• btm/vst Autor: ~mc [217.153.136.*]
    https://stooq.pl/mol/?id=6570&search=bytom+

czy takie analizy maja sens w momencie kiedy za chwile nie bedzie bytomia,
    bez znaczenia jaka jest cena bytomia i vistuli kazdy 1 bytom to 0,72 vistuli?
  • Re: btm/vst Autor: ~kros [188.146.163.*]
    po co w ogóle patrzec na bytom, wazna cena vsituli bo zamiast 10 tyś bytomia mam praktycznie 7,2 tys vistuli i tyle
    co mnie obchodzi cena bytomia? chyba ze spadnie to dokupie
  • Re: btm/vst Autor: ~ffifi [37.47.110.*]
    tylko skoro akcje Bytomia to de facto Vistula to czemu sa one tańsze o ok 10% od prawdziwych akcji Vistuli?
    no chyba że cos źle liczę , no bo kupując dziś akcje Bytomia po 2,60, to tak jakby kupowało się akcje Vistuli po 3,60 ( a są handlowane dziś w ok 4 zł)?!?
    kto potrafi to jakoś logicznie wytłumaczyć?
  • Re: btm/vst Autor: ~Oj [46.76.64.*]
    Jeszcze lepiej to wyglądało ok.pół roku temu, Bytom był po 2.8 a Vistula po 5 !!!
    Jedyne wytłumaczenia to spekulacja.chyba że ktoś mądrzejszy to niech coś napisze
  • Re: btm/vst Autor: ~foresto86 [31.0.36.*]
    Bo wtedy prezesowi vistuli zależało żeby podciągnąć kurs. Na pewno jakiegoś animatora rynku zaangażowali dopóki nie uzyskali czego chcieli czyli zmiany parytetu. Teraz mają to w d.... Znaczy nosie i nic z kursem nie robią. Ulica słaba i płaczliwa to się wejść przy 4 w vistule boi :) a na Bytom nawet patrzeć nie chcą :) jeszcze tu przybiegną w podskokach
  • Re: btm/vst Autor: ~Jeste_eksperte [31.2.107.*]
    Rynek wycenia również możliwość rezygnacji z fuzjo. Jeśli walne klepną połączenie kursy się usztywnią do ww parytetu. Obie spółki mają obecnie zaniżone wyceny, przujdzie fala pozytywnych bodźców i nowe maksima po fuzji. Siedzę sobie spokojnie i zamawiam wydechy vanca
  • Re: btm/vst Autor: ~MEGI [37.47.193.*]
    JA TEZ... A MOZE JESZCZE DOKUPIE KILKA TYSIECY
[x]
BYTOM 0,75% 2,75 2018-11-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.