czytalem raport szczegolwo i byla zakladka CZYNNIKI RYZYKA...polecam
wiekszosc z tych pseudo handlowcow uprawia sporty extremalne co sie wiaze z ewentualnym kalectwem,smiercia.W biznesie idealnie sie wkomponowali w pierwsza opcje a jak tak dalej pojdzie to pan mikolajko wraz z PANIA KSIAZEK straca prace...z przyczyn naturalnych czytaj BRAKU KOMPETENCJII W ZARZADZANIU!!!
Widać że NIE ZNASZ SIĘ na branży sportowej. WSZYSCY Prezesi i Menadżerowie w firmach sportowych uprawiają różne dyscypliny sportu. Na tym to polega! A tak przy okazji jazda na nartach TEŻ zaliczana jest do sportów extremalnych - HE, HE... France - trzeba rozumieć ten biznes a potem pleść bzdury - idź szukać szczęścia w innej branży.... - może piekarskiej, bo tam towar zmienia się codziennie.
UWAGA,nick BRANZOWIEC to prawdopodobnie Pani Iwona Ksiazek z relacjii inwestorskich zlokalizowne IP powiem tak,czegos takiego nie widzialam nigdy zeby pisac sobie pozytywne opinie na cos takiego mowi sie TROLOWANIE?!
Jak to prawda to brak słow. Pani z relacji inwestorskich czyta nasze wpisy. Mam nadzieję że sie odpowiednio do nich odniesie. Ewentualne milczenie również bedzie wymowne.
Jestem oburzona tym posądzeniem, bo staram się być otwarta na komunikację z Państwem i ZAWSZE włączając się do dyskusji podpisuję swoje wpisy "INTERSPORT" oraz dodaję nazwisko. Zapraszam do bezpośredniego kontaktu, bo tylko w ten sposób możecie Państwo ocenić moje kompetencje. Pozdrawiam - Iwona Książek Dział RI.
Przeproście teraz Panią. Prezesa przeprosicie jak pokaże ekstremalnie dobre wyniki, a nie jak dotychczas niewiarygodnie ekstremalne straty:) albo znajdzie ekstremalnie bogatego inwstora, a nie po 2 złote.
ryzykiem to jest praca w tej firmie za 1900 zl, z stazem pracy 10 lat +, czy Mikołajko czy Gandalf tu nic nie zdziała skoro nie szanuje sie kompletnie swoich pracowników, co lepsi sprzedawcy dawno poodchodzili, została garstka "fascynatów"