Ja zgłaszając na początku roku do KNF dostałem informację że o postępowaniu nie będą mnie informować. Jestem mega zdeterminowany bo posiadam wirtualną narazie stratę ale za to Bardzo dużą. Nie po to pracuję o inwestuję żeby tracić. Oszukali wszystkich przez fałszywe infa i tyle. Olszewski wraz z Maliszewskim będą płakać w sądzie
Nie mam zaufania do osób z forum. Niewiadomo z kim się pisze. Mam nadzieję że ludzie którzy stracili odzyskają kasę. Żałuję bardzo że KNF kiedy jeszcze kurs stal na innych poziomach nic nie zrobił. Przyczynił się do oskubania przez zarząd akcjonariuszy.
Z tym ze mnie oszukali i stracilem oszczednosci juz sie pogodzilem. Chce zobaczyc teraz, ze wymiar sprawiedliwosci w Polsce dziala poprawnie. Pan M. i O. dostana surowa nuczke.
Dnia 2018-08-19 o godz. 21:55 ~Paracelsus napisał(a): > Ja zgłaszając na początku roku do KNF dostałem informację że o postępowaniu nie będą mnie informować. Jestem mega zdeterminowany bo posiadam wirtualną narazie stratę ale za to Bardzo dużą. Nie po to pracuję o inwestuję żeby tracić. Oszukali wszystkich przez fałszywe infa i tyle. Olszewski wraz z Maliszewskim będą płakać w sądzie
Chcesz mi powiedzieć że KNF od początku roku wiedziało o wałkach i oszukiwaniu ludzi i nic z tym nie zrobili? To coś nieprawdopodobnego!!! To wygląda na to jakby KNF dawał zielone światło dla takich cwaniaków i złodziei ? Jeśli to prawda co piszesz to KNF-em powinny się zainteresować pewne organy Państwa.
Panowie,spolka od 2010 roku biorac pod uwage cene emisyjna ,wyemitowala akcje o wartosci ok 40mlnPln,obecna wartosc rynkowa to troche ponad 2,6mlnPln. Wartosc ksiegowa podawana przez spolke to ponad 50mlnPln,a spolka pozycza 200kPln zeby czesciowo splacic obligatoriuszy. Kapital spolki tez jakby malo trafnie zainwestowany. W poprzednim roku scalono akcje /12 a obecny kurs jest taki jakby ich nie scalono. Co jeszcze musi sie wydarzyc zeby ktos sie zainteresowal co dzieje sie z pieniedzmi akcjonariuszy tej spolki?
kiedy będę móglł wysłać im swój pakiecik akcji do wiezienia ? bo tam ich miejsce i im podobnych ... czas najwyzszy aby takich oszustów zapakowac do cel , oczyscić giełdę i zakonczyć proceder wyciagania kasy od drobnych akcjonariuszy ... inwestować można by było w uczciwe rozwojowe spółki wiedząc ,że cię nie wydymają jak tutaj
To ze nas swiadomie oszukiwano, wie kazdy kto czytal lipne listy intencyjne podczas wyprzedazy akcji przez pana O. Zobaczymy, co najwyzej troche sprawiedliwosci.
Liczą się fakty a nie nagonka. Zarząd Minoxa ten ale przede wszystkim ten poprzedni powinien być prześwietlony a właściwie ich działania związane z manipulacją cen czyli celowym zaniżeniem kursu akcji a także podaniem do publicznej wiadomości fałszywych informacji mających bezpośredni wpływ w przypadku akcjonariuszy na stratę finansową wielkich rozmiarów.
W kazdym z listow intencyjnych jest napisane ze nie sa wiazace . Kurs jest taki jaki jest, trudno o wyzszy jesli spolka pozycza 200tys.Pln zeby splacic czesciowo obligatoriuszy. Mnie nurtuje jedno pytanie: Czy majatek ktory rzekomo posiada spolka ,a wiec takze akcjonariusze jest prawidlowo zabezpieczony i dlaczego zostal tak "zainwestowany" ze spolka ma problem z biezaca plynnoscia finansowa? Podobne zawieszenie miedzy 09.11.2017 a 16.11.2017 juz bylo i nie wiele wyjasniono.
Klamstw zarzadu jest znaczenie wiecej, gdy akcje byly sprzedawane przez O. Zarzad pisal ze nic nie wie, zapomnial tez wspomniec o lisce z ze skarbowki o niezaplaconym podadtku Vat. Raporty tez pewnie sa lipne.
napisz gdzie ostatnio naganialem na nestmedic ? dzis np napisalem negatywna opinie
napisz mi gdzie naganialem na govena ?!
tak wiec klamco masz 24 h i szukaj haha