• Skup Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    tylko z prawej nie ma co kupować ?????????????????????
  • Re: Skup Autor: ~ataken [185.74.84.*]
    Przed skupem będzie emisja nowych akcji. Czytać komunikaty.
  • doprawdysz Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    ...... a gdziesz  toż przeczytał to info na płocie w psiej wólce ???????????????????????????????????
  • Re: Skup Autor: ~MiB [89.78.98.*]
    Nie jest to prawdą. Emisja jest możliwa, ale nie jest ustalona.
    Zarząd upoważniony jest, w okresie od 29 czerwca 2018 roku do 29 czerwca 2021 roku, do podwyższenia kapitału zakładowego na zasadach określonych w art. 444 – 447 i 453 Kodeksu spółek handlowych w granicach kapitału docelowego w wysokości 54.564.160 zł (słownie: pięćdziesiąt cztery miliony pięćset sześćdziesiąt cztery tysiące sto sześćdziesiąt złotych), poprzez emisję akcji oznaczonych jako kolejne serie, o wartości nominalnej 7 zł (słownie: siedem złotych) każda. W powyższych granicach Zarząd może wykonać przyznane mu upoważnienia przez dokonanie więcej niż jednego podwyższenia.
    Swoją drogą, jak ktoś z zewnątrz łyknie emisję za 7 PLN to ja będę jako akcjonariusz zadowolony.
  • Re: Skup Autor: ~Ferdek [5.184.198.*]
    Haha........Swoją drogą, jak ktoś z zewnątrz łyknie emisję za 7 PLN to ja będę jako akcjonariusz zadowolony. 

Niestety ale ja nie będę zadowolony a też jestem akcjonariuszem, tylko jeden akcjonariusz który sprzeda po 7 złotych będzie zadowolony, jak zawsze. Fajna spółka ale jak zawsze dymanie leszcza ciąg dalszy.
  • Re: Skup Autor: ~Ferdek [5.184.198.*]
    Mam nadzieję, że to nie wprost stoi za przekazaniem taśm prawdy na Morawieckiego. Bo PiS jest bardzo mściwe.
  • Re: Skup Autor: ~dedalus [5.173.24.*]
    Które taśmy?;) te na których przeklina?;)
  • Re: Skup Autor: ~dedalus [5.173.24.*]
    Być może będzie potrzebna emisja, kiedy po przyszłorocznych, wygranych przez PiS wyborach, powróci temat repolonizacji mediów. I na to się przygotowuje. Przecież nie napiszą, że biorą pod uwagę emisję od 11.2019. Wtedy 7 zł za sztukę nie będzie jakimś wydarzeniem.
    Na razie jednak jest po 3 zł i wielu chętnych nie ma. Ale na innych spółkach jest podobnie. Te wyceny to często kosmos.
[x]
PMPG 0,25% 2,00 2025-10-14 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.