Tak tak wykresik twoje 1,35 też wyciągnę jak przyjdzie czas. To że sobie przytakujesz z kolegami z jednej spółdzielni to wg Ciebie nie nagamianie ?
Ładuje akumulatory i po powrocie z łajby możemy się pobawić w przyszłym tygodniu :)
ano zobaczymy... tylko wcześniej poczytaj o funkcjach pytajnika w zdaniu... i nie myl osób piszących o groszówkach...
a tu dałeś kolejny kompromitujący cię popis twej logiki: "To że sobie przytakujesz z kolegami z jednej spółdzielni to wg Ciebie nie nagamianie ? " jedno zdanie, a trzy kłamstwa: - nie przytakuję sobie (nie muszę), to twoja specjalność, zwłaszcza gdy piszesz na jednym wątku sam ze sobą pod różnymi nickami - jaka spółdzielnia? ta z twej katatymicznej wyobraźni? - czy jeśli ktoś podobnie pisze jak ja lub z kimś zgadzam się w opinii o dacie to wg ciebie zaraz naganianie? ty zaś zapewne tylko lobbujesz za datą?
kolejny raz pokazujesz, że twa logika to infantylne sylogizmy w stylu: pies to ssak, kot to ssak, więc pies jest kotem... mułek, dorośnij wreszcie...
a wózek z watą cukrową już masz na akumulator a nie na korbkę? no no, dorobiłeś się na tej wacie... ;)
ja nie muszę czekać do przyszłego tygodnia - ubaw z ciebie mam nieustannie... ;)
Dnia 2018-08-16 o godz. 09:32 mul_roboczy napisał(a): > Tak misiu pod różnymi nickami piszę hahaha . Ty to może schizofrenia Cię dopada bo objawy się zgadzają.
piszesz, piszesz pod różnymi nickami sam ze sobą - raz z kompa, raz ze smartka... nie tylko po IP to widać, ale i po tym, co i jak piszesz (mądrze inaczej)
a o schizofrenii to masz mniejsze pojęcie niż o dacie, coś kiedyś usłyszałeś i konfabulujesz... ja współczuję ludziom chorym czy niepełnosprawnym, wiec nie będę ci życzył (ani nikomu z twego otoczenia) tej choroby czy innej...
myślisz, ze jesteś dowcipny?... nie jesteś i nie wiesz, co cię w życiu spotka lub kogoś z twych bliskich... oby ciebie ani nikogo z twych bliskich ta choroba nie dotknęła...
trzeba wiedzieć, gdzie jest granica przekomarzania, a gdzie naśmiewanie z ludzi chorych czy niepełnosprawnych nie z własnej winy...
Wykres ja z nikogo się nie naśmiewam tylko dostrzegam niepokojące symptomy u Ciebie. Jeżeli znajdziesz choć jednego posta pisanego niby przeze mnie pod tym samym IP a innym nickiem to zniknę z forum daty i będziesz mógł się produkować do woli.
Jak mam misiu pisać z kompa jak jestem na łajnie na Solinie !!! Sprawdź sobie geolokalizację zanim zaczniesz bzdury pisać !
Tak to jest jak człowiek na szybko chce coś napisać i słońce mu świeci na ekran " komputera" :) Janek a Ty to Ja czy Ja to Ty ?? Piszę teraz sam do siebie z "kompa" tyle że z innej części kraju boja już sam nie wiem, a mój wózek z watą cukrową ma napęd odrzutowy i szybko potrafię się przemieszczać :)
Dnia 2018-08-16 o godz. 11:49 mul_roboczy napisał(a): > Łajbie miało być haha - teraz będziesz mógł się naśmiewać bo słownik w moim niby kompie poprawił samoczynnie wyraz
pewnie, że mam ubaw - od razu widać, że masz swoje skojarzenia... ;)
ale OK, tym razem ponabijam się z ciebie tylko chwilę, bo literówki rzecz ludzka, natomiast nie będę ci wybaczał kompromitacji ortograficznych, których sporo już popełniłeś...
Dnia 2018-08-16 o godz. 11:45 mul_roboczy napisał(a): > Wykres ja z nikogo się nie naśmiewam tylko dostrzegam niepokojące symptomy u Ciebie. Jeżeli znajdziesz choć jednego posta pisanego niby przeze mnie pod tym samym IP a innym nickiem to zniknę z forum daty i będziesz mógł się produkować do woli. > > Jak mam misiu pisać z kompa jak jestem na łajnie na Solinie !!! Sprawdź sobie geolokalizację zanim zaczniesz bzdury pisać !
ty dostrzegasz coś?... naprawdę?... tak jak ten młotek na dacie? albo te wzrosty, co miały być po dywidendzie? albo te wzrosty po info o zakończeniu kontroli skarbówki?... ;)
potrafisz rozbawić... ;)
w pisaniu bzdur nikt ciebie nie będzie podrabiał w treści ani w formie... a że jesteś na łajnie na Solinie, to czuć z daleka i nawet twoja wata cukrowa tego nie zakryje...
no i nie miej pretensji, skoro sam mi podpowiadasz, co mam pisać o tobie... - czy ja się oburzam na twoje bzdurne insynuacje?...
skoro ty różne rzeczy zmyślasz, to tym samym wyrażasz zgodę i dajesz mi prawo do rewanżu, z którego korzystam, jak mi wygodnie...
przyjmuj to na klatę, skoro sam tego chciałeś, i już tak nie wypłakuj się tutaj... ;)