• TRADYCJA: Ile dzisiaj spadnie? Autor: ~Benio [83.9.89.*]
    Ile dzisiaj spadnie?
  • Re: TRADYCJA: Ile dzisiaj spadnie? Autor: ~Wodorosty [94.254.149.*]
    Czekamy na wzrosty
  • Re: TRADYCJA: Ile dzisiaj spadnie? Autor: ~Franek_Chicago [174.221.8.*]
    Cały Wig 20 na zielono , a ten syf na czerwono . ....
  • Re: TRADYCJA: Ile dzisiaj spadnie? Autor: ~Franki [94.254.149.*]
    Co się dzieje!!!!!???
  • Re: TRADYCJA: Ile dzisiaj spadnie? Autor: ~DjscrKrolKawioru [94.254.227.*]
    Ppk wchodza
  • Re: TRADYCJA: Ile dzisiaj spadnie? Autor: ~rekin [37.248.160.*]
    Spada w/g założonego scenariusza.
  • Re: TRADYCJA: Ile dzisiaj spadnie? Autor: ~te [213.156.109.*]
    uważaj bo zaraz obrońcy tej cud spółki powiedzą że marudzisz ;)....a oni wiedzą że spółka jest genialna tylko rynek się myli;)...
  • Re: TRADYCJA: Ile dzisiaj spadnie? Autor: ~ech [31.178.32.*]
    Nie znalazłem zadnego nowego info o PGE więc nie mam pojęcia dlaczego szmata spada .
    sam Sobie odpowiedziałeś dlaczego;)
  • Re: TRADYCJA: Ile dzisiaj spadnie? Autor: ~mmm1212 [5.184.30.*]
    O "kaz" vel "te" znowu IP zmienił :)
  • Re: TRADYCJA: Ile dzisiaj spadnie? Autor: ~kaz [94.254.147.*]
    Dnia 2018-08-20 o godz. 09:42 ~mmm1212 napisał(a):
    > O "kaz" vel "te" znowu IP zmienił :)

Przepraszam czy Ty do mnie pijesz?
    Dawno nie mam PGE i nigdy pod nikogo się nie podszywam i nie zmieniam nick-ów.
    Wiem, że jestem niezarejestrowany ale jakoś drugi NICK o nazwie "kaz" nie zauważyłem.
    z kolegą nie wygrasz....on wie lepiej;).....a najlepsze jest to że nawet nie potrafi wytłumaczyć co taka zmiana nicków miałaby dać;)...ale spoko...jak zwykle sprzedał po 9.90....odkupił dzisiaj....normalnie jedyny zarobiony na PGE;)...
    Zrzuty ekranu są na tym forum. "te" IP 94.254.145 i "kaz" IP 94.254.145. Zmienia się końcówka ze 145 na 147 - mi też końcówka się zmienia. Dziwne, że "kaz" nie był tutaj obecny ileś miesięcy i nagle wszedł. Oj, dziwne. Takie przypadki na świecie się dzieją. Co do moich akcji to już przy szacunkowych wynikach pisałem, iż sprzedałem po 9.90zł i idę na Eneę w okolicy 9zł. PGE poszło na 10.18zł i jakoś wtedy się nie plułeś, że sprzedałem za tanio. Dlaczego? No, ale skoro wtopiło się z 5 zeta netto na akcji to rzeczywiście można w nic nie wierzyć. Uwierz, że ludzie wiedzą, co to jest SL. Może Ty jeszcze nie posiadłeś tej wiedzy (dlatego wtopiłeś), ale mało kto pozwoli sobie na stratę większą, niż 5% - na dłuższy termin może 10%. Ogólnie z "te" i PGE jest, jak z mężem, któremu żona rogi przyprawiła. On wyzywa ją od różnych, a tak naprawdę był po prostu fatalny tylko nie chce się przynzać, że jest zwykłym rogaczem :)
  • Re: TRADYCJA: Ile dzisiaj spadnie? Autor: ~kaz [94.254.147.*]
    Dnia 2018-08-20 o godz. 10:05 ~mmm1212 napisał(a):
    > Zrzuty ekranu są na tym forum. "te" IP 94.254.145 i "kaz" IP 94.254.145. Zmienia się końcówka ze 145 na 147 - mi też końcówka się zmienia. Dziwne, że "kaz" nie był tutaj obecny ileś miesięcy i nagle wszedł. Oj, dziwne. Takie przypadki na świecie się dzieją. Co do moich akcji to już przy szacunkowych wynikach pisałem, iż sprzedałem po 9.90zł i idę na Eneę w okolicy 9zł. PGE poszło na 10.18zł i jakoś wtedy się nie plułeś, że sprzedałem za tanio. Dlaczego? No, ale skoro wtopiło się z 5 zeta netto na akcji to rzeczywiście można w nic nie wierzyć. Uwierz, że ludzie wiedzą, co to jest SL. Może Ty jeszcze nie posiadłeś tej wiedzy (dlatego wtopiłeś), ale mało kto pozwoli sobie na stratę większą, niż 5% - na dłuższy termin może 10%. Ogólnie z "te" i PGE jest, jak z mężem, któremu żona rogi przyprawiła. On wyzywa ją od różnych, a tak naprawdę był po prostu fatalny tylko nie chce się przynzać, że jest zwykłym rogaczem :)

