Najpierw emisja teraz emisja i przejęcie. Jak nie uda się to projekt nie uda się zrobić. Za mała firma na taką inwestycję. Ratunek tylko przejęcie przez większego. Ciekawe ile zapłacą w sumie Sfera w złej pozycji negocjacyjnej..
Gdy pisałem że spółka to kupa i że wszyscy najchętniej by się jej pozbyli i że marzą o jej sprzedaży to Ty pisałeś że rośnie nam kolejny duży operator.
Wziąłbys się zdecydował. Mam nadzieję że chociaż zarobisz parę groszy ze swoją średnia 1.88. Chociaż wątpię.
Dnia 2018-09-30 o godz. 09:08 ~Praktyk napisał(a): > Najpierw emisja teraz emisja i przejęcie. Jak nie uda się to projekt nie uda się zrobić. Za mała firma na taką inwestycję. Ratunek tylko przejęcie przez większego. Ciekawe ile zapłacą w sumie Sfera w złej pozycji negocjacyjnej.
Jak nie ma kasy jak kolejne kamienie milowe projektu są realizowane w terminie?
Brakujące środki na dalsze etapy mogliby pozyskać bez problemu sami obligacjami i tak w razie czego zrobią co byłoby też dla nas drobnych akcjonariuszy najlepsze.
Opcja z inwestorem branżowym jest jednak lepsza dla spółki, więc póki mogą to szukają. Due diligence Spółki skończy się max za miesiąc wtedy już powinno być wszytko jasne co do przyszłości spółki
Z facebooka :
"ale jak narazie widzę że może być poślizg całkiem spory, na mojego maila nie dostałem żadnej odpowiedzi, chyba pozostaje wybrać się osobiście do firmy ustalić fakty i prawdopodobnie zerwać umowę..."
"My dostaliśmy informacje ze planowane podłączenie przeciagnie sie na styczeń z przyczyn nie zaleznych od firmy
Dnia 2018-10-11 o godz. 08:26 ~Dowora napisał(a): > Z facebooka : > > "ale jak narazie widzę że może być poślizg całkiem spory, na mojego maila nie dostałem żadnej odpowiedzi, chyba pozostaje wybrać się osobiście do firmy ustalić fakty i prawdopodobnie zerwać umowę..." > > > > "My dostaliśmy informacje ze planowane podłączenie przeciagnie sie na styczeń z przyczyn nie zaleznych od firmy
O o o, no to katastrofa, koniec, zarząd do odwołania, spółka do do upadłości bo przedłuża się podłączenie dwóch klientów ? Czym ty się człowieku podniecasz. Wypisujesz bzdury i głupoty, biegasz po forum ze swoimi defetystycznymi wypocinami nic nie wiesz o tej spółce za to masz jakieś chore projekcje. Spółka realizuje projekt zgodnie z harmonogramem, a kilku a nawet kilkudziesięciu klientów z opóźnieniem zawsze się znajdzie przy takiej skali projektu i nie ma to żadnego znaczenia i nie wynika z braku środków , jest wiele innych czynników np. zgody właścicieli działek itp.
Dnia 2018-10-03 o godz. 09:26 ~Robben napisał(a): > Jak nie ma kasy jak kolejne kamienie milowe projektu są realizowane w terminie? > > Brakujące środki na dalsze etapy mogliby pozyskać bez problemu sami obligacjami i tak w razie czego zrobią co byłoby też dla nas drobnych akcjonariuszy najlepsze. > > Opcja z inwestorem branżowym jest jednak lepsza dla spółki, więc póki mogą to szukają. Due diligence Spółki skończy się max za miesiąc wtedy już powinno być wszytko jasne co do przyszłości spółki
Max za miesiąc powiadasz? No to juz mało czasu Wam zostało, moze dlatego kurs znowu obrał jedyny rozsądny kierunek? Na groszówki z tą spółą. Papierowi milonerzy od siedmiu boleści.
Zuo ewidentnie na niej straciłeś. Nie ma innego wytłumaczenia na ten Twój ból który tutaj wylewasz. Pewnie kiedys miales, wierzyłes w nia i wywaliles że strata. Teraz życzysz tego samego innym. Zatruwasz się tym...