Dnia 2018-09-24 o godz. 14:18 ~Henryk77 napisał(a): > a co cię to interesuje ja ci nie zaglądam do portfela.....Ludziom do portfeli zagląda cienias.....
a ja zaglądam?!... - a toś mnie rozbawił :D a po co zaglądać tam, gdzie nic nie ma? :D
Dnia 2018-09-24 o godz. 14:26 ~wykres napisał(a): a co cię to interesuje ja ci nie zaglądam do portfela.....Ludziom do portfeli zagląda cienias..... a ja zaglądam?!... - a toś mnie rozbawił :D a po co zaglądać tam, gdzie nic nie ma? :D
Nie interesują maliniaka inwestycje innych? Tak? Ciekwaski ryjek?
Na Polimka forum już się za mną wybrał; wycieczki odnośnie Trakcji wiele razy czynił. Za chwilę podam mu jeszcze kilka innych moich zainteresowań to będzie wklejał wpisy sprzed miesiąca i cieszył się będzie dzieciak (oczywiście mentalnie; bo jest dużo starszy; cieszył się z odmłodzenia jak przysłowiowa blondynka :) Taki to kłamczuszek; wredmiś malinowy;)
o, wróbelku maliniaku bezwytryskowy, musisz być bardzo sfrustrowany i zdesperowany, skoro tak ściemniasz... :D nikogo nie pytam, co ma, za ile kupił czy sprzedał... teraz blondynki obrażasz...? :D
3,06 dzielnie bronisz? czemu daty nie kupujesz i świeczek miesięcznych nie rysujesz? :D