Tylko spekulacynie i na krótko , generalnie kierunek poniżej 1 zł i to grubo poniżej . Tu wygasiła perspektywy wczoraj Ilona w swojej wypowiedzi , choć to Pinokio to tym razem można jej wierzyć , Jak wyniki za wrzesień będą marne to będzie uwiarygodnienie jej słów . Za takie numery rynek ukarał już wiele spółek np. Getiny Czarny też kręcił i bajki opowiadał i ma Alercik groszowe 2Fixy i tu przy złych wynikach i rosnącym zadłużeniu będzie to samo, miałem sprzedałem , straciłem choć nie wiele 1300zł teraz mogę odkupić , ale nie tykam nawet kijem od mopa , i wam też radzę dobrą analizę i przemyślenia , bez nagonki
To po co tu się produkujesz??
Nie tykasz ty zabieraj ten kij od mopa i mieszaj tam gdzie jesteś?
Choć raczej chcesz tu być tylko nieco taniej. Możliwe że ci się uda ale po co te pierdoły piszesz?
A troll spadkowy nr 2.
Dnia 2018-10-02 o godz. 21:08 ~ProstyChłopak napisał(a): > To po co tu się produkujesz?? > > Nie tykasz ty zabieraj ten kij od mopa i mieszaj tam gdzie jesteś? > > Choć raczej chcesz tu być tylko nieco taniej. Możliwe że ci się uda ale po co te pierdoły piszesz? > > A troll spadkowy nr 2.
a ty tu za kogo robisz? od kiedy to ty tu dyktujesz, komu i co wolno pisać?... płaczek nr 1... :D
na razie nawet na mopa na dacie nie zarobiłeś... :D