• Ależ umoczylem Autor: ~Kl [5.173.128.*]
    Choć jeszcze nie sprzedałem, więc teoretycznie nie mam straty, to wycena jest okropna. Co z tymi co kupili podczas ostatniej emisji. Co to za spółka dlaczego tak kłamali mówiąc o sytuacji i plantach? Dramat!
  • Re: Ależ umoczylem Autor: ~Edi [194.31.35.*]
    Jaka średnia i ile tego masz procentowo w portfelu?
  • Re: Ależ umoczylem Autor: ~Biedra [188.147.71.*]
    Było sprzedać trupa i kupić Govene
  • Re: Ależ umoczylem Autor: ~KK [78.88.181.*]
    Jestem w podobnej sytuacji i trzymam. Jeśli emisja powiedzie się to będzie OK. Ktoś kupił dzisiaj te 200 000 akcji. Głupi ten kto sprzedał czy ten co kupił? Powinny być wkrótce infa o sprzedaży dla korporacji a później do gabinetów ginekologicznych. Jeśli ich nie będzie to będzie problem z nową emisją.
  • Re: Ależ umoczylem Autor: ~Kl [5.173.128.*]
    Nie mam ich dużo w portfelu. Miałem dwa lata temu spory pakiet. Sprzedałem ze stratą, coś mnie skorcilo i wróciłem tu na poziomie 6 zł. Potem było do góry i myślałem że będzie vjuz lepiej a tu taka przecena... Trudno poczekam bo jak spadnie do złotówki to już niewielka roznica
  • Re: Ależ umoczylem Autor: ~Swinger [94.254.247.*]
    ktos kupil te 200k! hahaaha rypowy tekst leszcza gieldowego na kazdym ale to na kazdym walorze ktory leci w otchlan
    .. 200k akcji to obecnie 400tys pln! kilkunastu kolkowiczow tu bylo widac od rana a ze cieli brutalnie stad DT na konie sesji oddali bez patrzenia to samo. powiem ci wiecej jutro vol ok 500k bo DT bedzie jeszcze wiecej
  • Re: Ależ umoczylem Autor: ~KK [78.88.181.*]
    Kto to DT? Kto to kolkowicz?
    Leszcz to taki co panikuje, żyje w emocjach. Boi się o kasę więc działa bezrozumowo..
    Giełdę znam średnio a rynek medyczny dobrze. Braster to ryzyko 1000%. Tracisz wszystko albo pijesz szampana. Ja to nazywam strategią nie leszczem.

pozdrawiam

• Re: Ależ umoczylem Autor: ~Rob [188.147.104.*]
    A co mają powiedzieć ci co umoczyli 40 000 000zł. po 13,5zł. w ostatniej emisji?
  • Re: Ależ umoczylem Autor: ~Swinger [94.254.247.*]
    skoro nie znasz sie na gpw.to po co komentujesz zachowania gieldowe ktorych nie rozumiesz.. potem ktos przeczyta i faktycznie jesli vol 200k to ktos tyle akcji kupil czyli wierzy w walor.. a to bzdura przeciez
  • Re: Ależ umoczylem Autor: ~W3 [87.205.35.*]
    To też grzecznie cie zapytał o czym piszesz. Giełdy uczysz się całe życie, a on jest na początku drogi. To co pośmiejemy się z niego jeszcze? W przyszłości komu będziesz sprzedawał swoje akcje jak nie będzie nikogo? Kółkowicze to kolesie którzy wskakują na chwilę licząc na podbitkę. Dla niego kilka groszy nie jest złe bo potrafi kilka razy obrócić towar. Czasem jednak im łapki poparzy i oddają w pośpiechu. Natomiast duże spadki na dużych obrotach nic dobrego nie wróżą. Uratować ten spadający nóż może tylko bardzo dobre info. Tu są potrzebne miliony, a informacje o 100 czy 200 sprzedanych urządzeniach nic nie zmienią. Może ktoś kto siedział w spółce opowie Ci jakie miliony zostały tu przejedzone i ilu jest chętnych na nowe obligacje. Ja jestem z boku i za złotówkę nawet tego nie wezmę.
  • Re: Ależ umoczylem Autor: ~migs [89.64.35.*]
    Wiesz kto kupił? Leszczyna która myśli że jak spadło to urośnie i kolarze którzy chcą przyciąć pare procent, a resztę kupili eo i Gandalf zaślepieni w spółkę.
  • Re: Ależ umoczylem Autor: ~wr [83.238.128.*]
    powtarzam nie wiem juz ktory raz, ale robie to z dobroci serca ;)
    jest 110mln skumulowanej straty, brakuje jeszcze ok 50mln jak to szanowny p. prezes powiedzial, czyli lacznie 160mln.
    przyjmujemy, ze sprzedaz sie rozhula i bedzie marza na poziomie 50%.
    I teraz zadanie dla was - kalkulatory w raczki - ile przy takiej marzy musi zrobic obrotu Braster (i ile sprzedac urzadzen), zeby ODBROBIC STARTY (160mln) w najblizsze 5 lat.
  • Re: Ależ umoczylem Autor: ~tak [83.23.243.*]
    Musieliby to opchnąć obcej cywilizacji poza układem słonecznym.
  • Re: Ależ umoczylem Autor: ~zzz [37.47.49.*]
    myślisz, że mają cycki, które mogliby badać..?:)
  • Re: Ależ umoczylem Autor: ~tak [83.23.243.*]
    Czy mają nie wiem, ale myślę, że musieliby mieć co najmniej 3 pary cycków, a każdy kto by kupił urządzenie musiałby jechać na 2 sztukach.
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.