Ja jeżeli nie odzyskam kasy ale nie 20 czy 20 groszy tylko min 1.20 to KNF też będzie tłumaczyć się a w zasadzie osoby które dostały n tacy dowody na podejrzenie manipulacji na Minox i nic nie zrobiły.
Mam nadzieje ze nie tylko zwiesili ,ale tez doczekamy sie wyjasnienia kilku inwestycji zarzadu. 29mln Pln w 9-cio letnich obligacjach maxcomers ,o ktorych kol.mnx pisze ze sa to wirtualne pieniadze. Jak dla mnie to sa pieniadze akcjonariuszy minox-a, dlatego interesuje mnie w jaki sposob maxcomers zabezpieczyl te obligacje? Lock up zawarty na akcjach Mtrans przy kursie 0.23, rozwiazany przy kursie 0.07. Wydrukowali ponad 314 mln akcji o nominale 0.10 Pln ,w zeszlym roku scalili , a teraz jedna uchwala probuja obnizyc nominal ,zeby znowu drukowac i siegac do kieszeni akcjonariuszy.
maxcomers czy jak się tam ten twór nazywa to sam nie spłacił prawie 3 mln zł obligacji bo to byłe Minox Dewelompment hehe a zarząd minox próbuje takimi zagrywkami zabezpieczyć majątek przed wierzycielami stare zagrywki polecane przez TYPÓW typu Osiński dla ochrony majątku cwaniaczków zresztą czy widział ktoś warunki tych obligacji czy umów pomiędzy sobą ?