Dnia 2018-09-10 o godz. 08:49 ~AnalitykBPH napisał(a): > Wykres nie pitolisz Ty swoich wypocin...Siedzisz tylko na forum abc bo życia prywatnego nie masz..
tobie w pitoleniu i tak nie dorównam... gdzie te twoje 400 ln pln, których byłeś tak pewny? ...
po takich twoich wpisach od razu widać, jakie masz bogate zycie towarzyskie i wewnętrzne...
Dnia 2018-09-07 o godz. 13:53 ~Kk napisał(a): > Czy ~wykres współpracuje z MCI?
a toś mnie rozbawił... a niby jak i po co miałbym współpracować, skoro cały czas podkreślam, że tu data jest dojona przez MCI? tyle lat mnie tu niektórzy czytają, a wciąż niewiele rozumieją...
ale i tak byli lepsi od ciebie, bo kilka lat temu był taki fantasta, który myślał, że jestem samym T. Cz. ;)
Dnia 2018-09-07 o godz. 13:47 ~janek napisał(a): > Jakby dobrze się postarał to znalazłby artykuł o tym że MCI chce kupić ABCDatę :))))))))))))))))))))
Dnia 2018-09-07 o godz. 13:42 ~riczard napisał(a): > artykół - Publikacja: 23.03.2016 05:00 więc to stare info. Widać nic z niego się nie wypełniło.
po pierwsze - zdecydowanie bardzo starego kotleta henio próbował odgrzewać - musi być krótko w dacie, skoro takim rzeczami ekscytuje się;
po drugie - rzeczywiście nigdy nie było żadnego konkretu (nawet w plotkach) o tym, by ktokolwiek z Chin chciał przejąć datę, zrobić fuzję, odkupić strategiczny pakiet od MCI itp.