Na rachunku nadal mam akcje jako wartosc dodana. Tam u nich bylo cos na rzeczy odnosnie dogadania sie w sprawach ukladowych. Nie rozumiem co sie stalo, skoro sad klepnal uklad i byl inwestor to co jest grane?
Teraz co sie zmieni w zarzadzie KNF to cos moze zrobia z tymi spolkami zawieszanymi. Taka sytuacja jak budopol nie powinna istniec, to musi isc mimo braku raportow. Najwazniejszy jest drobny akcjonariusz bo on cala gielde nakreca.
Wiecej nic nie ma, a ja nie mam pojecia czy wogole ktos z Budopol Wroclaw jeszcze ma swiadomosc o fakcie swojego istnienia. Czeski film, duzy konflikt wewnetrzny. Upadlosc niby ukladowa, a cisza w eterze. Bardzo nienormalna sytuacja. Nic z tego nie rozumiem. Ani upadlosci, ani informacji o czymkolwiek.
Kolejny raz zawieszony. Może to być ostatnie takie zawieszenie-przed wykluczeniem. Czy coś jest wiadomym coś się dzieje. To nie jest wolna amerykanka. Czy o likwidacji nie powinien postanowić sąd.
Wielokrotnie pisałem że trzeba by się kontaktować z głównymi akcjonariuszami czy mają jakieś plany względem Biedapolu. Inna możliwość to zalozyc stowarzyszenie.