• Apartamenty Autor: ~Kuba [31.0.125.*]
    Zgodnie z planowaną strategią rozwoju do końca 2018 roku spółka planuje nabyć około 30 apartamentów, a do końca 2019 ok. 100 apartamentów zlokalizowanych w kraju.
  • Re: Apartamenty Autor: ~mr [46.134.24.*]
    Następna Wydmucha
  • Re: Apartamenty Autor: ~Slaws [94.254.132.*]
    Planować to można wczasy a biznes to się robi .
  • Re: Apartamenty Autor: ~mr [46.134.24.*]
    A Ja planuję do końca roku wygrać 1 milion zł a w przyszłym 5 milionów . Takie mam założenie -czym się różnią Plany??
  • Re: Apartamenty Autor: ~Kto_pyta_nie_bladzi [109.173.223.*]
    Jest tylko jedno pytanie, bo nabyc to mozna jeszcze w tym roku i sto apartamentow POD WARUNKIEM, ze sie ma na to pieniadze. Pytanie brzmi: skad spolka wezmie srodki na zakupy ??? W kasie im zalega kilkadziesiat milionow ??? W raportach chyba nic o tym nie ma. Troche to tak kabaretowo wyglada mowiac uczciwie. Jesli za miesiac, dwa zobacze komunikat o kolejnej zmianie wlasciciela i profilu dzialalnosci to raczej nie bede specjalnie zdziwiony.
  • Re: Apartamenty Autor: ~mart [188.146.38.*]
    dostaną kasę od śląskich kamienic, to jedyna opcja, może po coś te akcje trzymają
    w przeciwnym razie będzie kicha
  • Re: Apartamenty Autor: ~ggg [178.43.107.*]
    Dnia 2018-09-08 o godz. 14:25 ~mart napisał(a):
    > dostaną kasę od śląskich kamienic, to jedyna opcja, może po coś te akcje trzymają
    > w przeciwnym razie będzie kicha

..a kamienice skąd kaja wziąć kasę...?
    ..jestem optymista -ale coraz mniejszym- KSL wcale nie bronią kursu,zero zainteresowania spółką ,ale ważne w ostatnich dniach świętowanie roku na NC -KSLu...ale czekam .
  • Re: Apartamenty Autor: ~mart [188.146.38.*]
    Kamienice mają trochę odłożone w kasie, może wezmą pożyczkę albo dadzą poręczenie dla MBP. Nie wiem. Dla mnie jedyne co tu jeszcze broni się to AT
    AF mówi sprzedaj
[x]
HORNIGOLD 40,33% 0,04 2023-05-31 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.