Tak jak ty, :) Trzeba przeczekac spadki na szerokim rynku mysle ze to jest dpbry moment do zbierania Trenazer Wisla powoli sie rozkreca mysle ze to jest dobry kierunek samorzady dostaja teraz kase na takie rzeczy i inne instytucje po co wydawac setki zloty na amunicje.
No marek ja bym tak śmiało takiego targeta nie sugerował ale to nc. Może jest coś czego nie wiemy? Bardzo bym sobie życzył. 70 gr to poziom sporo wyżej niż moja średnia
Pozytywne jest to ze kurs rosnie bez informacji i na wykresie ladniej wygladaja te wzrosty. Nie ma tez troli na forum jak xxx. Zaczyna to ladnie wygladac.
Taki paradoks :) byłem optymistycznie nastawiony do spółki przez 2 lata :/ ostatnio mnie zawiedli, zwłaszcza sprawa rozdawania sobie warrantów- nie zapominajcie o tym... Pamiętam jak kurs nagle wybił chyba do 50-60gr przy znacznie poważniejszych obrotach, w kilka dni przerobiono kilka mln zł, i co z tego?? Potem spadło na 40gr... Teraz nie mamy tak gwałtownego wzrostu przy większym obrocie
Gdy juz nie ma nadzieji, a optymiscie zostaja najwiekszymi pesymistami , to jest wlasnie moment na duze wzrosty. A tak naprawde lepiej niech idzie stopniowo powoli do gory, jest to bardziej wiarygodne tak np 10% miesiecznie. :)