Pewnie kto miał sprzedać to już sprzedał. Zostało trochę leszcza liczącego że spółka się jeszcze podźwignie lub myślącego, że będą tu jakieś odreagowania. Bardzo bym się zdziwił gdyby były. Spółka jest udupiona na amen (nie wnikam, czy słusznie czy nie) i chyba nie ma drugiej takiej na bananie, gdzie równie dobrze obrazowałoby sprawę stwierdzenie, że "kierunek jest jeden".
nie ma obrotu bo nikt tego nie chce, to już trup, mam nadzieję, że ich posadzą i skonfiskują ten bajzel, poniosłem tu duże straty bo zostałem oszukany, perfidnie okłamany tak jak wszyscy tu inwestujący w czasach zysków i szybkiego rozwoju, pieniędzy nie odzyskam, jedyne czego oczekuję to bardzo srogie wyroki, tak by oni do końca swoich dni nie odzyskali wolności i cierpieli niedostatek.
hehe 30 tys. wystarczyło i spółka z kapitalizacją sadła poniżej 10 baniek.. jak ktoś ma trochę grosza to może sobie kupić sieć salonów Briju za 5 mln - jakieś nie do wiary
Może będą grosze a może nie będą i nie nam o tym decydować . Ktoś zwalił kurs wyrzucając 30 tyś sztuk. Co to jest 30 tyś szt . Jedna zdesperowana istota choć stawiam ,że kurs ukarał jakiś fund bo to raczej oni maja takie pomysły. Trzeba zaczekać jak to wszystko się skończy bo na razie wiadomo że nic nie wiadomo.
Pewna to jest tylko śmierć i podatki reszta to zbieg różnych zdarzeń które spójnie powodują różne zachowania w przyrodzie a jak jesteś pewien ,że tu już się nic nie zdarzy to szkoda twego czasu bo tak szybko przemija.