Zgodnie z planowaną strategią rozwoju do końca 2018 roku spółka planuje nabyć około 30 apartamentów, a do końca 2019 ok. 100 apartamentów zlokalizowanych w kraju.
Jest tylko jedno pytanie, bo nabyc to mozna jeszcze w tym roku i sto apartamentow POD WARUNKIEM, ze sie ma na to pieniadze. Pytanie brzmi: skad spolka wezmie srodki na zakupy ??? W kasie im zalega kilkadziesiat milionow ??? W raportach chyba nic o tym nie ma. Troche to tak kabaretowo wyglada mowiac uczciwie. Jesli za miesiac, dwa zobacze komunikat o kolejnej zmianie wlasciciela i profilu dzialalnosci to raczej nie bede specjalnie zdziwiony.
Dnia 2018-09-08 o godz. 14:25 ~mart napisał(a): > dostaną kasę od śląskich kamienic, to jedyna opcja, może po coś te akcje trzymają > w przeciwnym razie będzie kicha
..a kamienice skąd kaja wziąć kasę...? ..jestem optymista -ale coraz mniejszym- KSL wcale nie bronią kursu,zero zainteresowania spółką ,ale ważne w ostatnich dniach świętowanie roku na NC -KSLu...ale czekam .
Kamienice mają trochę odłożone w kasie, może wezmą pożyczkę albo dadzą poręczenie dla MBP. Nie wiem. Dla mnie jedyne co tu jeszcze broni się to AT AF mówi sprzedaj