• Czas na dystrybutorów it sierpień i wrzesień mocne miesiące:) Autor: ~Henryk77 [78.11.29.*]
    Przychody w lipcu bardzo wysokie a to dopiero początek dobrych wyników niebawem poznamy wyniki za miesiąc sierpień....
  • Re: Czas na dystrybutorów it sierpień i wrzesień mocne miesiące:) Autor: ~wykres [78.28.34.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=4iKLtfoP-wk
  • Re: Czas na dystrybutorów it sierpień i wrzesień mocne miesiące:) Autor: ~MM [188.137.32.*]
    Wykres
    Twoj trolling jest żałosny, mowili Ci to dużo razy ?
  • Re: Czas na dystrybutorów it sierpień i wrzesień mocne miesiące:) Autor: ~wykres [78.28.34.*]
    tak? i co z tego?
    jakoś bez rozterek pogodziłem się już, że tobie w tym nie dorównam... ;)
  • Re: Czas na dystrybutorów it sierpień i wrzesień mocne miesiące:) Autor: ~Hioki [37.47.16.*]
    Wykres stracił na dacie bo kupował powyżej 3,00pln ten papier...I teraz płacze w kołnierz:(
    łojojoj, odezwał się kolejny sfrustrowany fan wykresa, który od rana wprawia mnie w zabawny nastrój!... ;)

lubię takich i lubię czytać przy porannej kawie takie wypociny wykresopłaczków, którzy nie potrafią napisać z sensem o spółce, lecz tylko wymyślać bzdury o wykresie... ;)

fantazjuj dalej, czekam na twe kolejne posty... ;)
    na razie jednak nikt nie przebił w pisaniu bzdur tego, który mnie utożsamiał z T. Czechowiczem... ;)

ale każdy może brać udział w nieustajacym konkursie na najgłupszy post o wykresie... ;)

czemu jedynie 3 zeta? nie mogłeś poszaleć i zaliczyć mnie do grupy jasia dywidendowicza wtopionego powyżej 4 zeta? ;)
    byłoby jeszcze zabawniej... ;)

a to komentarz do twego wpisu:
    https://www.youtube.com/watch?v=W29_EUnst9c

dziś będę trochę zajety innymi spółkami, ale będę zerkał na datę i forum...

miłego i udanego dnia!
    ćwierkajacym nad szklaną kula amibrokera też... ;)
    może dziś będzie jakaś korekta po spadkach?... ;)
  • Re: Czas na dystrybutorów it sierpień i wrzesień mocne miesiące:) Autor: ~elemelek [194.33.72.*]
    Sprawdziłem dzisiaj o ósmej karnet.
    No i wnioski takie, że pierwsza fala jest korygowana głęboko.
    1,55;)?
    Misie muszą złapać oddech.
    1,54... - tak mi przykro... ;)

i poznikały duże zlecenia obronne z tej półki...

• Re: Czas na dystrybutorów it sierpień i wrzesień mocne miesiące:) Autor: luxferre [86.30.32.*]
    Dnia 2018-08-30 o godz. 09:49 ~wykres napisał(a):
    > 1,54... - tak mi przykro... ;)
    >
    > i poznikały duże zlecenia obronne z tej półki...
    >

Wykresik: Na każdy najdrobniejszy spadek (nawet o 1 grosz) reagujesz jak nakręcona, irytująca katarynka. Jak są wzrosty, milkniesz i zdajesz się nie przyjmować faktów do wiadomości... Po co tak tu wojujesz? Chcesz zbić cenę? Komentarzami na bankierze nie dasz rady. Chcesz się dowartościować i odreagować frustrację? Są zdrowsze metody, przy których przy okazji człowiek się nie kompromituje.

Dzień, dwa, to było zabawne, teraz jest nudne i irytujące - przestań.

