• Co słychać? Autor: yhm [84.10.156.*]
    Cześć, co słychać? Wróciłem do spółki po dłuższej przerwie, bo zapalił mi się alert po spadku na 0,16. Co nowego? Widzę dalej trend spadkowy i rozumiem nuda? A więc kolejny rok nici z obiecywanego wystrzału. Może dla funu wejdę sobie małym pakietem.
  • Re: Co słychać? Autor: ~CUDnadWisłą [188.146.225.*]
    To kolejny CUD nad Wisłą albo kolesierstwo że jeszcze wisi na gpw. To już ponad 10 lat marazmu!! 10 lat!
  • Re: Co słychać? Autor: ~kabaret [193.59.32.*]
    i zeby bylo smieszniej zakwalifikowali to do segmentu focus, ubaw po pachy...
  • Re: Co słychać? Autor: yhm [84.10.156.*]
    I to jest właśnie zabawne, ja w końcu w oczekiwaniu na ten obiecywany co roczny wystrzał w końcu zrezygnowałem. Spółkę mam w zasadzie skreśloną, a szkoda bo fundamenty wydają się przyzwoite. Teraz jakoś naszła mnie wena po ponad rocznej przerwie, aby sobie wrzucić mały pakiet, którego nie będzie mi szkoda, a w portfelu fajnie wyglądają duże ilości papieru ;)
  • Re: Co słychać? Autor: ~list [46.171.51.*]
    Skoro masz motywację kolekcjonerską, to świetnie trafiłeś. Ale w sumie możesz poczekać na niższe poziomy.
  • Re: Co słychać? Autor: ~zigi [79.189.82.*]
    A Ty naganiasz na spadki list? Niech bierze i ratuje kurs, taniej już nie będzie. Kazek miał to robić i przepadł :)
  • Re: Co słychać? Autor: ~list [46.171.51.*]
    Tu nie trzeba naganiać na nic. Równia pochyła jest nie zachwiana i zaczynamy powoli na dobre kotwiczyć poniżej 0,2

Jedyna rzecz na jaką tu można liczyć to zjazd na 0,1 i pewnie wtedy firma ogłosi wezwanie za grosze.
  • Re: Co słychać? Autor: ~kc [178.217.249.*]
    jakoś się trzyma .
[x]
SUNTECH -3,03% 1,60 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.