Wrażenia Angry Joe: https://www.youtube.com/watch?v=jor32Gg29D0 Recenzja Game Informer: https://www.gameinformer.com/review/phantom-doctrine/a-slow-but-satisfying-burn
Kolejne bardzo dobre opinie z branży na temat PD. Gra zarabiać też na pewno będzie. Kolejne dowody na to, że dyskusje tutaj prowadzone na tematy fatalnej jakości gry czy też fatalnej sprzedaży i sytuacji studia, są delikatnie mówiąc, potwornie przesadzone. Teraz spójrzcie na wykres miesięczny i zobaczcie co się stało tego jednego dnia. Niewiarygodna sytuacja. Druga sprawa, nie rozumiem tych osób, które wypisują tutaj komentarze mające na celu tylko udowodnić innym jaka to masakra z tej gry, kaszana, dno i dwa metry mułu, że premiera gorsza niż to już przysłowiowe Agony. Po co te osoby to robią? Im na pewno możemy podziękować za ten kuriozalny spadek, a Ci co w panice sprzedali, stratę prawdziwych pieniędzy.
Zrobił promocyjne wideo. Cieszą mnie komentarze pod spodem wiele osób zachwala grę inni piszą że chętnie spróbują. Jedyne narzekanie to na problemy o których wspomniał AJ ale powinni szybko naprawić to patchami. Pamiętam że w xcomie czekałem prawie rok by podobne problemy doczekały się patcha.
Jak to nie rozumiesz? Wiesz co tu się działo przed premierą. Są tacy co koniecznie chcą byście spanikowali i oddali im tanio akcje - na kółka. Jest tu kilka takich osób. Przekonasz się jutro. I potrafią być bardzo denerwujący. Pamiętaj też ze wielu z nas zostało mimo tej masakry z kursem i nie ma zamiaru oddać, wręcz nie odda tych akcji. Akcje mogą oddać Ci którzy wsiedli w czwartek i piątek, więc licz się z tym ze kurs moze nawet polecieć. Ja liczę na wzrosty w ciągu 2 tygodni - gra jest świetna i nie przesadzam. Czekamy na kolejny patch i podjazd z recenzjami pod 70. ALe nawet jesli będzie 70 to ci trole jak S4 znajdą sposób na spapranie niedzieli - będą np pisać o turcji w której z powodu zwaly gra kosztuje tylko 8 baksów. Jak się wciągniesz to oddasz w panice swoje akcje w poniedzialek. Radzę wiec czytac komentarze mądrych osób jest tu kilka - orzel, hmm, ciekawski, yhm, fallout itd. Pozdrawiam
Też trzymam i już nie będę nic kombinował. Ewentualnie dokupię (mam nadzieję, że nie zdążę, bo szybko kurs pójdzie w górę) jeśli będzie kasa, żeby uśrednić.
Różne spadki przeżyłem, ale z powodu tragicznego info jakiejś spółki, bardzo słabych wyników, zmian w zarządzie czy wykrytych przekrętów. Takiej nieuzasadnionej paniki jeszcze nie widziałem, nawet przy agony. Nowe doświadczenie które kosztowało kilka tys., akcje po 46 nie uśredniłem, bo nie miałem wolnej kasy i nawet możliwości, żeby zareaagować i sprzedać z jak najmniejszą stratą.
Angry Joe został zasponsorowany w zamian za tą opinię, więc nikt nie traktuje tego poważnie. Co innego gdyby podjął się bezinteresownego zrobienia recenzji.
Oczywiście, że AngryJoe jest największym sprzedajnym youtuberem... Oj trolle coraz kreatywniejsze te Wasze kontrargumenty. Nawet sprzedaż przyzwoita zanegujecie na siłę
Widzicie koledzy, nie ma infa żeby nie umieli powiedzieć że do bani. Jak się sprzeda powiedzmy 100k powiedzą że mało, jakby się sprzedało 1 mln to napiszą że słabo bo większą prowizję Valve weźmie, jedyne wyjście pokazać im środkowy palec, ja od dziś postanowiłem nie dyskutować z nimi tylko będę pokazywał im środkowy palec. Tak więc panie Kaktus ja pokazuję ci środkowy palec.