• Złoty się umacnia Autor: mul_roboczy [94.254.144.*]
    https://m.bankier.pl/wiadomosc/Zloty-wrocil-po-swiecie-Dolar-euro-frank-w-dol-7609632.html
  • Re: Złoty się umacnia Autor: mul_roboczy [94.254.144.*]
    I jak tam wykresik ? Nie pasuje do twoich groszówek na dacie umocnienie złotego ?
  • Re: Złoty się umacnia Autor: ~wykres [78.28.35.*]
    i znowu ta twoja pareidolia, katatymia i zakłamywanie rzeczywistości...

nie ja pisałem o groszówkach:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_a-ja-tam-czekam-na-groszowki,28960523.html

ale wciąż ich nie wykluczam...
    i ciekawe, co napiszesz o sobie, jeśli okaże się, ze qwerty miał rację i zobaczysz, choć na moment kurs 0,xx... ?

mułek, ty od zawsze taki mądry inaczej jesteś, czy to z powodu strat na dacie tak ci się porobiło?
    Tak tak wykresik twoje 1,35 też wyciągnę jak przyjdzie czas. To że sobie przytakujesz z kolegami z jednej spółdzielni to wg Ciebie nie nagamianie ?
    Ładuje akumulatory i po powrocie z łajby możemy się pobawić w przyszłym tygodniu :)
    ano zobaczymy...
    tylko wcześniej poczytaj o funkcjach pytajnika w zdaniu...
    i nie myl osób piszących o groszówkach...

a tu dałeś kolejny kompromitujący cię popis twej logiki:
    "To że sobie przytakujesz z kolegami z jednej spółdzielni to wg Ciebie nie nagamianie ? "
    jedno zdanie, a trzy kłamstwa:
    - nie przytakuję sobie (nie muszę), to twoja specjalność, zwłaszcza gdy piszesz na jednym wątku sam ze sobą pod różnymi nickami
    - jaka spółdzielnia? ta z twej katatymicznej wyobraźni?
    - czy jeśli ktoś podobnie pisze jak ja lub z kimś zgadzam się w opinii o dacie to wg ciebie zaraz naganianie? ty zaś zapewne tylko lobbujesz za datą?

kolejny raz pokazujesz, że twa logika to infantylne sylogizmy w stylu:
    pies to ssak, kot to ssak, więc pies jest kotem...
    mułek, dorośnij wreszcie...

a wózek z watą cukrową już masz na akumulator a nie na korbkę?
    no no, dorobiłeś się na tej wacie... ;)

ja nie muszę czekać do przyszłego tygodnia - ubaw z ciebie mam nieustannie... ;)
    Tak misiu pod różnymi nickami piszę hahaha . Ty to może schizofrenia Cię dopada bo objawy się zgadzają.
    Dnia 2018-08-16 o godz. 09:32 mul_roboczy napisał(a):
    > Tak misiu pod różnymi nickami piszę hahaha . Ty to może schizofrenia Cię dopada bo objawy się zgadzają.

piszesz, piszesz pod różnymi nickami sam ze sobą - raz z kompa, raz ze smartka...
    nie tylko po IP to widać, ale i po tym, co i jak piszesz (mądrze inaczej)

a o schizofrenii to masz mniejsze pojęcie niż o dacie, coś kiedyś usłyszałeś i konfabulujesz...
    ja współczuję ludziom chorym czy niepełnosprawnym, wiec nie będę ci życzył (ani nikomu z twego otoczenia) tej choroby czy innej...

myślisz, ze jesteś dowcipny?...
    nie jesteś
    i nie wiesz, co cię w życiu spotka lub kogoś z twych bliskich...
    oby ciebie ani nikogo z twych bliskich ta choroba nie dotknęła...

trzeba wiedzieć, gdzie jest granica przekomarzania, a gdzie naśmiewanie z ludzi chorych czy niepełnosprawnych nie z własnej winy...

Wykres ja z nikogo się nie naśmiewam tylko dostrzegam niepokojące symptomy u Ciebie. Jeżeli znajdziesz choć jednego posta pisanego niby przeze mnie pod tym samym IP a innym nickiem to zniknę z forum daty i będziesz mógł się produkować do woli.
    Jak mam misiu pisać z kompa jak jestem na łajnie na Solinie !!! Sprawdź sobie geolokalizację zanim zaczniesz bzdury pisać !
    Łajbie miało być haha - teraz będziesz mógł się naśmiewać bo słownik w moim niby kompie poprawił samoczynnie wyraz
  • Re: Złoty się umacnia Autor: ~janek [79.184.163.*]
    Z łajby zrobić lajno, ale fajno :))))))))
    A to ja podobno piszę pod wieloma nickami :))))))))))))))))))))))
    Tak to jest jak człowiek na szybko chce coś napisać i słońce mu świeci na ekran " komputera" :) Janek a Ty to Ja czy Ja to Ty ?? Piszę teraz sam do siebie z "kompa" tyle że z innej części kraju boja już sam nie wiem, a mój wózek z watą cukrową ma napęd odrzutowy i szybko potrafię się przemieszczać :)
  • Re: Złoty się umacnia Autor: ~janek [79.184.163.*]
    Z tego co ja wiem o łajbach, to na prawym halsie piszesz jako ty, a na lewym jako ja :)))))))))))))))))))
    A może odwrotnie :))))))))))
    Nad Soliną wiatr tak krąży, że często będę się musiał zamieniać :)
    Dnia 2018-08-16 o godz. 11:49 mul_roboczy napisał(a):
    > Łajbie miało być haha - teraz będziesz mógł się naśmiewać bo słownik w moim niby kompie poprawił samoczynnie wyraz

pewnie, że mam ubaw - od razu widać, że masz swoje skojarzenia... ;)

ale OK, tym razem ponabijam się z ciebie tylko chwilę, bo literówki rzecz ludzka, natomiast nie będę ci wybaczał kompromitacji ortograficznych, których sporo już popełniłeś...
    Dnia 2018-08-16 o godz. 11:45 mul_roboczy napisał(a):
    > Wykres ja z nikogo się nie naśmiewam tylko dostrzegam niepokojące symptomy u Ciebie. Jeżeli znajdziesz choć jednego posta pisanego niby przeze mnie pod tym samym IP a innym nickiem to zniknę z forum daty i będziesz mógł się produkować do woli.
    > > Jak mam misiu pisać z kompa jak jestem na łajnie na Solinie !!! Sprawdź sobie geolokalizację zanim zaczniesz bzdury pisać !

ty dostrzegasz coś?... naprawdę?...
    tak jak ten młotek na dacie? albo te wzrosty, co miały być po dywidendzie?
    albo te wzrosty po info o zakończeniu kontroli skarbówki?... ;)

potrafisz rozbawić... ;)

w pisaniu bzdur nikt ciebie nie będzie podrabiał w treści ani w formie...
    a że jesteś na łajnie na Solinie, to czuć z daleka i nawet twoja wata cukrowa tego nie zakryje...

no i nie miej pretensji, skoro sam mi podpowiadasz, co mam pisać o tobie... - czy ja się oburzam na twoje bzdurne insynuacje?...

skoro ty różne rzeczy zmyślasz, to tym samym wyrażasz zgodę i dajesz mi prawo do rewanżu, z którego korzystam, jak mi wygodnie...

przyjmuj to na klatę, skoro sam tego chciałeś, i już tak nie wypłakuj się tutaj... ;)
    łajba mułka... ;)
    trzeba przyznać, że ładna i kolorowa... ;)

http://kresy24.pl/wp-content/uploads/2015/06/rosja-dzieci4.jpg
[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.