• Analiza negatywów Autor: ~Ciekawski [188.146.225.*]
    1. Niektórzy malkontenci nie rozumieją założeń gry. Raportują to jako błędy w AI. Jeśli ktoś gra i jest niezadowolony ze przy pomocy 3 agentów (nie komandosów) nie może zmasakrować 7 przeciwników to ma coś z głową albo za dużo naoglądał się rambo i Delta force. To nie jest diablo III czy inna rzeźnia. To jest turówka w której przeciwnicy chowają się za ścianami tak jak i nasi agenci i używają ścian do ukrywania się.
    2. Grę kupili casualowi gracze którym nie podoba się samouczek. Chcieliby rozumieć kompleksową grę w dwie minuty. Nie chcę im się poświęcić chwili na grę i walą negatywa i refund. Tacy głównie obecnie piszą opinie.
    3. Gracze którzy wciągnęli się w grę nie wystawili jeszcze opinii bo na poznanie tej gry potrzeba czasu. Pewnie jutro można się więcej pozytywów spodziewać.
    4. Wspominane już negatywy od ruskich pokazują duże zainteresowanie grą u nich. To dobrze wróży. Apel do CFG.
    PROSZĘ O QUICK FIX!!!
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~Homer [46.148.150.*]
    Ciekawski, a Twoja opinia o grze?
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~Ciekawski [188.146.225.*]
    Napisałem w osobnym wątku:
    https://m.bankier.pl/forum/temat/6226917
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~seter [185.82.218.*]
    ta twoja analiza przypomina tłumaczenie spadków zaniżaniem przed odpałem, nieważne czemu są negatywy, ważne że są, tak samo jak to że gra się słabo sprzedaje i to że przegraliśmy powstania , moralne zwycięstwa nie są płatne
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~XXX [89.76.78.*]
    Drugie miejsce w top sellers na steam, pierwsze na GOG - słabo się sprzedaje :D Ahhh te trolle.

Nie bójcie się jeszcze kupicie taniej bo pewnie niektóre lamusy oddadzą po taniosci. Nie musicie się wysilac na bankierze
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.225.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~hmmm [37.171.107.*]
    Dodam tylko że raportowane bugi przez graczy powtarzają się u garstki ludzi, więc jest ich mniej niż się wydaje.
    Pierwszy patch to prawdopodobnie "tłumaczenie" rus i chin i to powinno znacznie zmienić oceny gry.
    Następne patchem to korekta rozdzielczości i bug z cywilem blokujacym cel misji... i to w zasadzie wszystko. Cala reszta to subiektywne opinie graczy ale to normalne że będą tacy którym się będzie podobało a innym nie.
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~dzidzius [31.0.47.*]
    Jutro powyżej 70% pozytywow
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~Ciekawski [188.146.225.*]
    Ja nie miałem problemu z cywilem. Przeszedłem pierwszą misję. W Wieśku też nie moglem ukończyć misji z wilkołakiem ale to mi nie przeszkadzało. Poczekałem na pacza i przeszedłem.
    Jeśli komuś nie podchodzi gra to niechvrobi refund. Po co pisać komentarz??? (jeden z trzech na koncie delikwenta!!!).
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~ezpz [78.11.46.*]
    Też miałem z nim przez chwilę problem, przestraszonych cywilów nie da sie ogłuszyć i wgl ich zastrzelić, więc wysadziłem go granatem xD
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~Jjj [46.229.158.*]
    87 opinii wobec 1000, które splyną w ciągu paru tygodni to za mała próba... po weekendzie będą bardziej wiarygodne dane przy 600komentarzach ..
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~aa2 [205.201.55.*]
    Prawda jest taka że kolejny dobrze zapowiadający się tytuł został rozłożony z powodu, tym razem głupich, powtarzam głupich błędów, nie spodziewałem się hitu ale dobrze sprzedającego się tytułu, liczyłem że gra będzie w miarę bez bugów, znowu zaskoczenonie in minus, zaczynam tracić wiarę w spółki spod skrzydeł PLW. Może umieją zarabiać pieniądze choć CFG jszcze tego nie udowodnił, ale gry robią niedopracowane. Jest źle może nie tragicznie bo do blamażu Agony bardzo daleko ale jest źle i rynek jutro na to zareaguje, liczę że szybko poprawią tytuł i noty zaczną rosnąć. Może wypuszczanie gier w EA byłoby dobrym wyjściem?
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~orzel74 [31.0.127.*]
    aa2 w sumie racja, natomiast wstrzymuje się jeszcze z ferowaniem wyroków o CFG ponieważ dużo wyjaśnią
    1) pierwsze 3 patch-e
    2) peak który przynajmniej do piątku powinien rosnąć
    3) bugi mają praktycznie wszystkie gry tutaj nie jest ICH masakrycznie dużo.
    4) opinie minimum 500 aby zobaczy rzetelną średnią
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~aa2 [205.201.55.*]
    Prawda bugów nie jest dużo, sporo opinii ludzi którzy nie wiem po co tą grę kupili skoro nie lubią turówek i to jestem w stanie wybaczyć, ale niedopracowanie tłumaczenia to jest żałosne. Fakt, noty może się poprawią, ale ten pierwszy negatywny wydźwięk wyhamuje zapał wielu ludzi, jeśli noty wzrosną powyżej 70-75 % będzie nieźle jeśli nie będzie źle.
    Myślę że jeszcze dzisiaj zobaczymy poprawę procentową. Wiele opinii jest opisanych z ewentualną zmiana negativ na positiv. Czekamy na patch-a
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~hmmm [37.171.107.*]
    1. Bugow nie ma dużo i sie raczej powtarzają. Na comunity hub jest 56 wpisów o błędach a to jest nic, widziałem już gry z setkami zgłoszeń a i tak się rozeszły w dużych nakładach. Wszystko zalezy of Lego jam szybko cfg to polata.
    2. Pierwsze recenzje pokazuje że ludzie liczyli na kontynuację x-com i polegli próbując przejsc misje strzelajac na prawo i lewo.
    3. Teraz splywaja recenzje of tych ktorzy wiedzieli co kupuja i spedziili troche wiecej czasu w grze, od razu widać roznice.

