Dnia 2018-09-24 o godz. 13:55 ~wykres napisał(a): nie mnie zabrali, ale tobie i dali mnie... :D ale, fakt, płaczę - ze śmiechu, gdy czytam, co o mnie piszecie... ;D a co do twego pytania - spytaj rodziców... :D
Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę z tego co napisałeś, ale w świetle tego co wypisujesz od dłuższego czasu to nadaje się na zgłoszenie do Knf'u, w kwestii podejrzenia manipulacji. Będzie ciepło?
Dnia 2018-09-24 o godz. 14:13 ~Henryk77 napisał(a): > Powinien się redaktor z bankiera tematem zainteresować....Takie człowieka powinni usunąć z bankiera....
no tak, poziom bankiera wzrośnie, gdy będa tam tylko wpisy na poziomie postów henia naganiacza... :D
Dnia 2018-09-24 o godz. 14:09 ~elemelek napisał(a): > Dnia 2018-09-24 o godz. 13:55 ~wykres napisał(a): > nie mnie zabrali, ale tobie i dali mnie... :D > ale, fakt, płaczę - ze śmiechu, gdy czytam, co o mnie piszecie... ;D > a co do twego pytania - spytaj rodziców... :D > > Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę z tego co napisałeś, > ale w świetle tego co wypisujesz od dłuższego czasu > to nadaje się na zgłoszenie do Knf'u, w kwestii podejrzenia manipulacji. > Będzie ciepło? >
to chyba ty nie zdajesz sobie chyba sprawy z tego, że tylko kompromitujesz się takim straszeniem mnie KNF-em... :D ciepło to mi się robi ze śmiechu, gdy czytam twe wpisy... :D ale złóż donos do KNF-u, wklej jego treść na forum, a potem odpowiedź z KNF-u...