• CZynniki ryzyka Autor: ~france [5.172.255.*]
    czytalem raport szczegolwo i byla zakladka CZYNNIKI RYZYKA...polecam

wiekszosc z tych pseudo handlowcow uprawia sporty extremalne co sie wiaze z ewentualnym kalectwem,smiercia.W biznesie idealnie sie wkomponowali w pierwsza opcje a jak tak dalej pojdzie to pan mikolajko wraz z PANIA KSIAZEK straca prace...z przyczyn naturalnych czytaj BRAKU KOMPETENCJII W ZARZADZANIU!!!
  • Re: CZynniki ryzyka Autor: ~Branżowiec [176.111.126.*]
    Widać że NIE ZNASZ SIĘ na branży sportowej. WSZYSCY Prezesi i Menadżerowie w firmach sportowych uprawiają różne dyscypliny sportu. Na tym to polega! A tak przy okazji jazda na nartach TEŻ zaliczana jest do sportów extremalnych - HE, HE... France - trzeba rozumieć ten biznes a potem pleść bzdury - idź szukać szczęścia w innej branży.... - może piekarskiej, bo tam towar zmienia się codziennie.
  • Re: CZynniki ryzyka Autor: ~max [37.248.212.*]
    Ty Branżowiec pewnie sie znasz... tylko to że potrafisz jeździć na rolkach nie czyni cie biznesmenem :)
  • Re: CZynniki ryzyka Autor: ~wypalona [83.26.233.*]
    UWAGA,nick BRANZOWIEC to prawdopodobnie Pani Iwona Ksiazek z relacjii inwestorskich zlokalizowne IP powiem tak,czegos takiego nie widzialam nigdy zeby pisac sobie pozytywne opinie na cos takiego mowi sie TROLOWANIE?!
  • Re: CZynniki ryzyka Autor: ~max [79.124.113.*]
    Jak to prawda to brak słow. Pani z relacji inwestorskich czyta nasze wpisy. Mam nadzieję że sie odpowiednio do nich odniesie. Ewentualne milczenie również bedzie wymowne.
  • Re: CZynniki ryzyka Autor: ~INTERSPORT [83.5.94.*]
    Jestem oburzona tym posądzeniem, bo staram się być otwarta na komunikację z Państwem i ZAWSZE włączając się do dyskusji podpisuję swoje wpisy "INTERSPORT" oraz dodaję nazwisko. Zapraszam do bezpośredniego kontaktu, bo tylko w ten sposób możecie Państwo ocenić moje kompetencje. Pozdrawiam - Iwona Książek Dział RI.
  • Re: CZynniki ryzyka Autor: ~Beko [31.0.37.*]
    Przeproście teraz Panią. Prezesa przeprosicie jak pokaże ekstremalnie dobre wyniki, a nie jak dotychczas niewiarygodnie ekstremalne straty:) albo znajdzie ekstremalnie bogatego inwstora, a nie po 2 złote.
  • Re: CZynniki ryzyka Autor: ~Gff [94.254.147.*]
    Wg mnie inestor nie potrzebny. Mam narzieje ze wezma to obecni i bedzie git. Dobre marze. Towar. Ceny.
  • Re: CZynniki ryzyka Autor: ~xyz [93.176.196.*]
    ryzykiem to jest praca w tej firmie za 1900 zl, z stazem pracy 10 lat +, czy Mikołajko czy Gandalf tu nic nie zdziała skoro nie szanuje sie kompletnie swoich pracowników, co lepsi sprzedawcy dawno poodchodzili, została garstka "fascynatów"
  • Re: CZynniki ryzyka Autor: ~Igrek [37.248.166.*]
    W Decathlonie mają lepiej?
[x]
INTERSPPL -2,27% 0,47 2026-01-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.