Na mnie i na innych którzy nie bujają w obłokach, czyli racjonalnie oceniają sytuacje spółki. Jak ktoś chce to kupić niech poczeka zaoszczędzi w tydzień 20-30 procent, a czy dalej straci czy zyska to już loteria
Ty nie kupisz bo masz świadomość ze wyżej nie sprzedasz, ale jak ktoś chce koniecznie mieć to lepiej na tysiąc akcjo wydać 2500 o zabrać dzieci na jakiś krótki wyjazd niż topić tu dzis.
Oczywiście zaraz jakieś pieski wyskoczą, będą mówiły ze naganiam na spadki, nie naganiam, rynek widzi beznadzieję sytuacji spółki i stad te ciagle spadki, ale dla niektórych idiotów dalej jest Holandia i będą inne kraje.
Oj niestety. Zastanawiam sie, tak miedzy nami mowiac, czym ci ludzie sie kieruja? Przeciez sa raporty finansowe spolki (OK, trzeba przeczytac, ale to nie trwa dlugo), widac efekty sprzedazowe, widac efekty tych wszystkich "umow dystrybucyjnych". Wiec, dlaczego tak zaciekle, wrecz fanatycznie, bronia tej spolki i opluwaja kazdego kto ma zdanie odrebne w tej materii?
To już kwestia indywidualnej strategii, osobiscie nigdy nie usrednialem w dół, zawsze w górę. Le chciałem tu trochę przestrzec osoby które myślą o lateym i szybkim zysku, nie będzie go. Lepiej już zagrać jak w kasynie na spadkach dziennych 20-30 procent na spółkach, które coś sobą reprezentują ( jeszcze) na dzienne odbicie. Tu nie ma już pod co odbić moim zdaniem, dobiega końca ściema trwająca już za wiele lat
Twister, ja raporty finansowe uczyłem się czytać kilka lat, analizować następne kilka, kilka kolejnych pozwoliło mi na ocenę wielkości ściemy w nich podawanych i dopiero od tego momentu mogę mówić o tym, ze biorę raport i widzę co się dzieje. Od nastu lat je współtworzę:) nie dla Brastera, ich na mnie nie stać:)
Dnia 2018-09-06 o godz. 14:35 ~Cycek napisał(a): > Na mnie i na innych którzy nie bujają w obłokach, czyli racjonalnie oceniają sytuacje spółki. Jak ktoś chce to kupić niech poczeka zaoszczędzi w tydzień 20-30 procent, a czy dalej straci czy zyska to już loteria
To co z ciebie za doradca ze doradzasz sprzedac a czy potem zarobi czy straci to juz loteria ?!!! chłopcze ty sie z chionki urwałes !!!!!
Czytaj ze zrozumieniem: jak ktoś chce kupić. A to ze ciebie ubrali i seasz to nie moja wina, słuchałbym takich jak ja to miałbyś dzis gotówkę na zakup a nie papier kupiony po Bog wie ile