• I po alejce Autor: ~als [109.207.108.*]
    Trump powiedział że będzie Trójmorze ale pod jednym warunkiem, Polska musi wyciąć wszystkie czerwone biznesy do pnia.
  • Re: I po alejce Autor: ~Kanibal [195.72.148.*]
    handlować z Białorusią i Ukrainą można bez problemu. tylko o Rosję chodzi zeby z nimi nie robić biznesu
  • Re: I po alejce Autor: ~henio [80.53.213.*]
    Ja oddałem dziadostwo dziękuje i do widzenia 25% straty, nigdy więcej tego nie tykam chyb że spadnie na 20gr
  • Re: I po alejce Autor: ~Wesoły_Romek [78.88.231.*]
    O to IM chodziło.
  • Re: I po alejce Autor: ~sny [178.217.221.*]
    Też podejrzewam, że o to chodzi.
    Ale pewności to nigdy nie ma.
    Jak się nie ma dostępu do poufnych danych to to jest jak hazard.
    Przykładowo mogą jutro wywalić jakiegoś trupa z szafy.

Zastanawiające jest też to, że nie ma jakiejś informacji o nabyciu akcji przez kogoś z zarządu.
    Bo skoro sytuacja jest ok, a tutaj taka promocyjna cena to nie chce mi się wierzyć, że nikt się nie skusił.
  • Re: I po alejce Autor: ~Musztarda [31.182.134.*]
    Może podadzą jak skończy kupować?
  • Re: I po alejce Autor: ~als [109.207.108.*]
    Słyszałeś wypowiedzi w Krynicy? Ukraina nie podpisuje się pod projektami, więc?
    Już ponad rok temu pisałem i przekonywałem na wszelkie sposoby, uświadamiałem jak klaruje się sytuacja polityczna na świecie, nikt nie słuchał, więc teraz płacz i rwanie kłaków.
    Wchodzimy w nowy porządek inwestowania i to nie będzie się odbywało na tle czerwonej ani niebieskiej flagi.
    Należy inwestować w trzy sektory: militaria, energetyka i handel. Handel wchodzi buciarami w gospodarkę, więc dlatego jest taki bum na ecommerce.
    Możliwe że szczyt Trójmorza w Rumunii i podpisanie listów odnośnie powołania izby handlowej oraz funduszu TM który będzie pośrednikiem pomiędzy kapitałem państw TM a spółkami tych państw.
    Wąskie horyzonty myślowe inwestorów na tej spółce, sprzyja powodzeniom takich oszustw. Naiwność dziecka pozwala otumanić, co nie pozwala dostrzec tego co się w około dzieje.
  • Re: I po alejce Autor: ~als [109.207.108.*]
    Słyszałeś wypowiedzi w Krynicy? Ukraina nie podpisuje się pod projektami, więc? 
    Już ponad rok temu pisałem i przekonywałem na wszelkie sposoby, uświadamiałem jak klaruje się sytuacja polityczna na świecie, nikt nie słuchał, więc teraz płacz i rwanie kłaków. 
    Wchodzimy w nowy porządek inwestowania i to nie będzie się odbywało na tle czerwonej ani niebieskiej flagi. 
    Należy inwestować w trzy sektory: militaria, energetyka i handel. Handel wchodzi buciarami w gospodarkę, więc dlatego jest taki bum na ecommerce. 
    Możliwe że szczyt Trójmorza w Rumunii i podpisanie listów odnośnie powołania izby handlowej oraz funduszu TM który będzie pośrednikiem pomiędzy kapitałem państw TM a spółkami tych państw, skłoniło oświeconych inwestorów na ALS do trzeźwego myślenia. 
    Wąskie horyzonty myślowe inwestorów na tej spółce, sprzyjają powodzeniom takich oszustw. Naiwność dziecka pozwala otumanić, co nie pozwala dostrzec tego co się w około dzieje. 
  • Re: I po alejce Autor: ~Daria [94.254.179.*]
    Dobije was to jak stoppoint wystrzeli bo to e commerce i monopol na srodkowa europe dzieki orlen lotos od litwy po chorwacje oraz poczta pl do tego dojdzie jeszcze bank pocztowy i polska kryptowaluta... ale to juz kosmos ktory przerasta alejowiczow
  • Re: I po alejce Autor: ~bill [5.172.236.*]
    My God. Dalej wywalają..
    A jaki dowód na to, że to wywalanie a nie przewalanie?
  • Re: I po alejce Autor: ~sny [178.217.221.*]
    45gr - Oo
    Ludzie tu zaczynają panikować.
    bez paniki. troche wywaliłem bo muszę przeskoczyć gdzieś.
  • Re: I po alejce Autor: ~bill [5.172.236.*]
    dlatego że podobnie jak wczoraj jest lekka podbitka żeby zachęcić do kupna (może odbija od dna!) a potem sru akcjami i nagle na obrotach o 4-5 tys więcej
    i tak to się powtarza
    wszyscy grubi się wysypali dawno temu. teraz pewno sobie odkupuja po 0,4x i zrobią podbitkę na 0,7x
    A kto kupuje? Szaleńcy, łapacze spadających noży, groszołapy?
    kupują słupy, spekuła i ulica
  • Re: I po alejce Autor: ~Daria [94.254.182.*]
    Getbacka kto kupowal? Syndyk?
  • Re: I po alejce Autor: ~bill [188.147.103.*]
    Dojeżdżania ciąg dalszy. 9:03 a już 20k obrotu i -8%. Skala spadków przerosła moje przewidywania
    muszą odebrać tanio zeby zrobić podbitkę
  • Re: I po alejce Autor: ~bill [188.147.103.*]
    jeśli dalej tak to będzie wyglądać to niestety zapowiada się powrót do bazy czyli 20 groszy
    nadal nie wierzę że to możliwe ale tydzień temu nie wierzyłem że pójdzie niżej jak 50gr
  • Re: I po alejce Autor: ~henio [80.53.213.*]
    Ciekawe jaki ynwestorek sprzeda na dnie:) bo ktoś musi być ostatni tak samo jak na górce.
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.