tu wiesz raczej wszyscy się znają i rozmawiają przez SMS lub maile. ...nic się nie dzieje to dobrze bo pieniądze lubią ciszę ....dobrze jest ,wyniki finansowe 15listopad
Pracujesz w spółce?
To pracuj rzetelnie.
Mi to nie przeszkadza, że jesteś odpowiedzialny za wizerunek firmy, ale rób to trochę bardziej profesjonalnie a nie jakbyś myślał, że jesteś na zjeździe przedszkolaków.
Głupio to wygląda- najpierw podajesz normalną informację, za co rzecz jasna jestem wdzięczny, a zdanie później wygląda jak gaworzenie polityka gdy nie ma odpowiedzi na proste pytanie ( podobnie jak ,,należy debatowac, czekam na merytoryczną dyskusję, trzeba zachować balans itp).
Co ty jesteś po politologii czy po innych pseudonaukach?
załóż wątek to będziemy rozmawiać jeśli masz ochotę -wpada gościu używa kilku nicków na jednym IP. ..z takimi ludźmi nie rozmawiam to po co się wtracasz? /nie pracuje w DGA , chyba że zawiazemy Stowarzyszenie Akcjonariuszy co nie jest wykluczone, a wykształcenie. ..?...pierwsza i druga klasa szkoły podstawowej. ..może być? /....także się nie wtracaj
Wtrącam się, bo jesteś pomocny.
Właściwie jesteś tutaj jedynym, który się udziela i nie muszę czytać o terminie raportu, wystarczy ,że otworze forum i przeczytam co konkretnie napisał Arek,za to jestem bardzo wdzięczny.
Tymczasem od jakiegoś czasu powtarzasz te swoją mantrę ,,pieniądze lubią ciszę" co dewaluuje twój stan umysłowy i jednocześnie resztę wypowiedzi.
Nie mam wiele do zaoferowania jeżeli chodzi o moje poglądy na temat tej spolki, więc nie mogę otworzyć nowego wątku bo byłby mało interesujący dla innych.
Wyluzuj.
jadę im tam po zaworach na Brasterze tak od 6zł...tzn piszę prawdę. ..będą wpadać się zemścić. ..takie tam golasy ....z Tobą gadam zawsze przecież wiesz
może trochę dzieciaków uratowalo kasę. ..teraz to już zbyt późno. ...a u nas ok. ..tam masz ostatni komunikat w eskach. ...daje nam to ponad 1zł zysku gratis na akcje ale znajdzie się to już w raporcie rocznym bo za 4kw nie będzie tylko w zbiorczym...kasa musi wpłynąć na konto, wyrok jest czekamy na przelew
do podziału zysku nie wchodzą akcje skupione...tym lepiej dla stałych akcjonariuszy /10% akcji zostało skupionych czeka na inwestora lub na umorzenie ...w sumie niech sobie leżą jeść nie wołają /