Dla tego jeśli Pan to czyta Panie Karaszewski to muszę powiedzieć w imieniu większości akcjonariuszy united , devoran, idm i innych spółek my jesteśmy w 7 niebie, pisałem że karma wraca za takie traktowanie akcjonariuszy stracisz Pan wszystko wszyscy trzymamy za to kciuki
dokladnie ,tu beda procesy cywilne o odszkodowania np. za brak wykonania uchwaly walnego o skupie akcji ,w rodzinie jest 3 prawnikow wiec damy rade ,rente bedzie prezes jeszcze placil za uszczerbek na zdrowiu ,ludzie tu potracili 99 procent kapitalu i tak tego nie zostawimy ,
Mam ok 0,5%. Chętnie dowiem się co to za lipa z informacją w raportach kwartalnych o inwestycji krótkoterminowej w Bioerg, do sprzedaży w terminie 12 miesięcy, podczas gdy data zakupu to 28.12.2016r.
Hehe ja chętnie się dowiem czy wypracowanie zysku dla akcjonariuszy zapisane w programie na lata 14-20 dotyczą karaszewskiego i jego żony tylko bo oni też są akcjonariuszami hehe
trzeba kuc zelazo dopoki jest gorace ,My akcjonariusze nie chcemy takiego prezesa ,ktorego rzady doprowdzily do 99 procentowego spadku kursu spolki ,tu musza byc tez odszkodowania dla akcjonariuszy
Ja już dużo tego nie mam:( Jak już coś to z 10k ale chętnie się przyłączę stratny jestem ale satysfakcja jest :) hehe z telefonem biegał Sierra Leone hehe diamentowy człowiek ps uważam że tylko ze sputnikiem coś będzie można podziałać:(
ale był ktoś z Was na walnym? Macie jakieś namiary na tego Sputnika?
Ja też się z chęcią przyłączę do porozumienia. Tylko musimy uważać żeby JK nam jakichś kretów nie wpuścił, którzy bedą rozwalać porozumienie od wewnątrz...
Jakiś czas temu z nim rozmawiałem mówił że może pomóc Poszukaj stare (chyba na trzeciej stronie) wątki tam trochę było Ale niestety atak był ostry z drugiej strony i ucichło Założyłem wątek dla zarejestrowanych niestety nikt się nie odezwał
Moge zostać członkiem, ale nie chcę piastować w nim żadnej funkcji. Porozmawiaj z Nikodemem nt. dokumentów i know how podstaw założenia porozumienia. Na pewno Ci pomoże.
Ja uważam że dla jednej osoby jest za dużo załatwiania i wiem, że ludziom po prostu się nie chce , mogę co nieco ogarnąć stworzyć stronę załatwić parę spraw co potrzeba skontaktować się ze sputnikiem itd ale uważam że do tego potrzeba kilku osób więc fanelus? i kto jeszcze ?
Panowie proponuje zawiązać porozumienie na faceboku np lub informatyka poprosić by stworzył prosta stronę internetową i macie go i możecie zbierać glosy