• wezwanie Autor: ~plazowicz [83.31.154.*]
    Cena jest śmieszna. Można odnieść wrażenie, że wzywający urwał się z choinki, próbuje uderzać z pozycji siły w rozdrobniony akcjonariat albo szuka głupich. Przykre to, bo pokazuje że po drugiej stronie nie stoi partner, tylko... niech każdy sobie dopowie sam.
  • Re: wezwanie Autor: ~wer [46.186.11.*]
    Ewidentnie chcą powtórzyć przekręt wykonany na FAM: - wezwanie po zaniżonej cenie (mało kto odpowiada), - zdjęcie spółki z giełdy (przy aprobacie KNF!!), - gigantyczna nowa emisja po nominale bez prawa poboru tylko dla wybranych (uzyskują 95%), - przymusowy wykup za grosze.
    Trzeba się organizować i zgłaszać sprzeciwy do uchwał na walnych. W FAM takich sprzeciwów nie było i wszystko przeszło gładko, chociaż obecnie, w wyniku skarg, prokuratura wszczęła śledztwo.
  • Tak kończą oszusci Autor: ~Anal [185.93.94.*]
    https://www.pb.pl/trzy-zarzuty-wobec-fachowca-942080
  • Re: wezwanie Autor: ~qqq [46.229.144.*]
    Podobnie na Polnej - na WZA które głosowało wycofanie z obrotu nikt poza Jakubasem się nie zjawił i wycofał po najniższej cenie.

• Re: wezwanie Autor: ~plazowicz [83.31.154.*]
    Pojechałbym, ale mam daleko pod Warszawę. Poza tym już z jednymi się sądzę (a nawet posadziłem do aresztu) i nie mam czasu, ani nerwów. Ludzie, jak ktoś ma blisko do tego Stefanowa niech weźmie zarejestruje jedną akcję i jedzie! Bierność będzie bardzo dużo kosztowała. Na fundusze nie ma co liczyć. Ostatnie czym się przejmują to pieniądze, którymi zarzadzają. To nie ich...
[x]
BERLING 0,00% 6,95 2023-03-13 15:29:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.