• "BIG DATA" wg Cloud Autor: ~Ulisses [89.231.57.*]
    Zapraszam na profil FB Cloud Technologies i zobaczycie czy świadczą usługi z wykorzystaniem Big data czy jedynie retargetingowe.
  • Re: "BIG DATA" wg Cloud Autor: ~hej [83.6.62.*]
    nie znam się na tym, na chwilę obecną spółka ma kesz na koncie i jakiś tam biznes.
    Patrząc na inne wynalazki z NC wyróżnia się i to bardzo.

Moim zdaniem, aktualny pułap biorąc pod uwagę w/w oraz w/k + to co wynika z kresek (AT)
    jest dosyć ciekawym by rozważać zaangażowanie. Jakiś tam popyt widać.
    Jak Altus się wysypie podażowo może być już łatwiej.

• Re: "BIG DATA" wg Cloud Autor: ~Uli [89.231.57.*]
    Gotówka na koncie pójdzie na wkład własny do projektów. Poza tym myślisz że trudno jest wyprowadzić gotówkę z firmy. A co jeśli pojawią się straty z działalności... i gotówki nima :-)
  • Re: "BIG DATA" wg Cloud Autor: ~hej [83.6.62.*]
    to jest giełda i różnie może być, nie zastawiam domu i nie sprzedaje nerki :-)
    zerknij na ABCData- taka piękna spółeczka dywidendowa...
    Ryzyko zawsze jest a pewności brak

• Re: "BIG DATA" wg Cloud Autor: ~Ulisses [5.173.128.*]
    Zapytaj czy ta Twoja ABCDATA prowadzi działalność. Spróbuj zapytać czy przyjmą zlecenie. Bo się okaże że wszystko ok...ale na papierze.
  • Re: "BIG DATA" wg Cloud Autor: ~hp [83.30.135.*]
    Hej Uli czy Ullisses , czemu tego nie pisałeś jak kurs był po 100zł. tylko teraz ostrzegasz ludzi jak łapiemy dołek(oby).Trzeba było ratować mnie przed Cloudem rok temu, teraz już za późno.
  • Re: "BIG DATA" wg Cloud Autor: ~Ul [5.173.128.*]
    Wtedy jeszcze nie wiedziałem i nie było mnie w spółce. Ostrzegam nowych żeby nie wchodzili w spółkę, która nie prowadzi działalności. To taka podobna sytuacja do banki internetowej z 2000 roku lub budowlanej. Spółka jest z modnej branży to ludzie kupują, ale nie wiedzą że nie prowadzi działalności. Tak jest z Cloud BIG DATA
  • Re: "BIG DATA" wg Cloud Autor: pandorinium [159.205.180.*]
    Co, chłopie? Jesteś zwyczajnym leszczem, który nie kupił po 6 i liczy ze swoimi wpisami nagoni na spadek a potem na wzrosty. Guzik możesz, tyle ci powiem.

Spółka może i ziemniaki hodować i nic mi do tego, jeżeli prowadzi działalność i zarabia. Ale tutaj nam się objawił mędrzec "Ostrzegam nowych żeby nie wchodzili w spółkę, która nie prowadzi działalności."

I dziekuję, że tak latasz po wszystkich wątkach i ostrzegasz ludzi, że ta spółka niedobra, ta też, o i tamta też be. Dobrze że masz pasję, czas i się realizujesz na forum ostrzeganiem. :D
    Ps No żeby zainwestować w to cos to naprawdę trzeba leszczem. Współczuje. https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=SUNEX
  • Re: "BIG DATA" wg Cloud Autor: ~Ulek [89.231.57.*]
    Spółka przynosi straty z działalności operacyjnej. Nie kupiłem po 6 bo kupiłem po 9 i się dopiero zainteresowałem. Daję Tobie informacje potwierdzone u pracownika spółki, a zrobisz co będziesz chciał.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.30.135.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Jeżeli nie zgłosi to sam popełnia przestępstwo. :)

https://www.arslege.pl/obowiazek-zawiadomienia-o-przestepstwie/k13/a2620/
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ja [83.30.135.*]
    Dlaczego wpis został usunięty?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: pandorinium [159.205.180.*]
    bo moderatorzy sami nie znają swojego regulaminu i kasują nie to, co narusza, ale to co im się tak wydaje.
  • Re: "BIG DATA" wg Cloud Autor: ~Bursztynek [5.173.232.*]
    Spółka się odniosła do tematu na FB:

Cloud Technologies S.A. Szanowny Panie Mariuszu,

Dotarliśmy do Pana korespondencji z naszą spółką Audience Network, było to utrudnione ze względu na fakt, że posługuje się Pan anonimowym profilem w mediach społecznościowych, a z przytoczonych przez Pana słów w postach trudno było o informację czego konkretnie dotyczyło Pana zapytanie. 

Raz jeszcze uprzejmie informujemy że nie byliśmy w stanie zrealizować Pana zapytania i dostarczyć usługi, o którą Pan pytał, gdyż nie zbieramy danych wrażliwych i nie profilujemy użytkowników Internetu ze względu na takie dane. Pana zapytanie dotyczyło zdrowia, które jak najbardziej kwalifikuje się jako informacje wrażliwe. Działamy zgodnie ze standardami etycznymi dlatego też nie byliśmy w stanie dostarczyć segmentu użytkowników, o który Pan pytał. W związku z tym nasz przedstawiciel zaproponował inną usługę, w tym przypadku remarketing.

W związku z tym, iż Pana wpisy godzą w dobre imię grupy Cloud Technologies prosimy o natychmiastowe zaprzestanie tych działań. Dalszą korespondencję będziemy kontynuować przez prawników.
  • Re: "BIG DATA" wg Cloud Autor: ~Ulo [89.231.57.*]
    Również odpowiedzialem na Waszym profilu: "Po cóż tyle subiekcji
  • Re: "BIG DATA" wg Cloud Autor: ~hej [37.47.62.*]
    to Ci odpowiedzieli :)))
  • Re: "BIG DATA" wg Cloud Autor: ~panda [37.128.11.*]
    to się nam leszcz doigrał. :D
  • Re: "BIG DATA" wg Cloud Autor: ~Ulisses [5.173.128.*]
    Oświadczam, iż nie zapoznałem się z pełną ofertą grupy Cloud Technologies, na
    podstawie czego wyciągnąłem nieprawdziwe wnioski jakoby Spółka nie prowadziła
    działań z zakresu Big Data, co nie jest prawdą.
  • Re: "BIG DATA" wg Cloud Autor: ~ja [83.30.251.*]
    Może coś podobnego by koledze piszącemu na SW zrobili.
  • Re: "BIG DATA" wg Cloud Autor: ~hej [83.16.80.*]
    hehe :)))
[x]
CLOUD -0,20% 48,90 2025-09-19 15:05:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.