieci brak , straty najprawdopodobniej bedą ogromne zarówno wizerunkowe jak i w kasie.Panowie z Capital dali się nabrać na szybki zysk ze sprzedaży PIP niestety tym razy chyba się nie uda
  • Re: PiP i Bać Pol Autor: ~kotkolwiek [164.127.52.*]
    Nie dziel skóry na niedźwiedziu. Co do straty wizerunkowej to nawet jak Capital straci na PiP to jednak ta spółka po to istnieje aby wspierać kapitałowo takie firmy i według mnie zobiła to co powinna. Nie zawsze jest tak jak zakładamy i czasem się przegrywa to raczej jest normalne. Z drugiej strony, jeżeli uda się doprowadzić do układu i uratować PiP co wydaje się oczywiście w tym momencie bardzo trudne, będzie to ogromnym sukcesem nie tylko Capitala ale ogólnie rynku w Polsce. Ja jestem z założenia optymistą i pomimo tego, że czasem płacę za to wysoką cene, preferuję taką postawę bo malkontentów w tym kraju jest i tak za dużo.

• Re: PiP i Bać Pol Autor: ~Wili [37.248.209.*]
    Ważne by za dużo nie stracić, nie wszystkie inwestycje są trafione. Najbardziej mnie ciekawi sytuacja w Bać polu
  • Re: PiP i Bać Pol Autor: ~TRANSEK [91.233.71.*]
    Dobrze ze jestes optymista, ale lepiej nie lacz tej zalety z gielda.
    Z psychologicznego punktu widzenia, byc optymista to miec nadzieje na lepsze jutro.Jest takie przyslowie, ktore nie chce teraz cytowac. Na gieldzie trrzeba trzezwo myslec, byc realista i reagowac na to co sie dzieje, to nie totolotek gdzie mozesz stracic 20pln i miec nadzieje na miliony.
  • Re: PiP i Bać Pol Autor: ~ktokolwiek [164.127.52.*]
    Jestem optymistą w kontekście postawy życiowej a czy ta cecha wpływa negatywnie na wyniki gry na giełdzie to nie wiem bo czasem zarabiam a czasem tracę. Jakbym był pesymistą to zapewne w ogóle bym na tej giełdzie nie był obecny. Moja postawa wynika przede wszystkim z tego, że samo nastawienie ma wpływ na końcowy wyniki jakiegoś działania. Ludzie też nie są zazwyczaj realistami a ceny na giełdzie ustalane są między innymi przez emocje. Realistą można być do czasu zajęcia pozycji na rynku a po zaangażowaniu siebie i kapitału przestaje się nim być. Jest jeszcze system ale on też często przestaje dawać radę i trzeba go modyfikować. Zlecenia stop np na mało płynnym rynku nie mają sensu. Każdy ma jaką osobowość i do tego powinien dopasować swój styl. Ja szukam wartości i AT ma dla mnie obecnie małe znaczenie szczególnie w przypadku CPA.
  • Re: PiP i Bać Pol Autor: ~andi [5.173.40.*]
    bacpol napewno tez sie reformuje i dobre ruchy w piotrze beda powielane w backu walka o rynek idzie w obu spolkach skoro jtst po czesci ten sam wlasciciel Dadza rade
[x]
CAPITAL 15,20% 0,20 2025-09-12 11:03:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.