Taka tradycja albo brak obrotów, albo dołowanie kursu. Niecierpliwie oddają. Jo już ponad półtora roku czekom i ciągle uśredniam, ale czy to ma sens jeszcze to nie wiem już?
tu trzeba kupować a nie czekać na to że ktoś ruszy kurs. chyba że wszyscy mają już pod korek zatankowane a nowych inwestorów brak. tu nie ma żadnych onych.
Dnia 2018-09-27 o godz. 22:27 ~ted123 napisał(a): > > tu trzeba kupować a nie czekać na to że ktoś ruszy kurs. chyba że wszyscy mają już pod korek zatankowane a nowych inwestorów brak. tu nie ma żadnych onych.
U nich chyba miesiąc trwa dłużej niż 31 dni, chyba że to miesiąc roboczy, nie wiem już. Albo Akquinet owi się to nieopłacało te połączenie i olali nasze biedne lukardi. Przeca są 5 razy wyżej wyceniani. Pewno z połączenia najbardziej zyskało by lukardi, a Akquinet to było wszystko jedno? Albo jeszcze napiszą że negocjacje przedłuża się do połowy następnego miesiąca, do wyników kwartalnych lukardi. Choć pewno i tak już policzone zyski, a raczej straty mają, tylko nas w niepewności trzymają. Takie moje smutne spostrzeżenia. A obroty to tylko są po naszych wypłatach, a tak to nikt tego nie tyka. Co to trochę podnieść ten kurs to to zaroz ktoś uwala, potem to tylko ktoś na siłę próbuje ratować kupnem kilkudziesięciu akcji. Ach smutne.
uspokojcie się
oni pisali o zamiarze A nie obligo podpisania
k.luty to dopnie bo jest w tych dwóch podmiotach i to jest w jego interesie
ag akquint niemieckie to dość poważny podmiot
i widać po zleceniach na K że ktoś inny też nastawia woreczki