A do merytorycznej części wracając . Na tej spółce straciłem. Wliczając zysk z dywidendy jestem na minusie jakieś 3-5% jak na razie. Wierzę natomiast, że najbliższe pół roku przyniesie wzrosty. W mojej ocenie spółka jest niedowartościowana o co najmniej 20%.
    Dnia 2018-08-30 o godz. 10:44 luxferre napisał(a):
    > Dnia 2018-08-30 o godz. 09:49 ~wykres napisał(a):
    > > 1,54... - tak mi przykro... ;)
    > >
    > > i poznikały duże zlecenia obronne z tej półki...
    > >
    >
    > Wykresik: Na każdy najdrobniejszy spadek (nawet o 1 grosz) reagujesz jak nakręcona, irytująca katarynka. Jak są wzrosty, milkniesz i zdajesz się nie przyjmować faktów do wiadomości... Po co tak tu wojujesz? Chcesz zbić cenę? Komentarzami na bankierze nie dasz rady. Chcesz się dowartościować i odreagować frustrację? Są zdrowsze metody, przy których przy okazji człowiek się nie kompromituje.
    >
    > Dzień, dwa, to było zabawne, teraz jest nudne i irytujące - przestań.
    >
    > A do merytorycznej części wracając . Na tej spółce straciłem. Wliczając zysk z dywidendy jestem na minusie jakieś 3-5% jak na razie. Wierzę natomiast, że najbliższe pół roku przyniesie wzrosty. W mojej ocenie spółka jest niedowartościowana o co najmniej 20%.

a nieprawda, bo na każdy wzrost też reaguję, tylko tego widzisz lub nie chcesz widzieć...
    ja trzymam się faktów i to nie ja tu zaklinam rzeczywistość...

czy ja wojuję? a niby z kim i o co? fantazjujesz...
    czy gdzieś pisałem, że chcę zbić kurs? sam wyśmiewałem tych, co pisali na bankierze, że swoimi wpisami sieję popłoch, więc nie ściemniaj, skoro jest przeciwnie jak imputujesz...

i od kiedy na dacie trzeba zbijać kurs?...
    nie rozśmieszaj... ;)

a frustrację to teraz ty odreagowujesz i inni, którzy są wobec mnie werbalnie agresywni...
    ja nie mam czego odreagowywać - raczej patrzę, jak inni odreagowują...

i jak sadzisz, czy czy twój wpis zmotywuje mnie do zaprzestania pisania, czy jednak przeciwnie?... ;)
    nie zamierzam przestać - lubię i umiem pisać, a póki data mnie interesuje, nie zamierzam odmawiać sobie tej przyjemnosci, a ty nie masz na to wpływu...

nikogo nie pytam, czy tu zarabia, czy stracił - mnie intersuje spółka i jej kurs, reszta to rozrywka...

wierzysz, ze spółka przyniesie wzrosty? - no i dobrze, twoja sprawa...
    takich wierzących jest tu wielu, jasio dywidendowicz tak wierzy od 4,4x...

a wiesz, gdzie spotkać można tych najsilniej wierzących, ze są Napoleonami, kosmitami...
    no właśnie...

ale nie zabraniam ci wierzyć, w co chcesz...
    tylko od wiary kurs nie rośnie... ;)

w twojej ocenie spółka jest niedowartościowana o co najmniej 20%...

no i OK

ja mogę napisać, iż jest niedowartościowana o 40% albo że jest przewartosciowana wciąż o 20%

i co z tego? tyle twojego czy mojego, co sobie napiszemy...

a czas i rynek pokazuje, jak spółka jest rzeczywiście i od dawna wyceniana...
    i to mimo dywidend...

• Re: Czas na dystrybutorów it sierpień i wrzesień mocne miesiące:) Autor: ~elemelek [194.33.72.*]
    Miał iść na spacer a nadal pilnuje budy;
    jeszcze w arkuszu coś się zmieni i się pogubi.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.28.34.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~elemelek [194.33.72.*]
    wierny stróż
    choć reakcja 7 minut budzi wątpliwości :)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~wykres [78.28.34.*]
    1,53... - tak mi przykro ;)

amibrokuś i rzekome doświadczenie nie pomaga?...

leszcze skarmiły starego wróbla... ;)
[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.