Obserwuję ostatnie ruchy na JWC i mam wrażenie, że doszło w ostatnim czasie do pewnego przełamania - tzn. mamy przynajmniej krótkoterminowy trend wzrostowy. Co ciekawe punktem zwrotnym były fatalne wyniki za 2Q. Ciekawe czy to odreagowanie czy dłuższa tendencja. No i najważniejsze - czy to co widzimy ma związek z nadchodzącym 13 listopada, po którym nastąpi "przedawnienie" się kwoty bazowej 5,2 pln, jako ceny obowiązującej Józefa w razie chęci skupu dodatkowych akcji JWC
był tu ktoś (być może nawet więcej niż jedna osoba) na tym forum, który pisał, ze zamierza dokupować, może to jest przyczyna... co by nie powiedzieć trend jakby się odwracał, ale obrót nie jest zbyt duży
Ja brałem spore ilości w innym przypadku już dawno byście zaliczyli poniżej 2,50 zł. Cyrk jest i nikt kompletnie nie kupuje !!!!!!!!!!! czekacie na odbicie ,nie będzie. Tu nic normalnie nie działa ,tylko kupno zmieni sytuację a ja niestety sam nie dam rady. Koniec -kropka ,tyle w temacie. Pozdrawiam. /// jak nie ma obcych zleceń na K to zwyczajnie dołują kurs. Robią co chcą .