~mmm1212 niby widzisz te same IP ale nie widzisz trzech ostatnich cyfr.
    Sam z tym walczyłem na forum KZS ale poległem więc nie popełniaj mojego błędu.
    Czy są osoby/naganiacze zmieniające i podszywający się. Pewnie, że są!
    Z tym nie wygrasz a możesz pomylić się i obrazić nie tą osobę.

Dlaczego tutaj wszedłem pytasz............bo widzę jak PGE spada i chciałem się dowiedzieć dlaczego.
    Pewnie zaraz odpowiesz mi, że z forum nic się nie dowiesz ale w serwisach nic nie piszą więc forum zostaje.
    Zresztą sam tutaj przebywasz.
    Zamiast spadku PGE dowiedziałem się, że niby pod kogoś się podszywam.
    Teraz muszę udowadniać, że nie jestem garbaty.
    PGE nie posiadam od dłuższego czasu. Siedzę na KZS, TPE, PXM i zamierzam wejść w CIG.
    To tyle do Ciebie z mojej strony.
    Niepotrzebnie stracony czas i pisanie swoją drogą.
    Pozdrawiam!

ps. IP ma 94.254.145.XXX a nie 94.254.145
  • Re: TRADYCJA: Ile dzisiaj spadnie? Autor: ~Franek_Chicago [174.221.8.*]
    Kto w 2009 roku prywatyzował spółkę PGE , to powinień stanąć
    przed sądem polowym , nawet szkoda naboju , za jaja na krzakach go powieśić :))))
  • Re: TRADYCJA: Ile dzisiaj spadnie? Autor: ~pge [46.171.4.*]
    Dnia 2018-08-20 o godz. 10:33 ~Franek_Chicago napisał(a):
    > Kto w 2009 roku prywatyzował spółkę PGE , to powinień stanąć
    > > przed sądem polowym , nawet szkoda naboju , za jaja na krzakach go powieśić :))))

