• Dobra gra Autor: kitano [109.173.220.*]
    Wrażenia Angry Joe:
    https://www.youtube.com/watch?v=jor32Gg29D0
    Recenzja Game Informer:
    https://www.gameinformer.com/review/phantom-doctrine/a-slow-but-satisfying-burn

Kolejne bardzo dobre opinie z branży na temat PD.
    Gra zarabiać też na pewno będzie.
    Kolejne dowody na to, że dyskusje tutaj prowadzone na tematy fatalnej jakości gry czy też fatalnej sprzedaży i sytuacji studia, są delikatnie mówiąc, potwornie przesadzone.
    Teraz spójrzcie na wykres miesięczny i zobaczcie co się stało tego jednego dnia.
    Niewiarygodna sytuacja.
    Druga sprawa, nie rozumiem tych osób, które wypisują tutaj komentarze mające na celu tylko udowodnić innym jaka to masakra z tej gry, kaszana, dno i dwa metry mułu, że premiera gorsza niż to już przysłowiowe Agony.
    Po co te osoby to robią? Im na pewno możemy podziękować za ten kuriozalny spadek, a Ci co w panice sprzedali, stratę prawdziwych pieniędzy.

• Re: Dobra gra Autor: ~Gosc [217.149.249.*]
    Brawo!

Jesli Angry Joe ma u siebie na kanale ta gre, to zasiag z tego jednego filmu bedzie kolosalny!
  • Re: Dobra gra Autor: ~Que [94.254.132.*]
    Gosc ma prawie 3 mln subskrypcji, a filmik juz ponad 30k odtworzen, bomba :)
  • Re: Dobra gra Autor: ~jj [89.64.19.*]
    Zrobił promocyjne wideo. Cieszą mnie komentarze pod spodem wiele osób zachwala grę inni piszą że chętnie spróbują. Jedyne narzekanie to na problemy o których wspomniał AJ ale powinni szybko naprawić to patchami. Pamiętam że w xcomie czekałem prawie rok by podobne problemy doczekały się patcha.
  • Re: Dobra gra Autor: ~steamapp [37.47.77.*]
    Jak to nie rozumiesz? Wiesz co tu się działo przed premierą. Są tacy co koniecznie chcą byście spanikowali i oddali im tanio akcje - na kółka. Jest tu kilka takich osób. Przekonasz się jutro. I potrafią być bardzo denerwujący. Pamiętaj też ze wielu z nas zostało mimo tej masakry z kursem i nie ma zamiaru oddać, wręcz nie odda tych akcji. Akcje mogą oddać Ci którzy wsiedli w czwartek i piątek, więc licz się z tym ze kurs moze nawet polecieć. Ja liczę na wzrosty w ciągu 2 tygodni - gra jest świetna i nie przesadzam. Czekamy na kolejny patch i podjazd z recenzjami pod 70. ALe nawet jesli będzie 70 to ci trole jak S4 znajdą sposób na spapranie niedzieli - będą np pisać o turcji w której z powodu zwaly gra kosztuje tylko 8 baksów. Jak się wciągniesz to oddasz w panice swoje akcje w poniedzialek. Radzę wiec czytac komentarze mądrych osób jest tu kilka - orzel, hmm, ciekawski, yhm, fallout itd.
    Pozdrawiam
  • Re: Dobra gra Autor: ~xxx [31.0.41.*]
    Też trzymam i już nie będę nic kombinował. Ewentualnie dokupię (mam nadzieję, że nie zdążę, bo szybko kurs pójdzie w górę) jeśli będzie kasa, żeby uśrednić.
  • Re: Dobra gra Autor: ~aa2 [185.135.2.*]
    jak zwykle trafnie i w punkt, mnie również mogą cmoknąć.
  • Re: Dobra gra Autor: ~xxx [31.0.41.*]
    Różne spadki przeżyłem, ale z powodu tragicznego info jakiejś spółki, bardzo słabych wyników, zmian w zarządzie czy wykrytych przekrętów. Takiej nieuzasadnionej paniki jeszcze nie widziałem, nawet przy agony. Nowe doświadczenie które kosztowało kilka tys., akcje po 46 nie uśredniłem, bo nie miałem wolnej kasy i nawet możliwości, żeby zareaagować i sprzedać z jak najmniejszą stratą.
  • Re: Dobra gra Autor: ~normik [188.146.128.*]
    Należy też wziąć pod uwagę wakacyjny marazm oraz to że GPW zaczyna przypominać wysychające bajoro. Coraz mniej kasy tu się kręci niestety....
  • Re: Dobra gra Autor: inwestor1977 [94.254.178.*]
    2,9mln subskrypcji, wow ale widownia! Szacun dla Angry Joe. 
    Tak się dziś reklamuje produkty :)
  • Re: Dobra gra Autor: ~Kazhesini [188.146.98.*]
    Świetna sprawa, że AngryJoe zabrał się za promocję OD może nawet zrobi recenzję :)

Pozdrawiam
  • Re: Dobra gra Autor: ~Kaktus [78.9.128.*]
    Angry Joe został zasponsorowany w zamian za tą opinię, więc nikt nie traktuje tego poważnie. Co innego gdyby podjął się bezinteresownego zrobienia recenzji.
  • Re: Dobra gra Autor: ~Kazhesini [188.146.98.*]
    Oczywiście, że AngryJoe jest największym sprzedajnym youtuberem... Oj trolle coraz kreatywniejsze te Wasze kontrargumenty. Nawet sprzedaż przyzwoita zanegujecie na siłę
  • Re: Dobra gra Autor: ~aa2 [185.135.2.*]
    Widzicie koledzy, nie ma infa żeby nie umieli powiedzieć że do bani. Jak się sprzeda powiedzmy 100k powiedzą że mało, jakby się sprzedało 1 mln to napiszą że słabo bo większą prowizję Valve weźmie, jedyne wyjście pokazać im środkowy palec, ja od dziś postanowiłem nie dyskutować z nimi tylko będę pokazywał im środkowy palec. Tak więc panie Kaktus ja pokazuję ci środkowy palec.
  • Re: Dobra gra Autor: ~Kaktus [78.9.128.*]
    Panie aa2, gdyby każdy miał taką samą opinię, wtedy handel nie mógłby się odbywać.
[x]
CFG 4,57% 1,71 2026-05-14 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.