kompletnie nie wiecie co się dzieje, co? Po stopach ktoś poleciał żeby papier zebrać, tak? Jesteście strasznie zorientowani w temacie tyle wam powiem. Aż mnie dziwi ze do tej pory nikt nie napisał o co chodzi, albo ze już nie chodzi:)
nikomu zle nie życze, swego czasu miałem tu ponad 2 procent papierów, tylko trzeba wiedzieć co się dzieje w spółce na bieżąco, ja mimo tego ze mam pare koła na wbicie gwoździa do trumny nie fikam tu i nie pisze o odpadach, jestem realista i dlatego mam to co mam, a Skarpetkowy kolego ze mną się liczą czego i tobie w przyszłości życze, amen
Radzę sobie:) Spokojnie, mityczne fundusze wyleszczely mnie średnio po 21 złoty, wiem ze jestem leszczem, wiem ze dokonałem swoistego sepuku w związku z tym iż nie czekałem na 100, ale sam guru kazał mi kupować cztery lata temu wyżej niż jest obecnie, dlatego obiecałem ze będę mu kupował skarpetki i nie musi ich prac:)
Wróciłem z Australii, taki modny ostatnio kierunek biznesowy, jakoś tak sobie latam luki stref czasowych, a ta ładna pogoda mnie nie urzeka po tym co miałem przez ostatni czas. A ze majacze to wiadomo, ale przynajmniej nie matacze, a to teraz może być kluczowa różnica:)
Jak się podobają wzrosty szanownym akcjonariuszom? Och nie musicie mi dziękować.W pocie czoła pracuję dla was dzień i noc. Jestem wart każdego grosika pensyjki ,którą biere..