???
    a co ma wspólnego prywatyzacja z 2009 roku - z obecną sytuacją (kursem) PGE?
    Ty "kaz" się zorientuj bo może "te" jest Twoim sąsiadem i internet Ci podkrada haha Potem pisze na forum z Twojego IP. Tak na poważnie to dziwnym zbiegiem okoliczności, jak tylko wspomniałem o "te" i "kaz" oraz pokazałem te same IP u obu użytkowników to nagle po miesiącach przyleciał "kaz" na forum i dziwnym trafem skomentował akurat ten wątek. Żadnego innego tylko ten. Jeden napisał o 9:51, a drugi o 9:55. Kurde, ale zgranie. Normalnie cud. No, a dzbanek "te" dalej nie kuma (albo nie chce kumać), że tutaj chodzi o IP, a nie nick. Widocznie "te" wchodzi na wyższy poziom trollowania i teraz będzie pisał z samym sobą. Jak widać już trzecie IP nabył. Pewnie stanowisko specjalne ma. Laptop, telefon, drugi laptop/drugi telefon - ewentualnie dwie karty SIM w jednym telefonie haha
    ale Ty masz ciasny ten Swój możdzek.....tylko końcówka IP się różni...."tylko":)....a umiesz wytłumaczyć sens takiej zmiany nicków?... oczywiście zarobiłeś ....sprzedałeś....tak tak.....wszystko Ci się udało;)....normalnie geniusz;).....ale fajnie że tu jesteś....na każdym forum ktoś taki być musi;)....taki ot co to humor poprawia na forum:)....
    No i na każdym forum musi być "te", który sprzedaje ze stratą 5 zeta na akcji, a potem pluje. Rogaczem w życiu też jesteś? :) I co? Wina żony? Tak samo, jak wina PGE, że twardogłowy " te" SL nie postawił? Powiesz to mamusi w niedzielę przy obiedzie i jeszcze Cię pochwali :) Dziwnym trafem nagle "kaz" przyleciał. Powinieneś bajki pisać, może nareszcie odniósłbyś jakiś sukces w życiu :)
    Końcówka (jej zmiana) to tzw. "dynamiczne IP". Ja w Orange mam to samo. No, ale jeszcze nigdy nie miałem IP takiego, jak ktoś na tym forum. No takich cudów operatorzy nie robią. Chyba, że komputer/telefon jest serwerem/routerem i łączysz się z siecią poprzez konkretne urządzenie. Wtedu 50 komputerów/telefonów będzie miało tą samą podstawę IP. Jeszcze ta tania wymówka " kaz". Chciał zobaczyć czemu PGE spada. Jakby tak nagle spadło, a PGE spada już od co najmniej miesiąca, jak nie od 10.90zł w maju. No, ale dziwnym trafem chciał zobaczyć dzisiaj. Szkoda czasu na pisanie z twardogłowym "te". Idę zająć się bardziej pożytecznymi sprawami. Bajo bajo :)
  • Re: TRADYCJA: Ile dzisiaj spadnie? Autor: ~Blablabla [5.172.255.*]
    Do "te". Nie mierz wszystkich swoją miarą. To, że Ty na giełdzie nie zarabiasz nie znaczy, że wszyscy mają tak samo. Na samym PGE jest na pewno wielu zarobionych na S, w końcu spada. Na pewno też są tacy, którzy coś zarobili na kółkach po 10% bo takie były. Mmm już dawno temu pisał tutaj, jaka jest jego strategia. Miesza pakietami pomiędzy kilkoma spółkami, czasami straci, czasmi zyska. Jeśli rocznie wyjdzie mu +20% z całokształtu to jest zadowolony. Tak pisał. Nie wiem, co w tym dziwnego. Wiele osób na GPW tak robi bo tu zwyczajnie na długi termin nikt już nie inwestuje. Ty czekasz na nie wiadomo co i do każdego się sapiesz. Straciłeś na spółce to trudno, życie toczy się dalej. Po co pluć jadem, jątrzyć i każdego jechać? Tego wyzywania spółki też nie rozumiem. Przecież na giełdzie się czasami traci. Czy sytuacja firmy zmieniła się dzisiaj bo kurs spadł o 4%? No wytłumacz to. Kurs to tylko zmienna, a szczególnie teraz. Sprawiasz wrażenie człowieka, który nie wiadomo w jakim celu jest na tym forum. Akcji żadnych chyba nie kupujesz, kontraktów chyba też nie kupujesz. Tylko piszesz. Warto marnować czas? Już pomijam fakt, że znikasz totalnie na odbiciach, a pojawiasz się tylko na spadkach. Z tym IP się nie mieszam, ale tak to wygląda jakby Ci się raz pokiełbasiło i napisałeś nie z tego IP, co trzeba. Jak to jest możliwe, że raz nagle miałeś IP tamtego typa? Musielibyście być sąsiadami. Teraz już tego IP nie masz i tamten człowiek też nagle się pojawił na forum. Zaraz pewnie razem z Tobą zniknie i wspólnie się pojawicie. Widzisz, jak to wygląda? Pamiętaj, że giełda to trochę hazard i tutaj czyjaś strata na akcjach oznacza zysk na kontraktach innej osoby. No, ale kiedyś chyba pisałeś, że nie sprzedałeś bo ktoś tam napisał coś na forum o wzrostach. No, jak Ty się kierujesz tym, co ktoś napisał na forum i tak się tłumaczysz to sorry, ale na miejscu rodziny/żony zabrałbym Ci dostęp do jakichkolwiek pieniędzy bo zupełnie nie jesteś człowiekiem, który szanuje swoje pieniądze i jest za nie odpowiedzialny.
  • Re: TRADYCJA: Ile dzisiaj spadnie? Autor: glupijakmalpa [84.75.159.*]
    Allle PGE dziś z rana pierlolneło !!!!!!!!!
    CO za syf Kaczyński te akcje.
    Co za skurysyny siedzą w tej radzie nadzorczej !!
    Dobra zmiana !!!!!!!!
    Nigdy więcej PiS
    Skurysyny !!!!!

