• Fasing po 15zł,zysk 5zł na akcje,a cwk 40zł Autor: ~piapiasecki_pamietam [77.254.110.*]
    Rekordowe zyski przy minimalnej cenie na gpw. Pamiętam Milmet sprzed kilkunastu lat...tam kiedyś było podobnie i nagle przyszło wezwanie po cenie 100% wyższej niz ta na gpw :)
  • Re: Fasing po 15zł,zysk 5zł na akcje,a cwk 40zł Autor: ~Analityk [83.26.231.*]
    marzy ci się.
    wartość księgowa jest pewnie zawyżona. natomiast c/z niedokładnie policzyłeś.
    istotny jest wskaźnik dywidendy dividend yield. Ten jest przyzwoity.
  • Re: Fasing po 15zł,zysk 5zł na akcje,a cwk 40zł Autor: ~NEMO [193.150.36.*]
    Dnia 2018-08-28 o godz. 15:30 ~Analityk napisał(a):
    > marzy ci się.
    > wartość księgowa jest pewnie zawyżona. natomiast c/z niedokładnie policzyłeś.
    > istotny jest wskaźnik dywidendy dividend yield. Ten jest przyzwoity.

Na poczatek,to zmien nicka .WK owszem jest ale zanizona , wystarczy w sprawozdaniach zobaczyc na jakie sumy sa ubezpieczane skladniki majatkowe i w jakich cenach maja wyliczane grunty. Co do C/Z to wystarczy zobaczyc na jakiej kolwiek stronie gieldowej (5,07).To wszystko nie ma jednak znaczenia ani zadnego przelozenia na kurs. I tutaj pytanie dlaczego tak sie dzieje .Moga byc tego przyczyny calkowicie prozaiczne ale tez ocierajace sie o teorie spiskowe. Pzdr.
  • Re: Fasing po 15zł,zysk 5zł na akcje,a cwk 40zł Autor: ~Ork [46.134.69.*]
    Fasing i Moj ......impotencja notoryczna. MOJ to klasyczny prokurator. Od lat Sur nad syfy.
  • Re: Fasing po 15zł,zysk 5zł na akcje,a cwk 40zł Autor: ~opol [46.134.41.*]
    Fundusze nie dotkną spółki O kapitalizacji < 50 mln . Obroty jak bzium-bzium u impotenta. Kto ma tym syfkiem grać ? Biki to niegodni ludzi GPW. Daj na emisje i spierd...j
  • Kaszalot znowu nadaje Autor: ~pojmoj [79.232.4.*]
    Re: BIOMED LUBLIN UBRANI W OBIETNICE ? prezesa Autor: ~czrz [46.134.41.*]2018-08-29 19:28 Nie podoba się kurs akcji , sprzedawać . Ale sprzedawać krzyczą Ci co nie mają jeszcze akcji . Forum ......zawsze czytaj odwrotnie niż napisane. Ja nie odnoszę się do notowań obecnie ......KUPUJE .
    P.S
    wystarczy spojrzec na ip(46.134.41)
    Jestes zwyklym naganiaczem , ktory kupil dzisiaj cale 10 akcji biomedu ?????
    Hahahaaaa....plyn stad chlopino , bo jak czytam twoje wpisy to nóż mi sie w kieszeni otwiera.
    bez odbioru

• Re: Kaszalot znowu nadaje Autor: ~maks [46.174.24.*]
    Zwykle takie obstawianie podaży jak osttanio poprzedza jakiś dobry news. Podoba mi się to.
  • Re: Kaszalot znowu nadaje Autor: ~Qaq [217.144.220.*]
    Szacunkowe wyniki są naprawdę imponujące. Jedyny haczyk - moim zdaniem tkwi w tym, że podali szacunki wyników jednostkowych, a nie wiadomo jak będzie po konsolidacji. W każdym razie z zupełności wystarczy, że spółki zależne nie przyniosą zbyt dużej straty :-) Ach, kupiłbym jeszcze po tych cenach, ale już mam tego więcej niż rozsądek nakazuje :-)
  • Re: Kaszalot znowu nadaje Autor: ~maks [79.190.124.*]
    Wydaje mi się, że skonsolidowane wyniki mogą być słabe. Poza tym w końcu będą musieli zaorać BP i zrobić odpis, np. na 20 mln, bo po tyle chyba jest w bilansie. Nie wiem na ile mogłoby to zachwiać kursem, bo wydaje mi się, że to byłby raczej dobry news biorąc pod uwagę ciągłe straty tej spółki.
  • Re: Kaszalot znowu nadaje Autor: ~Qaq [217.117.140.*]
    Właśnie w I kwartale tego roku Becker Prunte miał symboliczny zysk. Wkrótce się okaże, czy to sytuacja jednorazowa, czy jednak udało się zrestrukturyzować tę spółkę.
  • Re: Kaszalot znowu nadaje Autor: ~Opol [46.134.102.*]
    Biomedu mam 300 tyś chłopaku. Siedzisz też na Moju. Zawsze klaszczesz Bik Family.Kto zarabia na bikowych ? Ty na 100% Nie
[x]
FASING 0,78% 12,90 2025-12-03 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.