• Like x-com Autor: ~Ciekawski [188.146.36.*]
    Ta fraza i wysoka trudność pogrzebała gierkę. Tak samo było z Hard West. Gry od CFG są na łatwym poziomie tak trudne jak inne na hard. Gracze jak widać tego nie lubią. Lubią mieć łatwo i przyjemnie jak wracają z roboty gdzie jest ciężko.
    I taka jest prawda. Dlatego sprzedaje się badziewie typu HF i CMS.
  • Re: Like x-com Autor: ~normik [188.146.34.*]
    Dalej czekam na wyniki sprzedaży. I tak jestem pod wodą. Ciekawe trolu. Dorzuć coś mądro głupiego.
  • Re: Like x-com Autor: ~ciekawe [130.185.237.*]
    Dnia 2018-08-17 o godz. 10:18 ~Ciekawski napisał(a):
    > Ta fraza i wysoka trudność pogrzebała gierkę. Tak samo było z Hard West. Gry od CFG są na łatwym poziomie tak trudne jak inne na hard. Gracze jak widać tego nie lubią. Lubią mieć łatwo i przyjemnie jak wracają z roboty gdzie jest ciężko.
    > > I taka jest prawda. Dlatego sprzedaje się badziewie typu HF i CMS.

No wiesz jak pzreciewnik wali do ciebie pzrez sciany albo z całęj mapy cie odpala ---to faktycznie Utrudnia to grę.

brak mozliwosci odpalenia gry ( o czym wielu pisało) tez ja MOCNO UTRUDNIA.

I taka jest prwda ktorej nadal zaakceptowac nie umiesz , chciaz juz z pewnymi INNYMI FAKTAMi sie zaczynasz godzic ---jak to że Gra raczej SZALU NIE ZROBI.

A co do KASY to to ILE CFG na tm zarobi zalezęć bedzie też OD TEGO JAK UMOWA DYSTRYBUCYJNA WYGLADA. Ciekawe CZy od PIERWSZEJ KOPII WPLYWA IM HAJS czy maja jak w observerze czy GET EVEn dopiero po jakieś ilosci spzredanych kopii hajs do nich bedzie szedł.
  • Re: Like x-com Autor: ~Ciekawski [188.146.36.*]
    Strzelanie przez ściany po prostu źle wyglada na wizualizacji, ale jako pomysł jest dobre.
    Po raz kolejny wychodzi, że dobre gry sprzedają dobrzy testerzy, albo dobry marketing.
    Frost punk nie ma w sobie nic z wyborów moralnych TWOM. Po kilkudziesięciu godzinach spędzonych w grze widać że to tylko matematyka.
    Ale dobrze opakowana i trudna tam gdzie powinna być trudna, a łatwa tam gdzie powinna być łatwa.
    Ile razy to już było wspominane? Przy ostatnich 5 grach od PW. Ile razy jeszcze będzie? Mam nadzieję, że przy większych produkcjach 0.
  • Re: Like x-com Autor: ~Ciekawski [188.146.36.*]
    I żeby mi tu nie imputowac że naganiam. Dalej mam akcje. Ale przy następnym hicie zastanowię się nad sprzedażą dzień przed premierą.
  • Re: Like x-com Autor: ~efe [78.157.181.*]
    panika chwilowo powstrzymana spokój - jeśli spółka się utrzyma do końca sesji na pierwszej stronie to nie bedzie drugie nokautu. Ja sprzedałem połowę akcji (stworzyć wirtualną stratę podatkową) czekam na rozwój wydarzeń .
  • Re: Like x-com Autor: ~ciekawe [130.185.237.*]
    Dnia 2018-08-17 o godz. 10:31 ~Ciekawski napisał(a):
    > Strzelanie przez ściany po prostu źle wyglada na wizualizacji, ale jako pomysł jest dobre.
    > > Po raz kolejny wychodzi, że dobre gry sprzedają dobrzy testerzy, albo dobry marketing.
    > > Frost punk nie ma w sobie nic z wyborów moralnych TWOM. Po kilkudziesięciu godzinach spędzonych w grze widać że to tylko matematyka.
    > > Ale dobrze opakowana i trudna tam gdzie powinna być trudna, a łatwa tam gdzie powinna być łatwa.
    > > Ile razy to już było wspominane? Przy ostatnich 5 grach od PW. Ile razy jeszcze będzie? Mam nadzieję, że przy większych produkcjach 0.

wlanie dlatego FP po poczatkowym Megasnym sukcesie jednak zaczał tez słabnac co widac było PO ILOESCI GRACZY ONLINE o czym pisałem w temacie 11 bit I na mnie mocno jechali tez---i wlasnie dlatego nie jestem wcale taki pewien ze FP pzregoni TWoM w ilosci spzredanych kopii pomimo ze debiut mial kilak razy lepszy od TWoM.

Powiem wiecej sądze że HF z czaesm MYKNIE FP, patrzac jak w dlugim terminie Fp sie monetyzuja a jak HF.

Dlatego ciekwski i inni czaami zamiast NA siłe zakładac klapki na oczy warto sie zastanowic nad TYM CO INNI MOWIA , nawet jesli nam sie to ne podoba to warto sie zastanowić CZY jednak w tym nie ma sporo racji. BO od tego moze zalezć sukces lub porazka finasowa porfela jaki sie posiada.

Klepanie sie po plecach na forum jest zludne czasmi tak samo jak POMPA POD DEBIUT .

Giełda to czesto GRA ILUZJI to co wydaje się oczywiste wcale takim nie musi byc z jednejk srony sa pompki a'la CIG pod debiuty i potem zwały po FAKCIE kolejnej porazki a z drigiej srtorny rynek potrafi sie BRONIC REKOMA I NOGAMI pzred wzrostami pod GRY ktore moga naprawe zamieszac na rynku JAK to było np z 11 BIT w 2014 roku Gdzie KURS BYŁ trzymany za lecje na 10 PLN przy kapitalzicji 11 bit 20 MLN PLn pzred wypuszczeniem TWoM.
[x]
CFG 0,00% 1,75 2026-04-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.