• Zlecenie przeciwstawne Autor: ~Slawek [185.56.210.*]
    Ciekawe kto (czy to animator) wystawia non stop zlecenia przeciwstawne. Dokładnie po 7,5 tys. zł.

Zarówno po lewej , jak i po prawej.
    Co ktoś tylko sprzeda w lewo to cyk, zlecenie kolejne półkę niżej na K i takie samo na S nieco wyżej.

i na odwrót.

Jak ktoś kupi z prawej to od razu pojawia się kolejne zlecenie na S nieco wyżej i odzwierciedlenie na kupnie , oczywiście też za 7,5 tys. zł.

• Re: Zlecenie przeciwstawne Autor: ~Znany [78.11.59.*]
    i tak co najmniej od roku ..........................................
    ale jak zaczynał się ruch na papierze to to cudo znikało = nie miało zastosowania ?????
  • Re: Zlecenie przeciwstawne Autor: ~Grzesiek [94.254.131.*]
    Manipulacja kursem, która trwa od lat. Tyle w temacie. KNF może wreszcie zauważy. Poza tym przypominam o kwestii orlego - jest bardzo ważna a konsekwencje mogą być w mojej ocenie kluczowe dla spółki z uwagi na jej organ.
  • Re: Zlecenie przeciwstawne Autor: ~dedalus [94.254.174.*]
    Sławek, pisaliśmy już o tym parę miesięcy temu. MiB to wyjaśniał, tak działa animator. Też się wściekałem, ale potem zrozumiałem, że miał rację.
    A ten "umysł" Grzesiek nadal wypisuje te swoje mądrości?

Szkoda, że jest cisza ws skupu. Może to by pozwoliło na powrót wyżej. Teraz trzeba czekać na wyniki. Mam nadzieję, że one coś poprawią.
  • Re: Zlecenie przeciwstawne Autor: ~Ferdek [5.184.194.*]
    Po co ci ten skup. Skup trwał tutaj już 10 lat i czym dłużej trwał tym niżej kurs schodził. Tutaj trzeba kupować czy uśrednić w okolicy 1 złotego w innym wypadku pozostają tylko marzenia .
  • Re: Zlecenie przeciwstawne Autor: ~dedalus [94.254.174.*]
    I jeszcze jedno. Nie czytam wywodów Ferdka i tym podobnych znawców, inwestorów, którzy swoje zdanie zmieniają wraz ze spadającym kursem. Dlatego nie wiem co pisze, bo mnie to nie interesuje.
    A wyniki już dziś. Podali info na twitterze. Może mają się czym pochwalić. ;)
  • Re: Zlecenie przeciwstawne Autor: ~Ferdek [5.184.194.*]
    Ucz się od doświadczonych a nie jakieś wywody stosujesz. Na rynku giełdowym z dnia na dzień wszystko się może wydarzyć. Jak się do tego nie dostosujesz to tracisz wszystko.
  • Re: Zlecenie przeciwstawne Autor: ~Grzesiek [94.254.131.*]
    Tak, pochwała się vtym, że gdyby nie odpisy to byłby zysk a tak jest strata. Poza tym spółka rozwija się rewelacyjnie i myśli o akwizycjach... Cały czas myśli tylko prezia nie stworzył jeszcze żadnego giganta do przejęcia przed perłę więc czekają na odpowiedni moment z zakupem po cenie z góry ustalonej przez niezależnych wyceniaczy (wyceny nigdy nikt nie zobaczy).
[x]
PMPG 4,66% 1,79 2025-12-22 16:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.