to strona 2 raportu na pierwszej są dane firmy data badania i data ostatniej ważnej aktualizacji itp. a na trzeciej opis, że 10 to minimalny poziom ryzyka a 0 to proces upadłości w toku
no patrzcie, zamurowalo naganiaczy hehe
w sumie po wczesniejszym 4 czy 5 stawialem raczej na 2 moze 1. Oni sie nie centrololi i walneli zero. Spolka jak zero i tyle beda mieli za akcje ci co maja akcje tego smiecia!
czutaj ze zrozumiem, raport sklafa sie z 3 stron, wkleilem czesc 2 strony. zadzwon sobie i sprawdz numer sprawy o upadlosc, ztedzta nie wiem czy sama spolka w ktoryms komu ikacie tez tego nr nie podala! haha jak ci cos nie pasuje ?? na jesieni przy 50 gr jak pisalem ze to klamcy, ze Budimex i ta 2 firma to lipa, ze obligacji nie splaca to tez ty czy tobie podobni pisali o dowody ktore dawalem wklejajac linki czy tresci wiadomosci mailowych, kto mial rozum strac mnirj. kto nie straci wdzystko !
masz link hahaha niewierny tomaszu, ten sam numer sprawy co w mojej info z coface ktore kazfy kto ma dostep moze kazda firme sprawdzic, sa tez pozostale wydmuchy pod adresem echa lesce itp ale szkoda na to mi czasu by smieci tu wklejac !haha
Dnia 2018-08-29 o godz. 19:49 ~Mnx napisał(a): > masz link hahaha niewierny tomaszu, ten sam numer sprawy co w mojej info z coface ktore kazfy kto ma dostep moze kazda firme sprawdzic, sa tez pozostale wydmuchy pod adresem echa lesce itp ale szkoda na to mi czasu by smieci tu wklejac !haha > > > > https://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=2563515 > > > > > > Gu 614/18 > > > > ciekawe czy te 2 sa jedynymi bo ktos tu pisal kiedys, ze sa trzy > > > > a teraz czekam na oskarzemia ze sobie w fotoszopie przerobilem
Ta sprawa o której piszesz umorzona na przełomie maja/czerwca. Zadzwoń do sądu wydział X i powiedzą tobie że żadnych wniosków aktualnie nie ma ! Nie kłam
tak przez telefon pierwszemu lepszemu ....... jak viki beda sie spowiadac ze stanu spraw haha. Bardziej wierze analitykom COFACA, ktorzy maja interes by zabezpieczac swoje interesy finansowe od forumowego leszcza ktory...ciagle dokupuje akcje haha
tym bardzej, że jeszcze w maju wlasnie sprawdzilem mieli ranking 5 i limit 170 tys. (i tak malo jak na posrednika) a na dzien waznej informacji pozyskanej przez cofac w dniu 22.06.2018 go wyzerowali !! powód jakiś znaleźli! takim firmom nie sprzedaje sie towaru na przelew bo ŻADEN producent/dostawca nie wyda towaru bez zabezpieczonego faktura ubezpieczona z okreslonym limitem kupieckim !! Kiedy to sie wyda ? znajac zaklamanie zarzadu nie beda sie tym chwalic haha
a czy szanowny Zarzad pochwalił sie sprawą
GU 1125/18 ? nie widzialem raportu haha
nie pierwszy i...nie ostatni raz...