Dnia 2018-08-30 o godz. 22:32 ~antywykres napisał(a): > Już stery na północ zwrócone czy chce ktoś czy nie . Nawet wykres o tym rzecze .. oczywiście ten prawdziwy .
stery na północ? eh, kolejny zniecierpliwiony marzyciel... ;)
patrzysz na poniższy wykres? chyba że odwrócony do góry nogami...
cóż - kupiłeś, wtopiłeś, nie masz zysku, więc zrozumiałe, iż naganiasz jak wielu podobnych tobie...
jakoś teraz nie pytasz, co niby powiem tym, którzy rzekomo pod wpływem moich wpisów wywalali po 1,8x i wyżej... ;)
ale urok forum polega na tym, że każdy ma prawo do własnego zdania, więc nie mam nic przeciw temu, co piszesz, a pozostaję przy swojej ocenie spółki...
a gdy uznam, że zaczyna być nadzieja na odmianę trendu spadkowego (nawet niedawno przez moment tak sądziłem i o tym pisałem, gdy kurs na zwiększonym wolumenie przebił 1,60 lecz filtr kilku sesji znowu boleśnie zweryfikował te przypuszczenia), to też o tym napiszę...
Dnia 2018-08-31 o godz. 09:08 ~wykres napisał(a): > szklana kula amibrokusia już nie pomaga?... ;) > a twe wnioski widać po czynach - open 1 akcją... > > dzielny jesteś ;)
I nowa świecuszka się wyrysuje na wykresie. Miesięcowym! Cacy wykres. Coś się zbliżamy powolutku do zakończenia trendu? ;)
Dnia 2018-08-31 o godz. 11:14 mul_roboczy napisał(a): > Mam podobne odczucia pomimo usilnych starań pilnujących kurs. > > Bawisz się z Trakcją bo ja dzisiaj odpuszczam chyba, że ściągną jeszcze w dół ?
A-trakcje już poza mną; podziel sobie wzrost 2,5-5,0 siatką fibo (czy to była korekta w przedziale 618-382? kanał o szerokości 45gr; czas pokaże? Czekam na wybicie; raczej obstawiam w dół; o szerokość kanału?:) w okolice 3zł; może z tego jakiś gartley się wyrysuje?;)
Wakacyjne wzrosty na giełdzie trwają już 7 tygodni? i jakby rynek powoli się psuł?
Dnia 2018-08-31 o godz. 12:02 mul_roboczy napisał(a): > Polimek out ?
Jest na wsparciu i dzielnie walczy. ZZB, korekta 618??? ; czekam na zamknięcie. dzienne: sma26 nad sma 54 nad sma 89; średnioterminowo nie jest najgorzej; głęboka korekta? (okres kwiecień/lipiec pasuje mi do akumulacji)
tu z rana jeden gracz intensywnie podpompował i sprytnie szybkimi transakcjami ograł zdezorientowane leszcze, potem inni kombinowali, ale już mniejszą skalę...
a tu ciekawie odpowiadają autorowi wątku: https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=6265007&strona=1
pomijając jednak wycieczki osobiste pod adresem autora wątku - akurat w ocenie trakcji jestem zadziwiająco zgodny z mułkiem... ;)