nie dziwię się, że dla ciebie to błąd, bo ty od dawna masz problemy w czytaniu ze zrozumieniem... ale lubię czytać twe wpisy, gdy wciąż robisz z siebie największego abderytę na wątku... ;)
twoja katatymia idzie w parze z wyparciem (sprawdź, co to za mechanizm obronny osobowości) i dla ciebie pytajnik jest tu niezrozumiały...
Do muła: Dla copo.nie.których przez trzy tygodnie fundy pakowały dawcom kapitału jak tylko pojawiał się jakiś popyt. No i wyszły fundy;) drobnica odebrała;) heh, brak słów, takich mamy znawców, w dodatku z doświadczeniem. :)
Elemelku ja tylko zastanawiam się czy cała ta zwała regularnie opisywana przez wykresa a trwającą już dosyć długo nie miała służyć zebraniu akcji przez MCI i wycofaniu daty z GPW.
Za bardzo nie interesują mnie takie domysły; wycofają czy nie wycofają. Patrzę na wykres i tyle; i próbuję coś ugrać. To jeszcze nie czas na długie trzymanie akcji.
Dnia 2018-08-23 o godz. 09:39 mul_roboczy napisał(a): > Wykresik i jak tam twoja katatymia i schizofrenia no i wyliczenia 1,35 miało być a mamy dzisiaj dotknięte 1,65 .
i znowu ściemniasz, kłamiesz, hejtujesz i prowokujesz, a do tego znów naśmiewasz sie z tych, którzy chorują na schizofrenię...
- na katatymię ty cierpisz...
- o istocie schizofrenii nie masz pojęcia (pamiętaj - wyrządzone zło wraca, ale obyś nie doswiadczył tej choroby ani nikt z twych bliskich), możemy się ironicznie przekomarzać do woli, ale nie przeginaj i - choć mnie akurat to nie dotyczy - ale staję tu w obronie pokrzywdzonych przez los: nie naśmiewaj się z osób chorych, niepełnosprawnych, okaleczonych, bo zwyczajnie to jest podłość i nie wypada...
- o 1,35 pisałem jako mozliwym spadku, a nie że na pewno spadnie do tej ceny (znów mnie mylisz z qwertym czy kimś innym)
- 1,65 dotknięte jest bardzo szybko i na małym wolumenie, więc ktoś z kasą i woreczkiem akcji może tak się zabawiać, ale... nie ciesz się już teraz i opanuj swe podniecenie, bo nieraz na dacie widziałem, jak dmuchano balonik, który potem z hukiem spadał... do końca sesji daleko...
jak kurs przebije 2 zeta - sam ci pogratuluję
poczekaj więc na swą satysfakcję...
a ja ze swoją poczekam na 1,4x... choć nie twierdzę, iż się na pewno jej doczekam
Nigdy się nie naśmiewałem z ludzi chorych więc nie wmawiaj mi czegoś takiego.
Oczywiście, że 1,65 czyli bodajże ostatni szczyt dotknięte zostało ciut za szybko ale pokazuje, że popyt się pojawia i" nie może się doczekać zakupu". Myślę, że przebicie 1,65 jak najbardziej możliwe w najbliższym czasie . Tylko scenariusz z MCI może moim zdaniem zaburzyć obecną sytuację.
Spokojnie czekamy :)