• PODAWANIE TLENU TRWA Autor: ~wykres [78.28.34.*]
    więc wywalanie będzie chyba trwało, póki sprzedający nie pozbędą się gorącego kartofelko, który dziś mocno parzy w łapki...

1,22...

a sądziłem, że 1,35 obroni się...
  • Re: PODAWANIE TLENU TRWA Autor: mul_roboczy [94.254.146.*]
    2 mln obrotu zaraz będzie więc z podawaniem tlenu ma to niewiele wspólnego. Tak czy siak gorący dzień dzisiaj i czuję, że nie koniec zaskoczeń
  • Re: PODAWANIE TLENU TRWA Autor: ~wykres [78.28.34.*]
    znowu katatymia?
    albo jesteś ślepy, albo nie chcesz widzieć, jak teraz małymi paczkami jest podtrzymywany kurs
    Po prostu uważam, że biorąc pod uwagę średnią całego sektora data nie wygląda źle, a obecne obroty mogą to potwierdzać.
    Dziś jest gorąco i gra się na emocjach jednak to co mówiłeś wcześniej tzn filtr najbliższych sesji powie nam jak będzie to rozgrywane
    Ps. Trochę tych akcji wcześniej wyrzucili pod słabe wyniki za półrocze. Pytanie czy teraz je będą odkupywać pod wyniki za 3 kwartał.
    W biznesie nie ma się co obrażać aczkolwiek pani Ilona ma u mnie grubą krechę
  • Re: PODAWANIE TLENU TRWA Autor: ~pinok [193.109.127.*]
    odkupować - jeśli już
    Dnia 2018-10-01 o godz. 12:59 mul_roboczy napisał(a):
    > Ps. Trochę tych akcji wcześniej wyrzucili pod słabe wyniki za półrocze. Pytanie czy teraz je będą odkupywać pod wyniki za 3 kwartał.
    > > W biznesie nie ma się co obrażać aczkolwiek pani Ilona ma u mnie grubą krechę

a tak ją chwaliłeś...
    skoro są setki innych akcji na gpw, a data wykręca taki numer swym akcjonariuszom - kto tu ma kupować, skoro akcjonariat jest zdominowany przez grubasów, którzy chyba też zostali mocno okiwani?...

ja prezeske lubię - ma piękny uśmiech, ale... :)
    nie zabraniam ci tak uważać...
    sam już nieraz przekonałeś się, kiedy ty miałeś rację co do daty, a kiedy ja... :D

dzisiejsze obroty to część gry dużych zwabiających naiwnych do nakarmienia...

nie zakładaj znowu, iż cały wolumen dzisiejszy to rzeczywisty handel, bo potem przekonasz się...

zobaczymy, czy pojawi się info o zmianach w akcjonariacie...

było tu kilka takich sesji, a zmian nie było
    Zastanawiam się po co robili zastaw na akcjach przed podaniem wyników
    Dnia 2018-10-01 o godz. 13:05 mul_roboczy napisał(a):
    > Zastanawiam się po co robili zastaw na akcjach przed podaniem wyników

to mogła być tylko zwykła konieczna formalność bankowa
[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe