• 152k Autor: ~Kkk [94.254.154.*]
    Tyle nam wystawili po 51 gr no to chyba blizej nam do 40 niz do 60. No nic plus ze beda nowe okazje do kupna
  • Re: 152k Autor: ~Gallileo [95.49.148.*]
    Nikt z drobnych tego nie wystawił dalej straszą, nie dajcie się zastraszyć.
    300000 tysiecy sztuk wlasnie poooooszlo
  • Re: 152k Autor: ~robertot [37.47.21.*]
    Ktoś wciągnął nosem. Ja nie zdążyłem zlecenia ustawić po 0,51 a miałem dokupić kolejną paczkę
    pytanie czy kupił to ktoś kto uznal (i słusznie) ze warto czy też to przesypywanie miedzy kieszeniami słupów, tak czy inaczej 1,5% sie przemielilo w pare minut, podobna sytuacja była w czerwcu po 50gr (wowczas 100 000 sztuk)
  • Re: 152k Autor: ~kjeki [94.254.131.*]
    Albo przerzut miedzy słupami, albo ktoś komuś obiecał sprzedać tyle akcji po właśnie takiej cenie i poszło,
  • Re: 152k Autor: ~Kot [83.242.65.*]
    Wniosek - ...
  • Re: 152k Autor: ~zaxy [31.182.173.*]
    wniosek
    słupy przekładają między sobą, słupy wystawiają też na sprzedaż duże ilości po 0,55 ponieważ chcą przekroczyć wymagany do wezwania próg, "oni" chcą was zastraszyć, trzeba się bronić, kupować, kupować, kupować

stan psychiczny na tym forum jest mocno nadwyrężony
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.108.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: 152k Autor: ~Laszka [94.254.242.*]
    Czy 150 tys zl, to na prawde tak duzo, ze tylko "gruby" moze operowac takimi sumami?
  • Re: 152k Autor: ~Gallileo [79.185.111.*]
    no ja tak jak napisałem mimo wszystko biorę obie opcje pod uwagę, a Tobie zaxy proponuję się jednak pochylić nad swoim stanem, bo to raczej Twoje filozoficzne wypowiedzi budzą tu konsternacje innych forumowiczów a nie moje

• Re: 152k Autor: ~pedro [94.254.236.*]
    Galileo nie ma innej drogi. KUPUJ!:d
  • Re: 152k Autor: ~harry [79.185.111.*]
    Ooo naczelny klaun wrocil
    Gallileo twierdziłeś, że forum jest do wymiany poglądów, i dobrze twierdziłeś,
    ale od pewnego czasu strasznym naganiaczem i zaklinaczem rzeczywistości się stałeś, a to nie jest wymiana poglądów, sugerujesz ludziom co mają robić, próbujesz zarazić ich swoim strachem i wykorzystać ich do obrony własnych interesów,

Przez kilka ostatnich lat powtrzymywałem się od wypowiadania na tematy kursu, rekomendacji potencjalnych zakupów, starałem się ograniczać swoje wypowiedzi jedynie to podawania suchych faktów i informacji, albo interpretowania kolejnych ruchów spółki, bez odnoszenia się do notowań (wyjatkiem była koncówka roku 2016, gdzie rekomendowałem ze mocno pojdzie w gore na poczatku roku i poszlo) własnie po to aby nie dawać pretekstu do tego by dawać pozywkę innym by mogli mnie nazywać naganiaczem. Miedzy innymi dlatego niektórzy zaczeli mnie okreslac po prostu "wklejaczem", ale w sytuacji, gdy widzę realne zagrożenie, mam prawo, a wrecz obowiazek głosno o tym mówić dopoki nie jest za pozno. I nie pisz mi że dbam tylko i wyłacznie obronę własnych interesów, bo moja sytuacja na tle innych nie jest tu akurat najgorsza.To jest nasza wspolna sprawa i nasze wspolne interesy. Nie chcesz w tym uczestniczyc Twoja sprawa. Mozesz po prostu sobie dalej chwalić B. za naukę, którą Cie obdazyl.

17 sierpnia do grona kilkudziesięciu spółek ktore w ostatnim czasie puszczają GPW dołącza PAMAPOL

https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=6224295&strona=1
    straszysz ludzi i naganiasz na zakupy,

w obronie własnych interesów działasz, nie ważne kto jest w jakiej sytuacji, każdy i tak myśli tylko o sobie, a kto twierdzi inaczej jest zwykłym oszustem lub ociemniałym człowiekiem

potrzebujesz aby inni kupowali, bo sam nie potrafisz sobie zapewnić komfortu psychicznego, osobiste lęki i frustracje próbujesz rozlać na wszystkich, a wszystko próbując przykryć banałem "wspólnego interesu"

a teraz proszę Cię bardzo wklej tekst, w którym wychwalam Buchajskiego za naukę,
    w laniu wody, żeby wyglądało, że piszesz coś mądrego jesteś dobry, ale to jest na poziom piaskownicy dobre
    Dobre, sam wypisujesz jakieś filozoficzne dyrdymały i uważasz się ze dzieki temu jestes tutaj najmadzejszy, a juz cie kiedys nowynamastersie podsumował i to tam w Waszych sporach pojawiały się Twoje wypowiedzi w ktorych starales się przeczucać winę za wszelkie szemrane dzialania Buchajskiego na nas twierdzac ze to tylko i wylacznie nasza wina. Czytalem to nie wierzac w to co widzę zwlaszcza ze doskonale pamietam zupelnie inna postawe sprzed kilku lat.

Ja nie twierdzę, że taki scenariusz na pewno będzie i u nas ale jesli od pocztaku roku pojawia się an kilkudziesieciu spolkach to jest realne zagrozenie ze pojawi sie i u nas i nalezy to brac pod uwagę i byc na to przygotowanym. Nie namawiam do ludzi do niczego czego sam nie robię. Mowię "trzeba kupowac" to przede wszystkim kupuję sam.

Zamiast komentować wartość merytoryczna czyichs wypowiedzi skup się na swoich bo pod plaszczykiem górnolotnych myśli sam czasem wypisujesz zwykłe brednie.
    "Dobre, sam wypisujesz jakieś filozoficzne dyrdymały i uważasz się ze dzieki temu jestes tutaj najmadzejszy, a juz cie kiedys nowynamastersie podsumował "

jak mnie podsumował? co wynika z tego podsumowania? jaki ma to związek z Twoim naganianiem

"wypowiedzi w ktorych starales się przeczucać winę za wszelkie szemrane dzialania Buchajskiego na nas twierdzac ze to tylko i wylacznie nasza wina. "

jak znajdziesz taki tekst to dokupię 100 tysięcy akcji Wikany
    nie ma "was", jesteś Ty i Twój strach o pieniądze, a tylko i wyłącznie Ty sam jesteś przyczyną tego, że się znalazłeś w tym bagnie zwanym Wikana, a dokładniej to Twoja pazerność, Buchajski nie kazał Ci kupować akcji, nie naganiał na forum, a Ty tak teraz czynisz

"Zamiast komentować wartość merytoryczna czyichs wypowiedzi skup się na swoich bo pod plaszczykiem górnolotnych myśli sam czasem wypisujesz zwykłe brednie."

wykaż Cię proszę te zwykłe brednie
    jeśli czegoś nie rozumiemy, nie znaczy, że to są brednie
    to sobie odszukaj to sobie przypomnisz Wasze dyskusje jak Cię podsumował, szkoda mi czasu na grzebanie w starych watkach

"wypowiedzi w ktorych starales się przeczucać winę za wszelkie szemrane dzialania Buchajskiego na nas twierdzac ze to tylko i wylacznie nasza wina. " - jak znajdziesz taki tekst to dokupię 100 tysięcy akcji Wikany

a chwilę potem piszesz:

nie ma "was", jesteś Ty i Twój strach o pieniądze, a tylko i wyłącznie Ty sam jesteś przyczyną tego, że się znalazłeś w tym bagnie zwanym Wikana

tutaj chyba nie musze szukać... sam sobie odpowiedziales

to chyba tyle, dla mnie ta rozmowa dalej nie ma sensu
    "wypowiedzi w ktorych starales się przeczucać winę za wszelkie szemrane dzialania Buchajskiego na nas twierdzac ze to tylko i wylacznie nasza wina. " 

nie ma "was", jesteś Ty i Twój strach o pieniądze, a tylko i wyłącznie Ty sam jesteś przyczyną tego, że się znalazłeś w tym bagnie zwanym Wikana 

te dwie wypowiedzi nie mówią o tym samym,
    ale może to zbyt trudne dla Ciebie by to zauważyć (trudność ta wynika z zaślepienia)

• Re: 152k Autor: ~pedro [94.254.236.*]
    Zaxy daj spokoj. Koles pewnie w jednych gaciach i zdartych butach juz chodzi a wciaz wikane kupuje. PYCHA i CHCIWOSC!
[x]
WIKANA 0,00% 8,10 2025-10-09 13:55:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.