• Re: Do mmm1212 Autor: ~kaz [94.254.147.*]
    Dnia 2018-08-20 o godz. 10:05 ~mmm1212 napisał(a):
    > Zrzuty ekranu są na tym forum. "te" IP 94.254.145 i "kaz" IP 94.254.145. Zmienia się końcówka ze 145 na 147 - mi też końcówka się zmienia. Dziwne, że "kaz" nie był tutaj obecny ileś miesięcy i nagle wszedł. Oj, dziwne. Takie przypadki na świecie się dzieją. Co do moich akcji to już przy szacunkowych wynikach pisałem, iż sprzedałem po 9.90zł i idę na Eneę w okolicy 9zł. PGE poszło na 10.18zł i jakoś wtedy się nie plułeś, że sprzedałem za tanio. Dlaczego? No, ale skoro wtopiło się z 5 zeta netto na akcji to rzeczywiście można w nic nie wierzyć. Uwierz, że ludzie wiedzą, co to jest SL. Może Ty jeszcze nie posiadłeś tej wiedzy (dlatego wtopiłeś), ale mało kto pozwoli sobie na stratę większą, niż 5% - na dłuższy termin może 10%. Ogólnie z "te" i PGE jest, jak z mężem, któremu żona rogi przyprawiła. On wyzywa ją od różnych, a tak naprawdę był po prostu fatalny tylko nie chce się przynzać, że jest zwykłym rogaczem :)

~mmm1212 niby widzisz te same IP ale nie widzisz trzech ostatnich cyfr.
    Sam z tym walczyłem na forum KZS ale poległem więc nie popełniaj mojego błędu.
    Czy są osoby/naganiacze zmieniające i podszywający się. Pewnie, że są!
    Z tym nie wygrasz a możesz pomylić się i obrazić nie tą osobę.

Dlaczego tutaj wszedłem pytasz............bo widzę jak PGE spada i chciałem się dowiedzieć dlaczego.
    Pewnie zaraz odpowiesz mi, że z forum nic się nie dowiesz ale w serwisach nic nie piszą więc forum zostaje.
    Zresztą sam tutaj przebywasz.
    Zamiast spadku PGE dowiedziałem się, że niby pod kogoś się podszywam.
    Teraz muszę udowadniać, że nie jestem garbaty.
    PGE nie posiadam od dłuższego czasu. Siedzę na KZS, TPE, PXM i zamierzam wejść w CIG.
    To tyle do Ciebie z mojej strony.
    Niepotrzebnie stracony czas i pisanie swoją drogą.
    Pozdrawiam!

ps. IP ma 94.254.145.XXX a nie 94.254.145
  • Re: Do mmm1212 Autor: ~kaz [94.254.147.*]
    link 

Jak widzisz to IP playa.

mmm1212 przyznać się do błędu to ludzka rzecz!

No ale Ty i tak swoje wiesz hahahahahahahahahahahahaaha!

• Re: Do mmm1212 Autor: ~Blablabla [5.172.255.*]
    "każ" co z tego, że Playa? Co to wnosi do tematu? Mmm napisał, że ON MA DYNAMICZNE IP W ORANGE. Nie pisał, że Ty masz internet w Orange. Czytaj ze zrozumieniem. Końcowka, czyli te 3 litery na końcu się nie liczą bo one są zmienne. To znaczy, że albo jesteście sąsiadami albo piszecie z jednego routera albo mieszkacie w tym samym mieście. Czyli de facto i tak wszystko wskazuje, że "te" piszący pod 94.254.145. i "każ" piszący pod 94.254.145 to prawdopodobnie ta sama osoba.
  • Re: Do mmm1212 Autor: ~Blablabla [5.172.255.*]
    Zresztą przypatrz się, że na bankierze nie widać końcówek bo liczy się pierwsze 8 cyfr.
  • Re: Do mmm1212 Autor: ~Franek_Chicago [174.221.8.*]
    https://strefainwestorow.pl/artykuly/20180820/polska-turcja-kryzys
[x]
PGE -3,37% 10,03 2026-05-15 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.