Nie jest to premiera roku ale parę poprawek powinno rozwiązać sprawę.
    Dlatego kolejna produkcja niech będzie na prawo i lewo:)
    Dlatego tak ważne jest PD z większą bazą graczy niż HW.
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~jj [89.64.20.*]
    Jeśli nie dobije do 70% gra szybko wypadnie poza dziesiątkę na steamie. Tak prawda.
  • Re: Analiza negatywów Autor: yhm [84.10.157.*]
    Ale nie tylko z lokalizacją językowa chińską i rosyjską są problemy. Gracze do francuskiej i hiszpańskiej też się przyczepili.
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~Collin01 [83.26.228.*]
    Ciekawski - pozytywnie mnie zaskoczyłeś .

Logicznie to podałeś .

Ta reszta nigdy nie grała w nic i nie zagra - ich gry nie interesują .

To zwyczajny plankton  - mają zamieszać na kursach ile się da i idą na inne spółki .

• Re: Analiza negatywów Autor: ~steamapp [89.68.87.*]
    60 procent - nie bede zaklinac rzeczywistisci ale 1 patch moze rozwiązac sprawe. W globalach bestsellers macie monster hunter ma 2 wersje na global bestseller wiec nadal jestesmy 3.
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~dzidzius [178.235.178.*]
    Jeszcze dziś zobaczycie kolor niebieski powiadam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.68.87.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Metacritic - minimum 20 recenzji. Potem nie ma dużych wachnięć.
    Mało znam gier które na MC mają kolor zielony gdzie gracze w dłuższym horyzoncie czasowym dają negatywne opinie robiąc % poniżej 70.
    Tak więc dzidzi obyś miał rację :)
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~socco [89.67.146.*]
    Spokojnie , że będzie dobrze. Siła mnie oderwało od gry ot oczy już mi pękły o 2am - idę torem KGB i bugów nie zauważyłem na PS4. Jedyny to kolor kapelusza chciałem zmienić to kolor włosów się zmieniał. :) Ale ja uwielbiam turówki i jestem spaczony więc mogę nie patrzeć krytycznie.
    Ps. Wgrywa się dużo szybciej niż xcom2 co ostatnio był w plusie za free.
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~Ostrzegałem [37.47.223.*]
    Narazie jest mało negatywów bo gre kupują akcjonariusze i rodziny i by wstawić pozytywa i ratować sytuacje na jutrzejszym kursie otwarcia Gpw.Teraz wiecie dlaczego sypacz sypał akcjami?
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~steamapp [89.68.87.*]
    Jasne recenzje branzowe tez rodzina pisała. Na metarcitic moja ciotka pisała. Ogarnij się. Na szczęście się trole przeliczycie - były zmiany w steam i recenzje są brane pod uwagę tylko jesli produkt jest kupiony przez steam. Gdyby byly liczone wszystkie to juz by bylo 70.
  • Re: Analiza negatywów Autor: ~Pd [178.128.205.*]
    https://steamcommunity.com/app/559100/discussions/0/1734336452549711690/

dobry temat. Niektóre błędy są bezpodstawne.
[x]
CFG 0,00% 1,60 2026-07-01 10:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.